עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה מבאס אתה, עכשיו למה הבננה ביאס אותי אחרי שימוש של כמה פעמים ואמרתי פעם הבאה אולי ננסה את הקרם עוגיות של האינטרקטיב, ועכשיו אתה אומר שגם הוא לא טעים. אני ינסה אחרי הפסח גם להציל את המצב של הבננה שלי עם ערבוב של כל מיני דברים.
אחי אני קניתי אתמול תפוחים והיום גיליתי שיש להם טעם של אוכמניות.תגיד לי נפלת על הראש - אתה פרסמת פה חוות דעת על הבננה. חוות דעת טובה. אל בלי לזיין את המוח פתאום שהטעם פתאום השתנה. אל תבלבל את המוח. פרסמת בקורת תעמוד מאחוריה.
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=276819&postcount=1
אני משתמש בבננה ולא השתנה לי כלום מהטעם - נשאר בדיוק אותו הטעם מהיום הראשון. הטעם נשאר מעולה. המחיר מצוין.
אם שום סיבה שהטעם ישתנה בטווח זמן של ימים. (כל עוד האבקה בתוקף ואכסנת אותה כמו שצריך).
המחיר די משתלם קיבלתי גם עם שייקר
למישו יש הצעות לקרם עוגיות אבל אולי להוסיף סוכר/ממתיק? יש לזה טעם מוזר לאללה
קראיטין זה קריאטין אין דבר כזה יותר חזק ופחות חזק, זה אותו חומר.
לשאלה שלך, יש לחברי הפורום 10% הנחה לאינטרקטיב, משמע חלבון ב 270 ש"ח. קונים מה שזול וטעים, לאחד לא יהיה טעים קרים עוגיות, ויהיה טעם בננה ולשני יהיה בדיוק ההפך ולשלישי יהיה טעים תות בלבד, זה הכל עניין של טעם וריח ועל זה אי אפשר בדיוק להתווכח.
קריאטין בחיטוב לדעתי לא מומלץ כי הוא יכול לעלות בנוזלים ולמנוע את הבקרה על ההתקדמות (השבועית), זה גם לא יתן שום דבר ממשי חוץ מאולי לשמור על כוח וגם כאן בצורה דיי מינורית (אולי התאוששות, אבל עדיף כבר לקחת דברים כמו מגנזיום ואבץ).
בכל מקרה הדעה שלי שזול זה מנצח ולא משנה איך נסתכל על זה. בהפרשים של 80 ש"ח לדלי זה כבר דיי משמעותי, והחברה 100% אמינה כי יש בדיקות מעבדה בכל חור כאן באתר.
לבירור נק' מכירה ניתן להתקשר למספר על הקופון או שאם יש לך טבע קסטל ליד הבית אתה יכול לרכוש אצלם:
www.lbs.co.il/interactive.php
אצלנו במכון כל מי שניסה אינטראקטיב ממש לא אהב, אם זה הטעם או הערבוב שלה אז אני לא הייתי מוכן לנסות ולא אכפת לי שזה זול.משה כמו שראית אני קניתי את האינטראקטיב לפי המלצה של הפורום, ודי התאכזבתי עם הזמן.
ראיתי בעוד בדיקות שיש בגוגל שכתוב שהמוצרים נפתחו על ידי הכימאי שבדק אותה ועל הדף בדיקה של האינטראקטיב לא כתוב את זה ולדעתי זה מוריד המון מהאמינות של הבדיקה כי זה לא מוכיח שבאמת הגיע קופסא סגורה של אינטראקטיב למעבדה. זה חשוד שלא כתבו את זה.
כן, לסמוך על דעה של בילדרים, ממש חכם.אצלנו במכון כל מי שניסה אינטראקטיב ממש לא אהב, אם זה הטעם או הערבוב שלה אז אני לא הייתי מוכן לנסות ולא אכפת לי שזה זול.
כן עחי, שמעתי שהקריאטין של דיימטייז הכי חזק.כן, לסמוך על דעה של בילדרים, ממש חכם.