עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי את ה2006. אשמח ל2009 מלא אם יש. תודה.
אתה רוצה עזרה בפרטי? הוא חייב לך משהו? יש עזרה על גבי הפורום אין עזרה בפרטי.אז תן לי עזרה בפרטי אני רוצה להתחיל סייקל ראשון אורלי תן לי עצה ואיזה חומרים יעלים
זה לא משנה כמה זמן אתה מתאמן, אני בטוח בזה שאתה לא יודע להתאמן נכון ולא מבין בכלל מהן עקרונות אימון ואתה חושב ישר לקפוץ לחומרים כי זה "יקדם אותך", אז זהו שזה לא.מה יש לך איתי אני רוצה להשתמש בחומרים אני אוכל כל יום 200 גרם חלבון מתאמן 4 פעמים בשבוע כבר שנה ומתאים לי להתקדם לדברים יותר חזקים
Products:100 tablets 5 mg Methandrostenolone
All Weeks:Liver Support: Liver Stabil, Liv-52, or Essentiale Forte (label recommended dosage).
Cholesterol Support: Lipid Stabil (3 caps/day) and Fish Oil (4 g/day).
Estrogen Support: tamoxifen (10-20 mg/day).
Comments:This is a very common first cycle for building muscle mass, and utilizes a single standard bottle of
methandrostenolone.This cycle is likely to produce very noticeable muscle growth in a first-time
steroid user, often in excess of 8-10lbs of weight gain.This is usually not accompanied by significant
visible side effects such as gynecomastia and water retention. Although this is considered a beginner’s
cycle, methandrostenolone is a c-17 alpha alkylated oral steroid, and presents significant cardiovascular
and liver toxicity.The repeated use of such drugs should be limited.
---------- התגובה התווספה ב 09:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:23 ----------
הנה זה מהמדריך החדש ואפשר לעשות סיקל של דינבול לבד תקרוא ואחר כך תגיבו כל אחד והדעה שלו בלבלת אותי ואפילו אתם לא ידעתם מה דיברתם חלק מכם צריך ללמוד מחדש ואסור לו שידריך או יעזור למישהו בשאלות ויעוצים שלו..תודה!
אף אחד לא עובד אצלך. כדאי שתתחיל לדבר כמו בנאדם ולכבד פה אנשים, אחרת אף אחד לא יספור אותך.אז תן לי עזרה בפרטי אני רוצה להתחיל סייקל ראשון אורלי תן לי עצה ואיזה חומרים יעלים
תן לי לנחש, אתה לא אוכל פחמימה ושומן רווי כדי לא להעלות "מאסה מלוכלכת אחייייי1"מה יש לך איתי אני רוצה להשתמש בחומרים אני אוכל כל יום 200 גרם חלבון מתאמן 4 פעמים בשבוע כבר שנה ומתאים לי להתקדם לדברים יותר חזקים
תודה לכם שעזרתם לי
יש שם המלצות לסייקלים שדי נוגדות את עיקרון בניית סייקלים לפי המאמרים בפורום. אני מבין את הרציונל במאמרים שפורום, הייתי רוצה לדעת מה ההיגיון לעשות סייקל ראשון עם דיאנבול?*
תודה רבה למרות שגם אני מצאתי את האתר הזה אבל רק אכשיו הבנתי איך להוריד ממנו:152on:
לא להכנס לזריקות, התוצאה של כוח/מאסה לטענתם זהה לרק טסט
אני ראיתי כמה אנשים (מספר בודד שלא הייתי לומד ממנו לכלל) שעשו רק דיאנבול 25 מ"ג וראו תוצאות יפות שלא נסוגו כ"כ, הם לא לקחו כלום לPCT או נוגד אסטרוגן, מצד שני הם התחילו לדעתי מוקדם מדי עם חומרים ועם תוכנית כוח היו מגיעים לאותה תוצאה, בבדיקות דם של כולסטרול ותפקודי כבד לאחר כחודש לא היה משהו חריג, מצד שני לא ראית בדיקות דם הורמונאליות שלהם, בתקופה של הדיאנבול לא היה להם חשק מיני, לאחר מכן זה חזר
בגלל ההשלכות של נזקים (אומנם לטווח הארוך ולא נראים כ"כ) והירידה בחשק המיני שמורגש מייד לא מומלץ
יש הרבה שעושים את זה, ממה שאני מבין (ואני לא מבין כמעט) זה לא מומלץ
תקרא את התגובות של עדי ושל באק מן הם הסבירו הרבה פעמים