הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה- הבמבה שופפת 120 ק"ג

BambaBuilder

משתמש פעיל
334
74
נק' מוניטין:
629
334
74
היי!

סקוואט, 120 ק"ג:

סט 1:

סט 2:

*סט 3:

*בסט ה-3 הספוטר לא נגע במוט. 🤘

**לדעתי הברכיים הרבה פחות גולשות מפעמים קודמות, לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עדיין יש גלישה בחלק מהחזרות. זה ייפתר כשתחליט לשלוח את הברכיים שלך יותר קדימה בהתחלה. אלו לא משקלים קלים יותר כפי שהיה לך בהתחלה. תקבע את הברכיים יותר קדימה, תשב אחורה כמה שיותר ותן ל-trunk שלך זווית ראויה שתאזן אותך בנוחות.

כל הכבוד על ההתקדמות!

• פותח/ת השרשור
לקחת את הברכיים יותר קדימה? אבל אז אני אעבור את קצות האצבעות ולא במעט..

ובקשר לזווית התכוונת שהגב צריך להיות פחות מאונך? כלומר הגב יותר לכיוון מאוזן? אז אני אצטרך לעשות תנועה של גוד מורנינג בעלייה, לא?

זה בסדר גמור לעבור את קצות האצבעות במעט, כל עוד זה עוזר לך. כנ"ל לגבי הגב. ולא אמרתי להגיע למצב של GM, זה כבר מוגזם. הנה תרשים, שים לב למרחק בין הברכיים לקצות האצבעות וגם לזווית הגב. זה לא חייב להיות ככה כמו שזה לא חייב לא לעבור את קצות האצבעות, תלוי בך ובמה שנוח לך ובמה שעוזר לך לא לגלוש, לרדת לעומק ראוי, ולהתיישב אחורה:

Squat_Bar_Placement.jpg

לקחת את הברכיים יותר קדימה? אבל אז אני אעבור את קצות האצבעות ולא במעט..

ובקשר לזווית התכוונת שהגב צריך להיות פחות מאונך? כלומר הגב יותר לכיוון מאוזן? אז אני אצטרך לעשות תנועה של גוד מורנינג בעלייה, לא?

אתה צריך להשאיר את הברכיים יותר מאחורה, אתה לוקח אותן קדימה יותר מדיי.
וכן, אתה תצטרך לבצע פשיטה יותר גדולה בגב בעלייה. זה אחד היתרונות של LB סקוואט.
חוץ מזה אני לא רואה בעיות, יש מצב שאתה עומד צר מדיי..

• פותח/ת השרשור
זה בסדר גמור לעבור את קצות האצבעות במעט, כל עוד זה עוזר לך. כנ"ל לגבי הגב. ולא אמרתי להגיע למצב של GM, זה כבר מוגזם. הנה תרשים, שים לב למרחק בין הברכיים לקצות האצבעות וגם לזווית הגב. זה לא חייב להיות ככה כמו שזה לא חייב לא לעבור את קצות האצבעות, תלוי בך ובמה שנוח לך ובמה שעוזר לך לא לגלוש, לרדת לעומק ראוי, ולהתיישב אחורה:

אוקיי, אימון הבא אני אנסה לקחת את הברכיים טיפה יותר קדימה ישר מההתחלה וגם להביא את הגב למצב יותר מאוזן.

אוקיי, אימון הבא אני אנסה לקחת את הברכיים טיפה יותר קדימה ישר מההתחלה וגם להביא את הגב למצב יותר מאוזן.

לא לא, הוא התכוון שתקזז את התנועה עם הגב, מה שיביא אותך דווקא לפשיטה, וזה בסדר כל עוד המשקל על אמצע הרגל ואתה יושב אחורה, יהיה לך גם יותר קל להשתמש בבאונס.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אז אתם אומרים בעצם שיש שיפור והברכיים פחות גולשות? אבל עדיין צריך לקחת את הברכיים יותר קדימה או רק להביא את הגב למצב יותר מאוזן?

מה שאנחנו מנסים לומר זה שהבעיה היא לא הגלישה. הגלישה היא רק סימפטום. קודם כל אני חייב לציין שהטכניקה שלך היא די בסדר כמובן ושאתה לא צריך לחשוב שאתה צריך לשנות הכל. שמור על הביטחון, אתה מתקדם יופי.

הבעיה היא (לדעתי, יש כאן כאלו שיודעים הרבה יותר ממני) שאתה מנסה לקבע את הברכיים ממש מוקדם לפני קו קצות האצבעות וביחד עם העובדה שאתה מנסה לשבת אחורה בלי לתת לגב לנטות קצת יותר קדימה, אין מנוס מכך, ביחד עם המשקלים הגבוהים שהתחלת לעבוד איתם, שתתחיל לגלוש בתחתית. כמעט בלתי אפשרי לדעתי להחזיק את הברכיים ולמנוע גלישה כשאתה מקבע אותם כל כך מוקדם.

לכן מה שאני מנסה לומר הוא שתיתן "מרווח נשימה" לברכיים, תן להם להיות קצת יותר קדימה, וגם תטה את הגב שלך קצת יותר "קדימה" בתגובה לשינוי עם הברכיים, ותמשיך לשבת אחורה כמה שאפשר. זה יגרום לך להיות הרבה יותר יציב בתחתית וימנע ממך לגלוש כי המיקום של הברכיים שלך עכשיו יהיה הרבה יותר נוח.

לפי התרשים אתה יכול לראות שהברכיים עוברות ממש את קו קצות האצבעות. ואצלך הברכיים נמצאות מאחורי קו זה. קשה לשמור על הקיבוע של המיקום הזה. תן להן להתקדם מעבר לקצות האצבעות ותראה איך זה הולך.

מקווה שלא בלבלתי סתם. אני אשמח לשמוע דעות של אחרים אם שלי לא היתה נכונה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה המפורטת Cygnus!
הבנתי מה שאתה אומר וזה באמת נשמע הגיוני. ;a2gasg

מחכה לתגובות של אחרים אם מישהו חושב אחרת.

אני חושב שהבעיה שלך זה שאתה לא מתיישב אחורה מספיק. נסה קצת להתיישב אחורה יותר וליצור זווית אופקית יותר בגב, לדעתי זה יסדר את הגלישה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית