הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אפשר לעשות ככה חיטוב?

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
חשבתי לעשות חיטוב חודשיים וחצי רצוף בלי הפסקות באמצע. התוכנית שלי היא בחודש וחצי הראשונים לעשות חיטוב רגיל כמו במאמר לחיטוב פה באתר, ואז לעשות חודש של חיטוב דל פחמימות. לגבי אחוז שומן, אני לא יודע על איזה אחוז שומן אני, לפני שנה הייתי על 12% ומאז העליתי כמה קילו אז אני בטח יותר היום. נשמע בסדר?

אם אין לך איזה מטרה של אחוז שומן חד ספרתי - אתה לפי דעתי לא חייב לבצע את הדל פחמימה. אלא להמשיך בדיאטה רגילה ומאוזנת. אם אתה עדיין מתעקש ביצוע דיאטה רגילה עד ל10-12 א.ש ומשם עוד תקופה דל פחמימה.

לא אמרת מה תעשה בחיטוב אז אין כ"כ על מה להגיב. באיזו תוכנית תשתמש? בנוסף, תן את הנתונים הנוכחיים שלך או תפנה לאשכול אחר שפרסמת אותם בו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אין לך איזה מטרה של אחוז שומן חד ספרתי - אתה לפי דעתי לא חייב לבצע את הדל פחמימה. אלא להמשיך בדיאטה רגילה ומאוזנת. אם אתה עדיין מתעקש ביצוע דיאטה רגילה עד ל10-12 א.ש ומשם עוד תקופה דל פחמימה.
אני מאמין שתוך חודש וחצי עם חיטוב רגיל אז אני כן אגיע למתחת ל 12 אחוז.

---------- התגובה התווספה ב 15:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:07 ----------

לא אמרת מה תעשה בחיטוב אז אין כ"כ על מה להגיב. באיזו תוכנית תשתמש? בנוסף, תן את הנתונים הנוחכיים שלך או תפנה לאשכול אחר שפרסמת אותם בו.
תוכנית : 5*5 לינארית
משקל : 83 קילו
גובה : 1.79
איזה עוד נתונים צריך?

שום דבר לא נשמע חריג או משהו כזה.. אין שום סיבה לא לבצע חיטוב רצוף אלא אם הוא מאוד ארוך. חודשיים וחצי זה לא בשמיים. תקפיד על העמסות, ושהתדירות שלהן תגבר עם המשך החיטוב..

בהצלחה, נשמע טוב..

• פותח/ת השרשור
שום דבר לא נשמע חריג או משהו כזה.. אין שום סיבה לא לבצע חיטוב רצוף אלא אם הוא מאוד ארוך. חודשיים וחצי זה לא בשמיים. תקפיד על העמסות, ושהתדירות שלהן תגבר עם המשך החיטוב..

בהצלחה, נשמע טוב..
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית