הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דינאבול

כמה קילו זה יתן לך??
לפי השאלה שלך אתה חסר ידע תקרא קצת לפני שאתה בא לשאול שאלות
ותביא נתונים +משקלי עבודה

דיאנבול זה חרא לפי דעתי..
1. רעילות גבוהה לכבד.
2. נותן לך כוח ומפוצץ אותך בנוזלים.
3. המשקל שתעלה עקב העליה האדירה בנוזלים ירד לגמרי לאחר שתפסיק את השימוש בדיבול.
4. משקלי העבודה הגבוהים שהדיבול יתן לך ירדו לאחר ההפסקה של השימוש.

קיצר רק חרא ואנשים מתלהים להיות בריונים למשך ארבעת השבועת הראשונים של הסייקל.

בנוסף להכל אתה תצטרך לעשות PCT על פארש רק בגלל שהשתמשת בדיבול שגם ככה לא נתן לך כלום.

שווה?

1. רעילות גבוהה לכבד.

בנוסף להכל אתה תצטרך לעשות PCT על פארש רק בגלל שהשתמשת בדיבול שגם ככה לא נתן לך כלום.

שווה?

אז מה הסיבה שמתאמני כח לוקחים את החומר הנ״ל ואינם יוכלו לשמור על תוצאות לקראת התחרות? יש נסיגה מלאה בביצועים או שנסיגה חלקית?

תראה אני לא יודע להגיד לךמוייק על מה יקרה במידה ותיקח אך ורק דיבל.
מה שקורה בדרך כלל (ואני מניח שאתה יודע) זה שאנשים לוקחים דיבול 4 שבועות אשונים של הסייקל כשבסייקל יש גם טסט.
עולים במשקלי עבודה ועם הטסט עולים במשקל גוף ומתחזקים וכן הלאה..

אני מניח שתעלה במשקלי עבודה אבל לא תשמור על כל הכוח שצברת אבל תשמור על קצת ממנו.
וזה לא שווה את השימוש. (מבחינתי לפחות)

אז מה הסיבה שמתאמני כח לוקחים את החומר הנ״ל ואינם יוכלו לשמור על תוצאות לקראת התחרות? יש נסיגה מלאה בביצועים או שנסיגה חלקית?

אתה לוקח אותו ברצינות ?
כל מתאמני הכוח/WL לוקחים דיאנבול כמו סוכריות ולא הכל יורד/נעלם
זה מה שהוא שמע וכותב
(בלי קשר שאני חושב שלא כדאי לקחת דיאנבול לבד)

אצל WL זה מאוד נפוץ

תראה את השיאים בWL בתחרות הם נקיים והם משקלים יותר כבדים מהאימונים בד"כ

קודם כל אני לא יודע מאיפה אתם מבאים את השטויות האלה שדיאנבול לבד, לא אפקטיבי.
מנסיון שלי, מכרתי ל-2 חברים, וכל אחד מהם עלה ב-6 שבועות של הסייקל כ-7-10 קילו ולאחר סיום הסייקל הכל נשאר שום דבר לא ירד, ולא נעלם מלבד חצי קילו/קילו נוזלים.

ומנסיון אישי שלי עליתי 7 קילו ושום דבר לא ירד ולא נעלם.. הדיאנבול מגיב לאחר 3 ימים בממוצע אתה יכול לעשות סייקל של 6 שבועות עם 30 מ"ג דיאנבול לבד, אתה תעלה יופי.

ולא צריך PCT כמו נובלודקס או כירוגין מיותר. ולא ניהיה ג'ינוי ולא בטיח אתם לא יודעים מה ההשלכות של נובלודקס וכמה זה מיותר לקחת.

אבל איך שקלינה היה אומר, כל אחד ואני והמאמין שלו.

קודם כל אני לא יודע מאיפה אתם מבאים את השטויות האלה שדיאנבול לבד, לא אפקטיבי.
מנסיון שלי, מכרתי ל-2 חברים, וכל אחד מהם עלה ב-6 שבועות של הסייקל כ-7-10 קילו ולאחר סיום הסייקל הכל נשאר שום דבר לא ירד, ולא נעלם מלבד חצי קילו/קילו נוזלים.

ומנסיון אישי שלי עליתי 7 קילו ושום דבר לא ירד ולא נעלם.. הדיאנבול מגיב לאחר 3 ימים בממוצע אתה יכול לעשות סייקל של 6 שבועות עם 30 מ"ג דיאנבול לבד, אתה תעלה יופי.

ולא צריך PCT כמו נובלודקס או כירוגין מיותר. ולא ניהיה ג'ינוי ולא בטיח אתם לא יודעים מה ההשלכות של נובלודקס וכמה זה מיותר לקחת.

אבל איך שקלינה היה אומר, כל אחד ואני והמאמין שלו.
אתה אומר שלדיאנבול לא צריך PCT?

1. רעילות גבוהה לכבד.

שווה?

1. כן.
2.אינדיבידואלי, יש כאלה שבקושי עולים בכלל בנוזלים/כוח.
3. לא נכון בכלל, לא כל אחד סופוח מלא נוזלים, ורוב המשקל נשאר אם עושים הכל בצורה נכונה.
4.משקלי עבודה עם דיאנבול לא כאלה גבוהים, ממש לא. יש כאלה שעולים רק במסת שריר, ומעט כוח כל עוד לאחר השימוש הוא יתאמן בצורה נכונה וישמור על תזונה, שום דבר לא יעלם ולא ירד. המסה שעולים עם הדיאנבול 30 מ"ג- נשארת מאחר והגוף מסוגל להתמודד איתה :stop:

אגב עוד טיפ,אדם שיוצא מחיטוב ורוצה להיכנס לסייקל עדיף לו לעשות סייקל לבד של דיבול כל המסת שריר הרזה שאיבד תעלה בקלות ותישאר. חבל לעשות סייקל של טסט' לאחר חיטוב שאפשר להחזיר הכל בזמן קצר עם דיבול ובהרבה פחות נזק.

מסכנה הדיבול יעיל מאוד בהרבה מצבים.

---------- התגובה התווספה ב 12:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:56 ----------

אתה אומר שלדיאנבול לא צריך PCT?

לא.
למי שאין רגישות לאסטרוגן, לא יהיה לו ג'ינו.. כל החברים שלי שלקחו דיבול לבד, לא סבלו מזה. עדיף שיהיה נובלודקס למקרה של עיקצוצים כל עוד לא היה לך עיקצוצים במהלך הסייקל, ואחריו אין צורך לגעת.

דיבול מדכא טסט' אבל לא בצורה משמעותית כמו טסט' בזריקות, לכן אין צורך בכירוגין . אפשר לשלב פרו רוויון במהלך הסייקל של הדיבול כדי לשמור על רמות טסט' חופשיות גבוהות בדם וגם זה לא חייב.

אבל שוב פעם כל אחד ודעתו, דיבול לבד הכי אפקטיבי כסייקל רשאון מאחר ועליה אם מינון של 30 מ"ג קל לשמר.

בסייקל רשאון לא משנה כמה החומר יהיה חזק, וכמה חומרים תקח אתה תעלה X במשקל, לכן את רוב המשקל שתעלה בסייקל כמו טסט'+דיבול, אתה תעלה אם דיבול לבד והרבה פחות נזק.

אני יכול להעיד על 5 אנשים שלקחו דיבול לבד, שלא סבלנו מג'ינו ולא איבדו את העליה, ומנסיון אישי שלי.

נערך לאחרונה:
ואני יכול להעיד על 5 אנשים שעשו סלטה ולא שברו את הראש..
השאלה אם אתה מוכן לקחת סיכון בלא לעשות PCT ושיהיה לך ג'ינו או לא לקחת סיכון וכן לעשות PCT ולדעת בוודאות שלא יהיה לך ג'ינו.

אין סיבה שיהיה ג'ינו..קח נובלודקס במקרה הצורך במידה והיו עיקצוצים חצי כדור/כדור מספיק.
ויש הבדל בין לעשות סלטה, לבין סייקל תיהיה ריאלי.

כל העניין הג'ינו מוגזם והוצאתם אותו מחוסר פורפורציות.
תיהיה בטוח שלא כדי לך לדחוף סתם נובלודקס זה יותר נזק מאשר תועלת לגוף.. בנאדם שאין לו רגישות לאסטרוגן, לא יסבול מג'נו בגלל שלקח דיבול תיהיה בטוח.

בכל מקרה כמו שאמרתי כל אחד והמאמין שלו, אפשר לעשות גם PCT ולעשות נזק גדול יותר לגוף.

בנדה את כמות השטויות שאתה כותב פה אפשר למכור בסיטונאות, אתה טועה בגדול ומטעה אחרים!

דיאנבול כמו כל סטרואיד אחר סוגר את ה HPTA מה שאומר במילים פשוטות; הגוף מפסיק לייצר טסטוסטרון זוהי עובדה שאתה לא יכול להתווכח עליה, זה נטו ביוכימיה.
המטרה בPCT היא להחזיר את הייצור הטבעי של טסטוסטרון בגוף כמה שיותר מהר ולרמות אופטימליות ואין פה שום קשר לג'ינו.

דבר נוסף, אתה אומר שאתה וחברים שלך עשיתם סייקל של דיאנבול בלבד ושמרתם על המסה שצברתם בלי PCT... השאלה היא לאורך כמה זמן, שבוע שבועיים, חודש??
גם אני מכיר חברה שעשו רק אורלי בלי PCT, עלו בכוח, נראו נהדר ולטווח הארוך הצטערו על כך מאוד!!!

אנשים כמוך שעוד מאזים למכור חומרים לאחרים ובנוסף למכור להם לוקשים וחרטוטים, כמו:"אפשר לעשות גם PCT ולעשות נזק גדול יותר לגוף" !!!WTF אתם האנשים הכי מסוכנים בתחום הזה.

מתי בפעם האחרונה אם בכלל קראת ספר, מאמר, התעניינת באיזה פורום מוביל באנגלית שקשור לתחום החומרים האנבוליים?

עדיף לך לפרוש עכשיו כשאתה עוד רק בהתחלה, לך תקרא, תלמד ורק אז תגיב.
גם אני חבר פה בפורום לא מעט זמן ואני יכול להגיד לך שכשהתחלתי לייעץ זה היה רק אחרי לימודים מעמיקים על איך המערכות בגוף פועלות בהשפעת חומרים, מהן תופעות הלוואי של כל חומר וחומר, מזה HPTA, מזה PCT וכן הלאה וזה לא בושה לבוא ולומר "אני לא יודע", להיפך רק גברים אמיתיים יודו בכך, אז עד שתחליט להיות אחד כזה עדיף לך לשתוק וללמוד.

אין לי כוח להתייחס להודעה שלך, אז אני יענה בקצרה.
המסה לא ירדה גם לא אחרי 3 חודשים בלי חומרים.
אני לא מוכר, מבקשים ממני להשיג אני משיג למכור זה לא התחום שלי.

אין צורך ב-PCT אם אתה מתכוון להיכנס לסייקל בתוך בזמן קצר, לאחר הדיבול.
ואין צורך גם בסייקל 1 של 6 שבועות לעשות PCT מלא ובמיוחד לא כירוגין שרק יגרום נזק, ולא תועלת.

אם כל הכבוד אתה לא רופא ולא ערכת מחקרים רפואים, כך שכל הידע שלך הוא מתבסס על דברים שקראת באינטרנט, ומי יודע איפה קראת אותם. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה אתה לא חייב להסכים.

בנתיים כל מי שלקח כולל אני המשכנו לעלות במסה, וגם התיפקוד המיני בדיקות דם והכל תקינות.. ידע שלי מתבסס על אנשים שכבר שנים בתחום ומתחרים מקצועים בארץ ובחול ושעברו יותר ממך וממני ביחד בתחום.

אתה רוצה להוכיח טענה, תביא מחקרים רפואים נשמח להשכיל ממך.

יש לכם סטיגמות אתם צריכים להשתחרר.

נערך לאחרונה:
בנדה את כמות השטויות שאתה כותב פה אפשר למכור בסיטונאות, אתה טועה בגדול ומטעה אחרים!

דיאנבול כמו כל סטרואיד אחר סוגר את ה HPTA מה שאומר במילים פשוטות; הגוף מפסיק לייצר טסטוסטרון זוהי עובדה שאתה לא יכול להתווכח עליה, זה נטו ביוכימיה.
המטרה בPCT היא להחזיר את הייצור הטבעי של טסטוסטרון בגוף כמה שיותר מהר ולרמות אופטימליות ואין פה שום קשר לג'ינו.

דבר נוסף, אתה אומר שאתה וחברים שלך עשיתם סייקל של דיאנבול בלבד ושמרתם על המסה שצברתם בלי PCT... השאלה היא לאורך כמה זמן, שבוע שבועיים, חודש??
גם אני מכיר חברה שעשו רק אורלי בלי PCT, עלו בכוח, נראו נהדר ולטווח הארוך הצטערו על כך מאוד!!!

אנשים כמוך שעוד מאזים למכור חומרים לאחרים ובנוסף למכור להם לוקשים וחרטוטים, כמו:"אפשר לעשות גם PCT ולעשות נזק גדול יותר לגוף" !!!WTF אתם האנשים הכי מסוכנים בתחום הזה.

מתי בפעם האחרונה אם בכלל קראת ספר, מאמר, התעניינת באיזה פורום מוביל באנגלית שקשור לתחום החומרים האנבוליים?

גם אני חבר פה בפורום לא מעט זמן ואני יכול להגיד לך שכשהתחלתי לייעץ זה היה רק אחרי לימודים מעמיקים על איך המערכות בגוף פועלות בהשפעת חומרים, מהן תופעות הלוואי של כל חומר וחומר, מזה HPTA, מזה PCT וכן הלאה וזה לא בושה לבוא ולומר "אני לא יודע", להיפך רק גברים אמיתיים יודו בכך, אז עד שתחליט להיות אחד כזה עדיף לך לשתוק וללמוד.

+REP 👑

חזק וברוך 👏

אתם ממש כמו כלבים, אחד נובח וכל הלהקה מצטרפת.
גם לסטאס קראתם ליצן, ואף אחד ממכם אפילו לא ברבע מהרמה שלו, או בידע.. אתם ממש בדיחה.

קל להסכים כשאין לכם ידע, כל אחד נשמע לכם מקצועי.

מצחיק שכל אחד שהתחיל לעשות סייקל, חושב שהוא ניהיה פרופסור כי הוא קרא "בפורם באינטרנט"..אחלה ביסוס יש לכם
:D

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית