הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חלב דל לקטוז

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
ראיתי בסופר שיצא חלב דל לקטוז אז קניתי איזה קרטון אחד בשביל הנסיון. הטעם בסדר גמור אבל ראיתי שהחלב הוא רק 2 אחוז שומן, ככה שאני לא יודע עד כמה זה באמת חלב. מה דעתכם בעניין?

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה עם לקטוז? אתה רגיש?
קרטון ביום אני עוד שורד. אבל לפעמים שאני שותה יותר, בטעות או בכוונה, אז מתחילות הבעיות.
ולפעמים אין חשק לאכול וצריכים קלוריות אז חלב זה הפתרון הכי טוב.

תאכל/תשתה משהו אחר (גם אני רגיש ללקטוז - בשבילי קרטון זה לא לצאת מהשירותים יומיים - אני ממליץ לך להתחיל לבלוס גבינה צהובה זה זול וזה עם המון שומן וחלבון וקלוריות וזה בלי לקטוז 😃 אפשר כמובן תמיד לאכול דברים כמו טחינה, חמאת בוטנים, חמאה וכו בשביל כמות ענקית של קלוריות בזיל הזול).

או שתקנה בנפרד כדורי אנזים לקטאז אבל אתה תצטרך כמות דיי גדולה אם אתה רוצה לשתות הרבה חלב
חלב הזה לא שווה את הכסף וחוץ מזה זה לא באמת חלב 😛

אצל כל אחד הרגישות שונה.. בעיקרון כל אחד רגיש בצורה מסויימת ללקטוז כיוון שייצור האנזים לקטאז, שתפקידו לפרק את הלקטוז, פוחת אחרי כמה שנים מהלידה. למרות זאת, יש אנשים שממשיכים לייצר לקטאז גם בתקופת הבגרות.

לא צריך להילחם עם שתיית חלב, בעניין הזה אני עם Spellstorm.

• פותח/ת השרשור
אצל כל אחד הרגישות שונה.. בעיקרון כל אחד רגיש בצורה מסויימת ללקטוז כיוון שייצור האנזים לקטאז, שתפקידו לפרק את הלקטוז, פוחת אחרי כמה שנים מהלידה. למרות זאת, יש אנשים שממשיכים לייצר לקטאז גם בתקופת הבגרות.

לא צריך להילחם עם שתיית חלב, בעניין הזה אני עם Spellstorm.
טוב אז אני באמת אחפש תחלופה לחלב. נראה לי שאני אקטין את כמות החלב היומית שלי לחצי קרטון ואת הקלוריות שאני מפסיד אני אשלים מגבינה צהובה + שקדים. העניין הוא שאני כבר אוכל 50 גרם גבינה צהובה כל יום, אז אם אני מכפיל את הכמות זה לא יעשה צרבת?

צרבת מה הקשר לגבינץ?

קורה לי בדרך כלל מעודף פחמימות והתרופת סבתא הכי טובה שאני מכיר זה מיץ לימון סחוט ישר מסדר הכל

אה ואצלי הולכות לפחות 3-5 חבילות גבינצ בשבוע רק עלי

צרבת מה הקשר לגבינץ?

קורה לי בדרך כלל מעודף פחמימות והתרופת סבתא הכי טובה שאני מכיר זה מיץ לימון סחוט ישר מסדר הכל

הוא שאל עם גבנ"ץ יעשה לו צרבת, אז עניתי.

• פותח/ת השרשור
צרבת מה הקשר לגבינץ?

זה מוזר. היתה תקופה שהייתי סוחט לימון למים שאני שותה ובתקופה הזאתי היו לי כל הזמן צרבות. איך שהפסקתי עם הלימון אז הפסיקו הצרבות.

זה מוזר. היתה תקופה שהייתי סוחט לימון למים שאני שותה ובתקופה הזאתי היו לי כל הזמן צרבות. איך שהפסקתי עם הלימון אז הפסיקו הצרבות.

יכול להיות. אני לא באמת יודע למה זה קורה אבל זה קורה לי מ2 סיבות ששמתי לב- יותר מדי פחמימה או יותר מדי חומציות (לימון, שמן זית בכמות גדולה גם גרם לי...) גיליתי שבדרך כלל אחד מבטל את השני..
אני באמת לא יודע להסביר את זה - זה רק מנסיון על עצמי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית