הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בקשר לתוכנית אימונים AB

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
החלטתי לעבור מ-ABC שאני מבצע כבר כמעט שנה לתוכנית AB (עם תרגילים מורכבים כמובן).

המעבר ל-AB הוא מהסיבה שאני רוצה תוכנית שבה אני אעבוד יותר מפעם אחת על כל שריר בשבוע.. כי למרות שאני מתאמן המון זמן, אני עדיין מתקשה להתקדם כשאני עובד פעם בשבוע על כתפיים, רגליים, גב.
לכן לדעתי AB יהיה יותר טוב בשבילי וככה אני אוכל להתקדם יותר ולהקדיש לכל שריר שני אימונים בשבוע (אני רוצה AB שיבוצע 4 פעמים בשבוע).
הבעיה שלי היא כזאת- הסתכלתי על תוכניות AB בכל מיני אתרים באינטרנט וראיתי שהן מאוד מאוד קצרות.. למשל: A- שלושה תרגילים לחזה, תרגיל אחד ליד אחורית ושני תרגילים לכתפיים. עכשיו, זה נראה לי קצת מדי. זה ייצא אימון קצר. אני יודע שזה לא נכון בהכרח שאם אני אעשה יותר תרגילים אז אני אתפתח יותר, אבל האימונים האלו נראים לי מאוד קצרים.. ואני לא מתאמן שמרים משקלים כבדים שמספיק לו שני תרגילים לכל שריר בשביל לקבל את הגירוי המתאים לגדילה.

מקווה שהבנתם פחות או יותר את הנקודה שלי. עכשיו אשמח מכם לתגובות, הצעות מה לעשות וטיפים.

תודה מראש וחג שמח 😃

אתה צריך להתאמן עם תרגילים חופשיים ומורכבים ובתרגילי הבסיס להתקדם במשקלי עבודה באופן לינארי.
כמובן שללא הקפדה על תזונה ומנוחה נכונים ומספקים אתה לא תתקדם, לפחות לא להרבה זמן.

• פותח/ת השרשור
ואיפה אני יכול למצוא תוכנית שמשלבת תרגילים חופשיים ומורכבים?
הבעיה היא שכל התוכניות נראות מאוד קצרות.. שני תרגילים לכתפיים? אני עושה 4-5 בד"כ. ותרגיל אחד ליד אחורית/קדמית? אני רגיל לעשות 3 באימון. לא נראה לי שתרגיל אחד יספיק ליד אחורית באמת לקבל גירוי ולגדול

אתה לא קורא או לא מבין את מה שעונים לך. תקרא שוב את העמוד הראשון באשכול הזה. אתה חוזר שוב על שאלות שכבר שאלת, וכבר ענו לך עליהן!
את התוכניות אתה מוצא באתר, לינקים נתנו יש לך בדף הקודם, אתה יכול גם להיכנס לבד לאתר ולראות. התוכניות הן תוכניות FBW של כוח- SS או 5X5. התוכנית "הקצרה" זה מה שאתה צריך. תעבור שוב על הדף הראשון, הכל כתוב שם!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית