הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה POWER CLEAN

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
סרטון ראשון זה פוש פרס אבל צילמתי כמו נכה אז אשמח לקבל ביקורת רק על התנועה שבאה מהרגליים-שכן אי אפשר לראות את הפרס עצמו.

אני מנסה ללמוד את הPC לבד ומסרטונים לא הבנתי ממש את התנועה אז אעלה לפה סרטון ביקורת מדי פעם עד שאקלוט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי ה-PC, זה לא קרוב אפילו. מהרגע שהמוט הגיע לקו הברכיים, אתה קופץ ומושך בידיים. המוט צריך להיות במגע עם הירך, והקפיצה צריכה להיות כשהוא פחות או יותר בחצי מהירך ומעלה. המוט אמור לעלות מהתנופה של הרגליים וההתיישרות של הגב, ללא משיכה בידיים.

בפוש פרס הירידה שלך היא יותר מידי עמוקה והשינוי כיוון מירידה לעליה איטי מידי. תן ירידה קצרה ומייד עליה מהירה.

לגבי הקלין אני מציע לך לחפש סרטונים של קלין מהצד בהילוך איטי ולהשוות לשלך, אתה תראה ישר את ההבדלים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי את שניכם ואיישם לאימון הבא.
אבל לא הצלחתי להבין איך המוט עולה מחצי הירך לכתפיים בPC.. מהקפיצה בלבד?

אתה מיישר את הגוף (רגליים ומתניים) בעוצמה וזה נותן מהירות למוט והוא עולה למעלה, גם בחליקי השניה שאתה לא מפעיל עליו כוח. אני יודע שזה נשמע קצת מוזר, אבל זה אשכרה עובד.

מה שלי עוזר - לחשוב לא על "לקפוץ עם המוט", אלא "להקפיץ את המוט". לכן חשוב המגע של המוט עם הירך - כשאתה מיישר את הרגל במהירות, זה מקפיץ את המוט למעלה.

לחדד את הניסוח של אנטיפופ - אתה צריך לסיים את התנועה כמו בעמידת מוצא של הפרס. מרפקים קדימה לגמרי - יהיה לך הרבה יותר קל לעשות את זה כשהמוט יעלה קרוב יותר לגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית