נק' מוניטין:
-6
- 278
- 1
ראיתי בסופר שיצא חלב דל לקטוז אז קניתי איזה קרטון אחד בשביל הנסיון. הטעם בסדר גמור אבל ראיתי שהחלב הוא רק 2 אחוז שומן, ככה שאני לא יודע עד כמה זה באמת חלב. מה דעתכם בעניין?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרטון ביום אני עוד שורד. אבל לפעמים שאני שותה יותר, בטעות או בכוונה, אז מתחילות הבעיות.מה הבעיה עם לקטוז? אתה רגיש?
טוב אז אני באמת אחפש תחלופה לחלב. נראה לי שאני אקטין את כמות החלב היומית שלי לחצי קרטון ואת הקלוריות שאני מפסיד אני אשלים מגבינה צהובה + שקדים. העניין הוא שאני כבר אוכל 50 גרם גבינה צהובה כל יום, אז אם אני מכפיל את הכמות זה לא יעשה צרבת?אצל כל אחד הרגישות שונה.. בעיקרון כל אחד רגיש בצורה מסויימת ללקטוז כיוון שייצור האנזים לקטאז, שתפקידו לפרק את הלקטוז, פוחת אחרי כמה שנים מהלידה. למרות זאת, יש אנשים שממשיכים לייצר לקטאז גם בתקופת הבגרות.
לא צריך להילחם עם שתיית חלב, בעניין הזה אני עם Spellstorm.
לא יודע. שואל.למה שזה יעשה צרבת וחלב לא?
מה ההבדל?
צרבת מה הקשר לגבינץ?
קורה לי בדרך כלל מעודף פחמימות והתרופת סבתא הכי טובה שאני מכיר זה מיץ לימון סחוט ישר מסדר הכל
אה ואצלי הולכות לפחות 3-5 חבילות גבינצ בשבוע רק עלי
זה מוזר. היתה תקופה שהייתי סוחט לימון למים שאני שותה ובתקופה הזאתי היו לי כל הזמן צרבות. איך שהפסקתי עם הלימון אז הפסיקו הצרבות.צרבת מה הקשר לגבינץ?
קורה לי בדרך כלל מעודף פחמימות והתרופת סבתא הכי טובה שאני מכיר זה מיץ לימון סחוט ישר מסדר הכל
אה ואצלי הולכות לפחות 3-5 חבילות גבינצ בשבוע רק עלי
זה מוזר. היתה תקופה שהייתי סוחט לימון למים שאני שותה ובתקופה הזאתי היו לי כל הזמן צרבות. איך שהפסקתי עם הלימון אז הפסיקו הצרבות.