הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה| השארת אחוזי שומן ותוכנית אימונים/תזונה לפי משקל גובה גיל ותמונות!! דחוףף!!

• פותח/ת השרשור yeutz
  • פורסם בתאריך

yeutz

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
גיל 17 וחצי, גובה 1.83 ומשקל 85 ק"ג.

muscles.jpg

המטרה שלי היא להגיע למראה גוף כזה, בדיוק כמו בתמונה הזאת! הגוף של הבחור בתמונה זה בדיוק מה שאני רוצה להגיע אליו. ריבועים, לא מנופח מידי! מוכן לעשות כל מה שנדרש, נמאס לי כבר להיות גוץ.

אלה התמונות שלי, נסו לשער לפי הנתונים את אחוז השומן בגוף שלי. אני רוצה לדעת בשביל להחליט מה אני צריך לעשות!
יעזרו גם עצות בנוגע למה אתם ממליצים לי לעשות בשביל להגיע בצורה נכונה למראה גוף כמו שאני רוצה. הכוונה היא איזה סוג אימון, תזונה, מסה, חיטוב.. אני ממש לא מבין בכל זה אין לי שום ידע בתזונה ובפיתוח גוף ככה שאני לא יודע לאיזה כיוון ללכת ומה לעשות!!

חשוב לציין שאני לא עושה פעילות גופנית בכלל ואני יושב רוב היום. כמו שאמרתי כבר, אני רוצה לעשות שינוי ולהתחיל להתאמן ולאכול נכון בשביל להגיע למה שאני רוצה, ואני יודע שזה לא פשוט, אבל אין לי גם סיכוי בלי ייעוץ כי אני לא יודע לאיזה כיוון ללכת אני לא מבין בזה כלום!!

אני לא מתכוון ללכת למכון כושר אם אין צורך מוחלט בכך, אני רוצה לעשות את זה בעצמי, כל עוד אני ידע איך!!!!! אם בכל זאת לא רק ש"עדיף" אלא במקרה שלי צריך, אני יילך. אבל רק בלית ברירה אחרת!!

תודה רבה לעוזרים.

קודם כל כל הכבוד על הרצון לעשות שינוי, וברוך הבא לפורום 😃
תראה שאיפות זה טוב אבל בלי ידע יהיה לך קשה הרבה יותר להגיע למטרות שלך
אני מאד ממליץ לך פשוט להתחיל לקרוא את כל המאמרים שיש בפורטל :
http://www.kilogram.co.il/
יש שם 99% מכל החומר שתצטרך אי פעם ומה שלא תבין ספציפית אתה יכול לשאול פה.

אחרי שתעבור שם על הנושאים אני בטוח שהשאלות שלך יהיו יותר ממוקדות וענייניות ונוכל לענות בהתאם.

בקשר למטרות שלך - שאיפות זה טוב ויפה וזה מוטיבציה והכל אבל התמונה הזאת ששמת זה מישהו 1. עם גנטיקה טובה מאד 2.כנראה הגיע לשם בעזרת חומרים וצבע שיזוף 3.המון פוטושופ - לרוב זה לא כל כך ראלי וזה סתם יתסכל אותך אחרי הרבה זמן אם לא תגיע לשם
אני מציע לך להתרכז בלהתחזק, להגדיל מסת שריר בכל הגוף שלך, להתחטב כמה שאתה יכול ואני בטוח שאתה תיהיה מספיק מאושר עם הגוף שלך איך שהוא יהיה.

מאיך שאני רואה מהתמונות - בלי הרבה נתונים שנתת - מעריך אזור ה20% שומן ומסת שריר אפסית, אני ממליץ על לקחת תוכנית מהפורטל בעדיפות SS כדי ללמוד את התנועות והטכניקה ולהגיע למשקלים נורמליים לתקופה תוך כדי שאתה אוכל פחות, בדגש על לאכול כמות גדולה של חלבון ושומן מהחי, להרגע עם פחמימות ובכללי תנסה להיות טיפה רעב כל הזמן (במונחים של קלוריות להיות במאזן שלילי קטן - אני פשוט אישית לא אוהב לספור). תוך כמה חודשים בודדים אתה כבר יכול לראות שינוי יפה גם מבחינת אחוזי שומן וגם מבחינת שריר. אחרי זה תצטרך לחשוב אם לחטב עוד או להתחיל מאסה כמו שצריך - ברגע שתגיע לאחוזי שומן נמוכים יותר.

אה ו-אלה אם כן יש לך בבית כלוב/ראק+פלטות(הרבה)+מוט אולימפי+ספסל+משטח הרמה/רצפת גומי, חדר כושר זה חובה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל כל הכבוד על הרצון לעשות שינוי, וברוך הבא לפורום 😃
תראה שאיפות זה טוב אבל בלי ידע יהיה לך קשה הרבה יותר להגיע למטרות שלך
אני מאד ממליץ לך פשוט להתחיל לקרוא את כל המאמרים שיש בפורטל :
http://www.kilogram.co.il/
יש שם 99% מכל החומר שתצטרך אי פעם ומה שלא תבין ספציפית אתה יכול לשאול פה.

אחרי שתעבור שם על הנושאים אני בטוח שהשאלות שלך יהיו יותר ממוקדות וענייניות ונוכל לענות בהתאם.

בקשר למטרות שלך - שאיפות זה טוב ויפה וזה מוטיבציה והכל אבל התמונה הזאת ששמת זה מישהו 1. עם גנטיקה טובה מאד 2.כנראה הגיע לשם בעזרת חומרים וצבע שיזוף 3.המון פוטושופ - לרוב זה לא כל כך ראלי וזה סתם יתסכל אותך אחרי הרבה זמן אם לא תגיע לשם
אני מציע לך להתרכז בלהתחזק, להגדיל מסת שריר בכל הגוף שלך, להתחטב כמה שאתה יכול ואני בטוח שאתה תיהיה מספיק מאושר עם הגוף שלך איך שהוא יהיה.

מאיך שאני רואה מהתמונות - בלי הרבה נתונים שנתת - מעריך אזור ה20% שומן ומסת שריר אפסית, אני ממליץ על לקחת תוכנית מהפורטל בעדיפות SS כדי ללמוד את התנועות והטכניקה ולהגיע למשקלים נורמליים לתקופה תוך כדי שאתה אוכל פחות, בדגש על לאכול כמות גדולה של חלבון ושומן מהחי, להרגע עם פחמימות ובכללי תנסה להיות טיפה רעב כל הזמן (במונחים של קלוריות להיות במאזן שלילי קטן - אני פשוט אישית לא אוהב לספור). תוך כמה חודשים בודדים אתה כבר יכול לראות שינוי יפה גם מבחינת אחוזי שומן וגם מבחינת שריר. אחרי זה תצטרך לחשוב אם לחטב עוד או להתחיל מאסה כמו שצריך - ברגע שתגיע לאחוזי שומן נמוכים יותר.

אה ו-אלה אם כן יש לך בבית כלוב/ראק+פלטות(הרבה)+מוט אולימפי+ספסל+משטח הרמה/רצפת גומי, חדר כושר זה חובה!
אחי בקשר למה שאמרת שיש לי שריר אפסי אני רק אציין שהייתי בילדותי בחוג קראטה והייתי מתאמן פעמיים בשבוע קבוע במשך 10 שנים והייתה תקופה שכן הייתי שרירי קצת. מתחת לשומן יש לי שרירים כי שאני מפעיל שריר מרגישים קשיחות בבטן. וגם אני מאוד רחב אבל זה באמת כבר לא ממש קשור..
בכל מקרה, תודה גבר אני אקרא את האתר ששלחת לי, ובכל אופן עדיין אני לא כל כך הבנתי, אם אני צריך לעשות מסה או חיטוב?
וברור לי שאני לא יכול להגיע בדיוק לאותו דבר, כי כל אחד יש לו מבנה שונה, אבל אני מתכוון שאני רוצה להגיע כמה שיותר קרוב לסגנון גוף הזה. לפי מה שאני הבנתי עם הרבה השקעה כל אחד יכול להגיע ממצב של השמנה למצב של שרירי וריבועים, לא?

נערך לאחרונה:

אני לא מתכוון ללכת למכון כושר אם אין צורך מוחלט בכך, אני רוצה לעשות את זה בעצמי, כל עוד אני ידע איך!!!!! אם בכל זאת לא רק ש"עדיף" אלא במקרה שלי צריך, אני יילך. אבל רק בלית ברירה אחרת!!
צר לי לאכזב אותך אבל חדר כושר זה לא צורך אלא חובה בשביל המטרה.
וזה צריך להכנס להרגל חיים.. אני אולי פעם בחודשיים מפסיד אימון וגם זה בלי ברירה כי חייב ללמוד למשהו..
וגם לאכול נכון זה חייב להכנס להרגל חיים
אם אני לא עושה אחד מהם אני מרגיש לא טוב עם עצמי.רציני, מרגיש יום מבוזבז חוץ מיזה שזה אחד הדברים שאני הכי אוהב לעשות.
אני לא מכיר הרבה (אולי בפורום הזה כן 😃) שיכולים להתרגל לזה ולא "להישבר" באמצע.

לפי הפסקה הזאת אני חושב שאין לך רצון . והמטרה כ"כ גבוה שאתה תיפול באמצע כי אתה "לא עומד בציפיות שבחלומות שלך".

אז או שתיהיה שלם עם זה ומסור עד הסוף או שתחסוך לך את הכסף.

• פותח/ת השרשור
צר לי לאכזב אותך אבל חדר כושר זה לא צורך אלא חובה בשביל המטרה.
וזה צריך להכנס להרגל חיים.. אני אולי פעם בחודשיים מפסיד אימון וגם זה בלי ברירה כי חייב ללמוד למשהו..
וגם לאכול נכון זה חייב להכנס להרגל חיים
אם אני לא עושה אחד מהם אני מרגיש לא טוב עם עצמי.רציני, מרגיש יום מבוזבז חוץ מיזה שזה אחד הדברים שאני הכי אוהב לעשות.
אני לא מכיר הרבה (אולי בפורום הזה כן 😃) שיכולים להתרגל לזה ולא "להישבר" באמצע.

לפי הפסקה הזאת אני חושב שאין לך רצון . והמטרה כ"כ גבוה שאתה תיפול באמצע כי אתה "לא עומד בציפיות שבחלומות שלך".

אז או שתיהיה שלם עם זה ומסור עד הסוף או שתחסוך לך את הכסף.
אז כנראה שלא הבנת. מה קשור לרצון? אני התכוונתי שאני מעדיף מבחינת נוחות להתאמן בבית כל עוד זה אפשרי ולא חייבים עם "מכונות" ולא להיות תלוי במכון. פשוט נשמע לי יותר נוח אם אפשר להגיע לאותן תוצאות עם אימונים בייתיים. לפי מה שהבנתי יש מספיק תרגילים שאפשר להתמיד לעשות בלי משקולות או מכונות ולהגיע לתוצאות מאוד טובות. אני לא מבין בזה ובגלל זה אמרתי שאם אין תחליף אז אני כן ילך למכון אבל חשבתי אולי יש דרך יותר נייחת!!

אחי בקשר למה שאמרת שיש לי שריר אפסי אני רק אציין שהייתי בילדותי בחוג קראטה והייתי מתאמן פעמיים בשבוע קבוע במשך 10 שנים והייתה תקופה שכן הייתי שרירי קצת. מתחת לשומן יש לי שרירים כי שאני מפעיל שריר מרגישים קשיחות בבטן. וגם אני מאוד רחב אבל זה באמת כבר לא ממש קשור..
בכל מקרה, תודה גבר אני אקרא את האתר ששלחת לי, ובכל אופן עדיין אני לא כל כך הבנתי, אם אני צריך לעשות מסה או חיטוב?
וברור לי שאני לא יכול להגיע בדיוק לאותו דבר, כי כל אחד יש לו מבנה שונה, אבל אני מתכוון שאני רוצה להגיע כמה שיותר קרוב לסגנון גוף הזה. לפי מה שאני הבנתי עם הרבה השקעה כל אחד יכול להגיע ממצב של השמנה למצב של שרירי וריבועים, לא?

מצב של ריבועים זה פחות מ8-10% שומן ברוב האנשים, על מסת שריר גדולה מספיק. כמה גדולה זה כבר תלוי במבנה גוף שלך. תשכח כרגע מריבועים כי זה לא ראלי לכוון לשם מאיפה שאתה נמצא אני מציע להתרכז בלהתחזק+להרזות קצת, ואחרי זה להכנס למאסה כדי להעלות מסת שריר.

עדיף להתחיל מאסה כאשר אתה פחות מ 14% שומן עדיף כמה שפחות, כדי שיהיה קל אחרי זה לחטב. במקרה שלך אפשרי אפילו לעלות מסת שריר בזמן החיטוב בהתחלה כי אתה מתאמן מאד מתחיל.

מבחינתך כמו שאמרתי כבר אני מציע להתחיל מ"חיטוב", למרות שאצלך אין כל כך מה לחטב (חוג קראטה מגיל 4 לא נחשב-בלי להעליב) אז מבחינתך זה יהיה פשוט מאזן קלורי שלילי קטן (לא להגזים עם הדיאטה!) כאשר היתי אפילו ממליץ לך יום אחד בשבוע לבלוס ולדחוף המון אוכל מסיבות פסיכולוגיות+פזיולוגיות(זה נקרא העמסה "מלוכלכת"), בזמן שאתה מתחיל SS לומד את הטכניקה של תרגילי הבסיס (סקוואט,דדליפט,בנצ' פרס, פרס, מתח/פאוורקלין) ומעלה משקל עד שאתה נתקע (במשקלים נורמליים - שזה לפחות 100 קילו סקוואט), ומשם אתה תראה כבר שתוכל לקבל החלטה כי תדע הרבה יותר גם על הנושא וגם על עצמיך.

בהצלחה

המטרה שלך לא ריאלית בכל מובן ופרמטר שתסתכל עליו, גם לא מבחינת הגנטיקה שלך. במקום לחפש מטרות בתמונות, תחפש מטרות ריאילות בשבילך קודם כל, והראשונה תיהיה להוריד במשקל ל % שומן שממינו תוכל להתחיל לעלות במסת השריר ואז השמיים הם הגבול. מה שכן, אתה בגיל של "בקרוב צבא", מה שאומר שהתהליך שלך עוד יותר לא ריאלי לתמונה ששמת פה למעלה, יקח לך 3-5 חודשים רק להוריד את המשקל ועוד לפחות חצי שנה עד שנה של עלייה במסת השריר ואז שוב 2-4 חודשים להוריד את המשקל (תלוי כמה שומן עלית) וככה אתה תעשה מספר פעמים עד שתגיע לתוצאה הרצויה.
הבחור שבתמונה:
1. פוטושופ
2. מזריק
3. גנטיקה
4. % שומן לא ריאלי בשבילך (SET POINT)

אז כנראה שלא הבנת. מה קשור לרצון? אני התכוונתי שאני מעדיף מבחינת נוחות להתאמן בבית כל עוד זה אפשרי ולא חייבים עם "מכונות" ולא להיות תלוי במכון. פשוט נשמע לי יותר נוח אם אפשר להגיע לאותן תוצאות עם אימונים בייתיים. לפי מה שהבנתי יש מספיק תרגילים שאפשר להתמיד לעשות בלי משקולות או מכונות ולהגיע לתוצאות מאוד טובות. אני לא מבין בזה ובגלל זה אמרתי שאם אין תחליף אז אני כן ילך למכון אבל חשבתי אולי יש דרך יותר נייחת!!

חובה שתקרא את הכל בפורטל. יש הרבה חומר להשלים 😃;susss

• פותח/ת השרשור
משה- אל תחשוב שאני חי בסרט שאני יכול להגיע לזה בכל כך מעט זמן, ברור לי שזה ידרוש המון השקעה ארוכת טווח! אבל למה לא ריאלי? אם באמת אני ישקיע אני לא יוכל בסוף להגיע למטרה כזאת? עזוב כמה זמן זה יקח, זה לא מדאיג אותי. העיקר שבשנים הקרובות אני יצליח להגיע לזה. ועזוב את התמונה הזאת זו הייתה רק דוגמה לסגנון גוף שאני רוצה, אל תיתפס עליה ספציפית.

זה קשור לרצון בכל כיוון שתסתכל.
אני מכיר כ"כ הרבה ילדים או כאלה שנרשים חודש-חודשיים לפני החופש הגדול וחושבים שיהיו מר עולם.
ואנשים שאחרי חודשיים לא ניראים כמו בתמונה שהבאת ומפסיקים להתאמן מ"הבאסה".
שלא תבין לא נכון, אני מקווה שתצליח ואני לא מכיר אותך אבל לפי הניסיון שלי , עדיין לא התחלת וזה מיועד לכשלון.
תקשיב למה שכולם אומרים פה , אנשים שיודעים מה שהם אומרים עם ניסיון רב, ובאמת אנחנו באים לקראתך .
פשוט בינתיים תחושב בקטן - צעד צעד... מה שיש בתמונה בשבילך יקח שלוש שנים לפחות בלי חומרים.

ולהתאמן בבית כמו שצריך צריך להשקיע 3000 שקל על המינוימום שבמינימום וזה שאתה חדש ובקושי יודע מה לעשות אני אומר לך מעכשיו שעדיף שתתרום תכסף.
לך למכון , אתה תיראה אנשים , תכיר , ישמרו עליך בסטים חחחח יהיה לך הרבה יותר אווירה "ידידותית".
בהצלחה במה שתבחר וברוך הבא .
אני יכול להגיד לך בוודאות : תקרא - תעשה - תצליח

• פותח/ת השרשור
זה קשור לרצון בכל כיוון שתסתכל.
אני מכיר כ"כ הרבה ילדים או כאלה שנרשים חודש-חודשיים לפני החופש הגדול וחושבים שיהיו מר עולם.
ואנשים שאחרי חודשיים לא ניראים כמו בתמונה שהבאת ומפסיקים להתאמן מ"הבאסה".
שלא תבין לא נכון, אני מקווה שתצליח ואני לא מכיר אותך אבל לפי הניסיון שלי , עדיין לא התחלת וזה מיועד לכשלון.
תקשיב למה שכולם אומרים פה , אנשים שיודעים מה שהם אומרים עם ניסיון רב, ובאמת אנחנו באים לקראתך .
פשוט בינתיים תחושב בקטן - צעד צעד... מה שיש בתמונה בשבילך יקח שלוש שנים לפחות בלי חומרים.

ולהתאמן בבית כמו שצריך צריך להשקיע 3000 שקל על המינוימום שבמינימום וזה שאתה חדש ובקושי יודע מה לעשות אני אומר לך מעכשיו שעדיף שתתרום תכסף.
לך למכון , אתה תיראה אנשים , תכיר , ישמרו עליך בסטים חחחח יהיה לך הרבה יותר אווירה "ידידותית".
בהצלחה במה שתבחר וברוך הבא .
אני יכול להגיד לך בוודאות : תקרא - תעשה - תצליח
סבבה אני כנראה ארשם בחופש. בכל מקרה, בפעם הקודמת שהייתי במכון זה לא היה ממש ככה. סתם נתנו לי איזה תוכנית אימונים ממש לא רצינית לדעתי בלי לשאול אותי אפילו כלום בלי לשאול משקל וגובה סתם תעשה X סטים פה, X סטים שם, וזהו. אז מה ההבדל אני יכול אותו דבר לעשות לבד חח. בכל מקרה, אני חושב שבלי קשר למכון אני קודם כל צריך להבין יותר בתחום ולדעת לאיזה כיוון אני צריך ללכת בשביל לא סתם לעשות משהו לא אפקטיבי ואז להתייאש מזה שאני משקיע סתם ואין שינוי משמעותי..

חח אולי לא ניסחתי את זה נכון, ברור לי שהתמונה בדיוק כמו שהיא היא אולי אפילו לא אמיתית. אני התכוונתי לבדיוק סגנון כזה, המצב שהוא נמצא במימדים, במראה של הריבועים, במבנה, בנפח ובכמות השרירים וכו'.. הינה למשל גם זה שזה מאוד דומה בסגנון-
http://images1.fotosik.pl/302/72030f8c218856c9med.jpg
וזה (מייקל לואיס)-
2.jpg

נערך לאחרונה:
סבבה אני כנראה ארשם בחופש. בכל מקרה, בפעם הקודמת שהייתי במכון זה לא היה ממש ככה. סתם נתנו לי איזה תוכנית אימונים ממש לא רצינית לדעתי בלי לשאול אותי אפילו כלום בלי לשאול משקל וגובה סתם תעשה X סטים פה, X סטים שם, וזהו. אז מה ההבדל אני יכול אותו דבר לעשות לבד חח.
נו,בעצם פרשת מזה שהיית לבד והנתנו לך X ו-X בלי יחס...
תחפש אז מכוני כושר יותר ידידותיים...
וכך תוכנית מפה כמובן. אל תקשיב למדריכים.

לי דווקא נראה שהבעייה אצלך נמצאת במקום אחר קודם - לפני שאתה מתחיל לעבוד בחדר כושר\להזריק\חיטוב\מאסה וכו' לפי דעתי יש פה בעיה של תדמית וחוסר בטחון.

זה טוב שיש מטרה וזה חשוב. אבל העניין פה גם להיות ראליים ולהבין שמדובר בתהליך לא פשוט פיזי ונפשית. במצב של להגיע לגוף מסוג זה צרי יאמבה של סבלנות והשקעה.
אני מציע לך לפני שאתה מחליט לצאת ל"מסע" - לקרוא חומר בפורטל ויש הרבה כזה להבין האמצעים להשגת המטרה כמו - בניית תוכניות תזונה ואימון. אם אתה עדיין נחוש אחרי שצברת ידע התחלתי - לך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית