הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרטאין ואבקת חלבון

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
משהו יכול להמליץ על חברה שכאי לקנות ממנה את שני המוצרים האלו???
מה ההבדל בין אבקת חלבונים ממי חלבון לבין איזולט טהור ואם בכלל ההבדלים משמעותיים?
ואם כדאי להשתמש או אפשרי בכלל בזמן חיטוב להשתמש קרטאין?
תודה רבה לעונים ושבת שלום וחג שמח לכווולם 😃!

איזה מבאס אתה, עכשיו למה הבננה ביאס אותי אחרי שימוש של כמה פעמים ואמרתי פעם הבאה אולי ננסה את הקרם עוגיות של האינטרקטיב, ועכשיו אתה אומר שגם הוא לא טעים. אני ינסה אחרי הפסח גם להציל את המצב של הבננה שלי עם ערבוב של כל מיני דברים.

תגיד לי נפלת על הראש - אתה פרסמת פה חוות דעת על הבננה. חוות דעת טובה. אל בלי לזיין את המוח פתאום שהטעם פתאום השתנה. אל תבלבל את המוח. פרסמת בקורת תעמוד מאחוריה.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=276819&postcount=1

אני משתמש בבננה ולא השתנה לי כלום מהטעם - נשאר בדיוק אותו הטעם מהיום הראשון. הטעם נשאר מעולה. המחיר מצוין.

אם שום סיבה שהטעם ישתנה בטווח זמן של ימים. (כל עוד האבקה בתוקף ואכסנת אותה כמו שצריך).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
העניין שאני מעדיף להוסיף 50 ואפילו 80 שקל למוצר שהוא יותר איכותי מבחינת טעם ואיכות (אם יש בכלל הבדל משמעותי בין החברות שהצעתם פה) אם עניין הטעם אצל אינראקטיב טוב אז סבבה גם טעים וגם זול (אני לא יתלונן)
עוד משהו יכול להעביר חוות דעת על החלבון של אינראקטיב?
תודה רבה למגיבים!

תגיד לי נפלת על הראש - אתה פרסמת פה חוות דעת על הבננה. חוות דעת טובה. אל בלי לזיין את המוח פתאום שהטעם פתאום השתנה. אל תבלבל את המוח. פרסמת בקורת תעמוד מאחוריה.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=276819&postcount=1

אני משתמש בבננה ולא השתנה לי כלום מהטעם - נשאר בדיוק אותו הטעם מהיום הראשון. הטעם נשאר מעולה. המחיר מצוין.

אם שום סיבה שהטעם ישתנה בטווח זמן של ימים. (כל עוד האבקה בתוקף ואכסנת אותה כמו שצריך).
אחי אני קניתי אתמול תפוחים והיום גיליתי שיש להם טעם של אוכמניות.

• פותח/ת השרשור
מה אז כדאי לנסות אינטראקטיב או ללכת על בטוח לפי מה שהבנתי מהחברה פה וללכת על דיימטייז???
בדקתי בעוד קצת נושאים שפתחו ונראה לי אני ינסה אינטראקטיב בטעם בננה

תודה חברה אפשר לנעול !
חג שמח לכוווולם 😃

נערך לאחרונה:
גם אני לא מבין למה בשייקים הראשונים זה היה סבבה ואחרי כמה פעמים נהיה כמו טעם לוואי כזה מר. אכסנתי אותה כמו שצריך בארון.

המחיר די משתלם קיבלתי גם עם שייקר
למישו יש הצעות לקרם עוגיות אבל אולי להוסיף סוכר/ממתיק? יש לזה טעם מוזר לאללה

שים סוכר ענבים והכל יהיה בסדר, זה מה שאני עושה כי אני לא ממש מתחבר לטעמים של אבקות חלבון, לא משנה של איזה חברה.

קראיטין זה קריאטין אין דבר כזה יותר חזק ופחות חזק, זה אותו חומר.

לשאלה שלך, יש לחברי הפורום 10% הנחה לאינטרקטיב, משמע חלבון ב 270 ש"ח. קונים מה שזול וטעים, לאחד לא יהיה טעים קרים עוגיות, ויהיה טעם בננה ולשני יהיה בדיוק ההפך ולשלישי יהיה טעים תות בלבד, זה הכל עניין של טעם וריח ועל זה אי אפשר בדיוק להתווכח.

קריאטין בחיטוב לדעתי לא מומלץ כי הוא יכול לעלות בנוזלים ולמנוע את הבקרה על ההתקדמות (השבועית), זה גם לא יתן שום דבר ממשי חוץ מאולי לשמור על כוח וגם כאן בצורה דיי מינורית (אולי התאוששות, אבל עדיף כבר לקחת דברים כמו מגנזיום ואבץ).
בכל מקרה הדעה שלי שזול זה מנצח ולא משנה איך נסתכל על זה. בהפרשים של 80 ש"ח לדלי זה כבר דיי משמעותי, והחברה 100% אמינה כי יש בדיקות מעבדה בכל חור כאן באתר.
לבירור נק' מכירה ניתן להתקשר למספר על הקופון או שאם יש לך טבע קסטל ליד הבית אתה יכול לרכוש אצלם:
www.lbs.co.il/interactive.php
משה כמו שראית אני קניתי את האינטראקטיב לפי המלצה של הפורום, ודי התאכזבתי עם הזמן.
ראיתי בעוד בדיקות שיש בגוגל שכתוב שהמוצרים נפתחו על ידי הכימאי שבדק אותה ועל הדף בדיקה של האינטראקטיב לא כתוב את זה ולדעתי זה מוריד המון מהאמינות של הבדיקה כי זה לא מוכיח שבאמת הגיע קופסא סגורה של אינטראקטיב למעבדה. זה חשוד שלא כתבו את זה.
אצלנו במכון כל מי שניסה אינטראקטיב ממש לא אהב, אם זה הטעם או הערבוב שלה אז אני לא הייתי מוכן לנסות ולא אכפת לי שזה זול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית