הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מר ישראל נאק 2011 12/5 (עודכן 22/5/11 תמונות + דירוגים)

מה הנתונים של דני בתחרות?
משקל גובה...

מה עם ההיקפים לעומת תחרות קודמת?

"מועדון כושר "פרייד" – בית חרושת לאלופים - במהלך ההכנות התאפשרו פגישות יעוץ ואימונים משותפים לחברי האיגוד ללא כל תשלום ומשמש בית חם ומרכז המקצועי לפיתוח הגוף בארץ."

שימש לבית חם.
חדר הכושר פשוט נסגר לצמיתות ביום אחד מבלי להודיע לאף אחד,הבעלים נעלמו ומלא אנשים נשארו תקועים עם מנויים לכמה חודשים לאולם ריק ממכשירים ואין עם מי לדבר!

עקב מלחמות בין בעל המבמנה החמדן שחשק במועדון ועשה ככל האפשר להוציא את הבעלים משם,המועדון נסגר ונהרס. סביר להניח שיפתח מועדון חדש ע"י אותו בעל המבנה כי זאת הייתה המטרה,רק בלי כל חלק שלנו.(המאמנים,המתאמנים והאווירה)

עקב מלחמות בין בעל המבמנה החמדן שחשק במועדון ועשה ככל האפשר להוציא את הבעלים משם,המועדון נסגר ונהרס. סביר להניח שיפתח מועדון חדש ע"י אותו בעל המבנה כי זאת הייתה המטרה,רק בלי כל חלק שלנו.(המאמנים,המתאמנים והאווירה)

איך קורה מצב שחדר כושר שמתיימר להיות כ"כ מצליח, מקפל את עצמו וכל זכר ממנו, כולל הכסף של המנויים?

הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה. האדם שחשק בלקחת את החד"כ מודים עשה ככל האפשר ולא היה בררן מדי באמצאים,התחיל בהצפות וניתוקי חשמל,גמר בתביעות ענק והוצל"פ. עכשיו הוא בטוח שיילך לו פיקס.

תחרות מדהימההה איגוד מקצועי וברמה גבוהה....מקווה להתחרות שם ביום מן הימים!

מדים רשמיים של נאק ישראל למשלחת לאליפות

נערך לאחרונה:
תגיד אנטון כמה משקל הוספת מהתחרות של שנה שעברה, והאם הגעת באותו אחוז שומן בשתי התחרויות?

השנה נשקלתי 85.1 יותר מוכן לאומת 83 שנה שעברה. לדיברי סטס התחרבנו הפרופורציות כי הוספתי במקומות שלא הייתי צריך להוסיף. אל תשאל מה הכוונה,גם אני לא הבנתי. המטרה לשנה - בהול להוסיף רגליים.

---------- התגובה התווספה ב 09:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:18 ----------

קטגוריה שלי באליפות הארץ. מי שמחליט לצאת על בוגדן שייקח בחשבון שהוא בן 37 טבעי כמו שאתם אוהבים ומבחינתי לעשות כזה שייפ בנתונים האלו- שווה הרבה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מדים יצאו פיגוז!עושה חשק לטוס אם המשלחת!

יכולת לטוס,מה אתה מזיין ת מח עכשיו. תראה את ביטון חוזר בשישיה ותאכל ת לב

מה זה הצרחות האלה בוידאו של התחרות? יוווו

247996_2000784493450_1058692417_32399835_2577859_n.jpg

משלחת שלנו יצאה לתחרות מר עולם בהצלחה שיהיה!

מה עם אלירן ואיתך דני? למה אתם לא טסים?

לגביי אני לא הרגשתי מוכן וגם לא היה דרכון..

Back
למעלה תחתית