ייעוץ דינאבול

• פותח/ת השרשור
Products:​
100 tablets 5 mg Methandrostenolone

All Weeks:​
Liver Support: Liver Stabil, Liv-52, or Essentiale Forte (label recommended dosage).
Cholesterol Support: Lipid Stabil (3 caps/day) and Fish Oil (4 g/day).
Estrogen Support: tamoxifen (10-20 mg/day).

Comments:​
This is a very common first cycle for building muscle mass, and utilizes a single standard bottle of
methandrostenolone.This cycle is likely to produce very noticeable muscle growth in a first-time
steroid user, often in excess of 8-10lbs of weight gain.This is usually not accompanied by significant
visible side effects such as gynecomastia and water retention. Although this is considered a beginner’s
cycle, methandrostenolone is a c-17 alpha alkylated oral steroid, and presents significant cardiovascular

and liver toxicity.The repeated use of such drugs should be limited.

---------- התגובה התווספה ב 09:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:23 ----------

הנה זה מהמדריך החדש ואפשר לעשות סיקל של דינבול לבד תקרוא ואחר כך תגיבו כל אחד והדעה שלו בלבלת אותי ואפילו אתם לא ידעתם מה דיברתם חלק מכם צריך ללמוד מחדש ואסור לו שידריך או יעזור למישהו בשאלות ויעוצים שלו..תודה!

אתה אפילו לא יודע מה אתה מפרסם הא..

Although this is considered a beginner’s
cycle, methandrostenolone is a c-17 alpha alkylated oral steroid, and presents significant cardiovascular

שחור על גבי לבן. אבל מה אני שובר איתכם תראש תעשו מה שבא לכם...

אז תן לי עזרה בפרטי אני רוצה להתחיל סייקל ראשון אורלי תן לי עצה ואיזה חומרים יעלים
אתה רוצה עזרה בפרטי? הוא חייב לך משהו? יש עזרה על גבי הפורום אין עזרה בפרטי.
דבר שני, אתה לא יודע להתאמן ולאכול אני לא מבין למה אתה קופץ לחומרים וחושב שזה הפיתרון, תלמד קודם את הבסיס ואחרי זה תתקדם, חומרים לא יעזרו לך.

• פותח/ת השרשור
מה יש לך איתי אני רוצה להשתמש בחומרים אני אוכל כל יום 200 גרם חלבון מתאמן 4 פעמים בשבוע כבר שנה ומתאים לי להתקדם לדברים יותר חזקים

מה יש לך איתי אני רוצה להשתמש בחומרים אני אוכל כל יום 200 גרם חלבון מתאמן 4 פעמים בשבוע כבר שנה ומתאים לי להתקדם לדברים יותר חזקים
זה לא משנה כמה זמן אתה מתאמן, אני בטוח בזה שאתה לא יודע להתאמן נכון ולא מבין בכלל מהן עקרונות אימון ואתה חושב ישר לקפוץ לחומרים כי זה "יקדם אותך", אז זהו שזה לא.
מה המשקלים שלך בסקוואט, דדליפט, פרס, לחיצת חזה?
ולאכול 200 גרם חלבון לא אומר שאתה יודע לאכול, לא רק החלבון חשוב אלא סך הקלוריות היומי.

Products:​
100 tablets 5 mg Methandrostenolone

All Weeks:​
Liver Support: Liver Stabil, Liv-52, or Essentiale Forte (label recommended dosage).
Cholesterol Support: Lipid Stabil (3 caps/day) and Fish Oil (4 g/day).
Estrogen Support: tamoxifen (10-20 mg/day).

Comments:​
This is a very common first cycle for building muscle mass, and utilizes a single standard bottle of
methandrostenolone.This cycle is likely to produce very noticeable muscle growth in a first-time
steroid user, often in excess of 8-10lbs of weight gain.This is usually not accompanied by significant
visible side effects such as gynecomastia and water retention. Although this is considered a beginner’s

---------- התגובה התווספה ב 09:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:23 ----------

הנה זה מהמדריך החדש ואפשר לעשות סיקל של דינבול לבד תקרוא ואחר כך תגיבו כל אחד והדעה שלו בלבלת אותי ואפילו אתם לא ידעתם מה דיברתם חלק מכם צריך ללמוד מחדש ואסור לו שידריך או יעזור למישהו בשאלות ויעוצים שלו..תודה!

ברכותיי, אתה הליצן הכי גדול בפורום.
אתה עושה העתק הדבק בלי לקרוא?
או שאתה מתרגם בגוגל?
אז תן לי עזרה בפרטי אני רוצה להתחיל סייקל ראשון אורלי תן לי עצה ואיזה חומרים יעלים
אף אחד לא עובד אצלך. כדאי שתתחיל לדבר כמו בנאדם ולכבד פה אנשים, אחרת אף אחד לא יספור אותך.
ועצם העניין שאתה עושה סייקל ראשון אורלי כבר אומר הכל.
תן לי לנחש, אתה לא אוכל פחמימה ושומן רווי כדי לא להעלות "מאסה מלוכלכת אחייייי1"

תודה לכם שעזרתם לי

אם היית קורא מה שכותבים לך היית מבין שבאמת מנסים לעזור לך, רק שאתה לא ממש מוכן לקבל עזרה.

אמרו לך פה ואני מחזק, סייקל ראשון צריך להיות טסט' בזריקות בלבד למשך 10 שבועות, למה??

בגלל ש:
א. אתה תקבל תוצאות הרבה יותר איכותיות ומרשימות מאשר חומר אורלי ל 4-6 שבועות.
ב. בגלל שכשאתה מקבל את החומר בזריקה ישירות למחזור הדם, אתה מדלג על המעבר בכבד, מה שלא יקרה אם תקח דיאבול, שיגרום לעומס רציני על הכבד.
ג. כל חומר אורלי שתקח יגרום לשיתוק הייצור הטבעי של טסטוסטרון ויצריך PCT.

אם אתה מוכן לסבול את כל זה ועוד נאמר ירידה משמעותי בדחף המיני ואימפוטנציה אז שיהיה לך בכיף ולך על סייקל ראשון דיאנבול, עלה והצלח!

ממליץ לך קודם כל לעשות תוכנית כוח כמו 5X5 הליניארית לפני
גם אני חשבתי להתחיל ותוכניות כוח עשו את העבודה יופי

יש שם המלצות לסייקלים שדי נוגדות את עיקרון בניית סייקלים לפי המאמרים בפורום. אני מבין את הרציונל במאמרים שפורום, הייתי רוצה לדעת מה ההיגיון לעשות סייקל ראשון עם דיאנבול?*

יש שם המלצות לסייקלים שדי נוגדות את עיקרון בניית סייקלים לפי המאמרים בפורום. אני מבין את הרציונל במאמרים שפורום, הייתי רוצה לדעת מה ההיגיון לעשות סייקל ראשון עם דיאנבול?*

לא להכנס לזריקות, התוצאה של כוח/מאסה לטענתם זהה לרק טסט
אני ראיתי כמה אנשים (מספר בודד שלא הייתי לומד ממנו לכלל) שעשו רק דיאנבול 25 מ"ג וראו תוצאות יפות שלא נסוגו כ"כ, הם לא לקחו כלום לPCT או נוגד אסטרוגן, מצד שני הם התחילו לדעתי מוקדם מדי עם חומרים ועם תוכנית כוח היו מגיעים לאותה תוצאה, בבדיקות דם של כולסטרול ותפקודי כבד לאחר כחודש לא היה משהו חריג, מצד שני לא ראית בדיקות דם הורמונאליות שלהם, בתקופה של הדיאנבול לא היה להם חשק מיני, לאחר מכן זה חזר

בגלל ההשלכות של נזקים (אומנם לטווח הארוך ולא נראים כ"כ) והירידה בחשק המיני שמורגש מייד לא מומלץ

יש הרבה שעושים את זה, ממה שאני מבין (ואני לא מבין כמעט) זה לא מומלץ
תקרא את התגובות של עדי ושל באק מן הם הסבירו הרבה פעמים

נערך לאחרונה:
בשנותיו היפות של פיתוח הגוף מה שמוגדר כעידן הזהב, בתקופה של ארנולד וחבריו כולם השתמשו בדיאנבול ועוד חומרים אורליים אחרים ולא היה להם מושג מזה PCT מכיוון שלא היה קיים בשנים האלה PCT, אז נכון הגיעו לתוצאות מדהימות ונכון עשו סייקלים של אורליים בלבד, בלי זריקות (גם לא היה...).

היום הכל יותר מתקדם והידע שיש היום הביא למצב שסייקלים הרבה יותר נכונים והנזק הבריאותי בעקבותיהם נמוך הרבה יותר.

סייקל של טסט' בזריקות זה אחלה סייקל שבעולם, אפשר לקחת אותו למסה או לחיטוב, למעשה זה הסייקל הבסיסי הטוב ביותר ואפשר לחזור עליו מס' פעמים אם לוקחים הפסקות מספיק ארוכות.

לא צריך שום חומר נוסף, בעיקר כשמדובר בסייקל ראשון, אני סתם התפתתי לקחת גם דיאנבול בסייקל הראשון מה שהתברר כטעות, אני לא אמליץ לאף אחד לקחת דיאנבול בסייקל הראשון לאור הנסיון שלי עם החומר הזה.

לא להכנס לזריקות, התוצאה של כוח/מאסה לטענתם זהה לרק טסט
אני ראיתי כמה אנשים (מספר בודד שלא הייתי לומד ממנו לכלל) שעשו רק דיאנבול 25 מ"ג וראו תוצאות יפות שלא נסוגו כ"כ, הם לא לקחו כלום לPCT או נוגד אסטרוגן, מצד שני הם התחילו לדעתי מוקדם מדי עם חומרים ועם תוכנית כוח היו מגיעים לאותה תוצאה, בבדיקות דם של כולסטרול ותפקודי כבד לאחר כחודש לא היה משהו חריג, מצד שני לא ראית בדיקות דם הורמונאליות שלהם, בתקופה של הדיאנבול לא היה להם חשק מיני, לאחר מכן זה חזר

בגלל ההשלכות של נזקים (אומנם לטווח הארוך ולא נראים כ"כ) והירידה בחשק המיני שמורגש מייד לא מומלץ

יש הרבה שעושים את זה, ממה שאני מבין (ואני לא מבין כמעט) זה לא מומלץ
תקרא את התגובות של עדי ושל באק מן הם הסבירו הרבה פעמים

אני לא מדבר על דיבול ספציפית, יש בספר הזה סייקלים כמו דקה+דיבול ללא תיסוף של פרווירון, סייקל כזה יגרום לירידה בחשק מיני. את ההיגיון שמאחורי זה אני לא מבין ועוד זה ספר בעל שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית