הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לחם לבצפר.

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
אהלן אנשים, רציתי תחליף ללחם בבצפר,

בבוקר המקור פחמימה שלי הוא ברנפלקס, בערב 3-4 פרוסות לחם מלא.
עכשיו בביניים בבצפר אני לא רוצה להשאר בלי אוכל משעה 7 בבוקר שזה ארוחת בוקר עד ארוחת צהריים שזה בערך בשעה שלוש בצהריים, זה קריטי?

ואם כן קריטי להשאר ככה זמן בלי אוכל, אז אני מחפש איזה מאכל יהיה אפשר לשים ככה בזמן בצפר?
סנדוויץ' עם חמאת בוטנים ואולי מעט קוטג' זה מה שחשבתי (ניסיתי וזה טעים).
אבל שוב זה יהיה עוד איזה 2 פרוסות מלחם מלא ואני לא רוצה להגיע ל 5-6 פרוסות ביום... איזה תחליף יש? שמעתי על טורטיות שאפשר ליקנות בסופר שהם דלות בפחמימה, מישהו מכיר?

תמליצו בבקשה, תודה!

כפי שאני מבין אתה במתקופה של "העלאה במסת השריר", לכן לא מבין מה הבהלה הגדולה מפחממות?
ואין כל בעיה לא לאכול כל כך הרבה זמן אם אתה לא רעב.., פשוט תדאג להשלים את הערכים התזונתיים לאחר מכן.

• פותח/ת השרשור
הסיבות הם אלה:

בכל מקום שיצא לי לקרוא, ראיתי שאומרים שכדאי לרכז את הפחמימות במשך היום סביב האימון, ובגלל זה אני אוכל כמות נכבדה של אורז לפני אימון, ואחרי אימון פחמימה פשוטה ולחם, אז אני לא יודע אם כדאי לשים עוד 2 פרוסות ככה במשך היום, בקשר לרעב לפעמים אני כן רעב בלימודים, אבל לא יודע, אני מרגיש לפעמים ש"הגוף שלי לא צריך את זה" בבצפר, כאילו אני יכול להחזיק מעמד עד הצהריים אם זה נחוץ.

בכל מקום שיצא לך לקרוא שטפו לך את המוח, אין לכך שום חשיבות ורק אולי בחיטוב בגלל נפילות סוכר ואי אנרגיה.

• פותח/ת השרשור
ומה לגבי ה"הרגשה" הזו משה? זו סתם מחשבה? הריי בסופו של דבר סנדביץ' לבצפר זה בסה"כ להרגעי את הקיבה בתכלס לא?, הגוף באמת צריך את זה אם אוכלים ב- 7 בבוקר ואורחת צהריים ב- 14:00 או 15:00 ?

נראה שלא הבנת מה משה כתב.
אתה לא חייב לאכול אם אתה לא רעב,אתה לא חייב לאכול כל 3 שעות.פשוט תדאג להשלים את הערכים התזונתיים.
אם אתה רעב אז תאכל.אתה יכול גם לא לאכול ארוחת בוקר אלא להשלים את הערכים האלה בשאר היום. אבל אתה כן תהיה רעב ובגלל זה אוכלים בשעות האלה

לא יודע מה איתך, אני לא מסוגל מבלי לאכול 2 סנדוויצ'ים של חמאת בוטנים עם קוטג' בכל בוקר בבית ספר.

אני שם לי כפית חמאת בוטנים עם 2 כפות קוטג' 3 אחוז ומוסיף לזה את הממתיק "סוכרלייט" על בסיס סוכרלוז וככה הוא נותן לחמאת בוטנים מתיקות שחסרה לה ולא מרגישים את חסרון הסוכר.

לא יודע מה איתך, אני לא מסוגל מבלי לאכול 2 סנדוויצ'ים של חמאת בוטנים עם קוטג' בכל בוקר בבית ספר.

אני שם לי כפית חמאת בוטנים עם 2 כפות קוטג' 3 אחוז ומוסיף לזה את הממתיק "סוכרלייט" על בסיס סוכרלוז וככה הוא נותן לחמאת בוטנים מתיקות שחסרה לה ולא מרגישים את חסרון הסוכר.
כנ"ל רק שאצלי זה 4 סנדוויצים מלחם קל.. יש לי עיניים גדולות אני אוהב נפח VOLUME וכמויות כמה שיותר.. :|🤪

כולכם פלצנים באבא שלי :\
אני תופס רבע לחם ממלא תאמא שלו בכל מה שאני מוצא במקרר ולוקח לבצפר..
ובצד כדי להיות פלצן כמוכם אני לוקח אנרג'י ספורט
"שיש בו 3 גרם פרוטאין (חלבון) ומליון ויטמנים ומינרלים"
:\

כנ"ל רק שאצלי זה 4 סנדוויצים מלחם קל.. יש לי עיניים גדולות אני אוהב נפח VOLUME וכמויות כמה שיותר.. :|🤪
חח בחיטוב העדפתי במקום סנדויץ חיטה מלאה 2 סנדוויצ'ים מלחם קל.
נראה לי אני אחזור לשיטה עם הלחם קל, חולה על כמויות..

Mugi, לא הבנתי כלום.. 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית