הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - פאוור קלין.

r_meker

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
זווית צילום לא אידיאלית כול כך מבחינת המרפקים. אז רק אגיד שהמרפקים עפים למעלה ונמצאים במצב שהם מקבילים לרצפה ולא נתקעים באמצע הדרך.

אשמח לחוות דעת על הטכניקה מבחינת המנח, קפיצה, משיכה נכונה.

המשקל הוא 62.5 על משקל גוף של 69 קילו. בתחילת הדרך 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל נראה לא רע בכלל. הגב זקוף כמעט לגמרי. הכוח אצלך מגיע מהפלג גוף תחתון שזה טוב.
אתה תופס נכון.
אני חושב שאתה מקפיץ טיפה נמוך מידי את המוט. אתה מקפיץ ברגע שהוא עובר את הברכיים. תנסה להקפיץ קצת אחרי - כשהמוט בערך באמצע הירך.

אני חושב שלא נכנסת מתחת למוט לגמרי כמו שצריך, תפסת את זה טיפה גבוה מדי.
ואגב החגורה שאתה עובד איתה זוועה.. אתה עושה איתה גם סקוואט?

• פותח/ת השרשור
קודם כל נראה לא רע בכלל. הגב זקוף כמעט לגמרי. הכוח אצלך מגיע מהפלג גוף תחתון שזה טוב.
אתה תופס נכון.
אני חושב שאתה מקפיץ טיפה נמוך מידי את המוט. אתה מקפיץ ברגע שהוא עובר את הברכיים. תנסה להקפיץ קצת אחרי - כשהמוט בערך באמצע הירך.

יש מצב... אנסה לעבוד על זה פעם הבאה. כדאי להוריד קצת את התחת או שהסט אפ הזה בסדר?
אני פשוט הלכתי לפי הסט אפ בספר של ריפטו.

אני חושב שלא נכנסת מתחת למוט לגמרי כמו שצריך, תפסת את זה טיפה גבוה מדי.
ואגב החגורה שאתה עובד איתה זוועה.. אתה עושה איתה גם סקוואט?

מה רע בלתפוס את המוט גבוה? זאת המטרה בפאוור קלין לעומת קלין לא?

ולא לא... החגורה הזאת בשימוש אך ורק בפאוור קלין!! ;susss

ברור, המטרה היא לתפוס גבוה, אבל הכוונה היא בגבוה = מעל לגובה מקביל. כמו שאתה תפסת זה מצב טיפה לא נוח למפרק כף היד כי הוא לא בגובה אידיאלי, שים לב שברגע שהתיישרת לגמרי, גם המרפקים שלך עלו. יהיה יותר אידיאלי אם תצליח לתפוס את המוט בגובה שהמרפקים שלך לא יצטרכו לעלות ממנו.

• פותח/ת השרשור
ברור, המטרה היא לתפוס גבוה, אבל הכוונה היא בגבוה = מעל לגובה מקביל. כמו שאתה תפסת זה מצב טיפה לא נוח למפרק כף היד כי הוא לא בגובה אידיאלי, שים לב שברגע שהתיישרת לגמרי, גם המרפקים שלך עלו. יהיה יותר אידיאלי אם תצליח לתפוס את המוט בגובה שהמרפקים שלך לא יצטרכו לעלות ממנו.

אהה ברור ברור... זאת הייתה חזרה אחרונה בסט האחרון... היה פספוס קל בחזרה הספציפית הזאת 😃 הייתי צריך להכנס יותר מתחת למוט כנראה כי לא העפתי אותו מספיק גבוה... זאת הכוונה?

עוד טיפים?

אם היית מעיף גבוה יותר סביר להניח שהיית תופס טוב יותר. אבל במקרה הספציפי הזה פשוט היית צריך להכנס מתחת למוט נמוך יותר. (שלא ישתמע ממה שאמרתי שזה נורא קריטי אצלך כן? זה סתם נקודה לשים לב אליה שאפשר לשפר איתה את זה.)

• פותח/ת השרשור
לא שאני מומחה גדול אבל אתה אמור להביא מתיחה של כל הגוף למעלה ולהכנס מתחת למוט, אני חושב שזה נקרא triple extension, בעיקרון זה זה-

http://www.google.com/imgres?imgurl...x=111&ty=81&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:1,s:0

שוב לא שאני מומחה גדול, אני הכנסתי גם תתרגיל לא מזמן, אבל זה מה שאני מנסה לעשות כל פעם.

שאני מריץ את הסרטון בהילוך איטי אני שם לב שדווקא את זה יש. פתיחה של מפרק הברך, אחרי זה של האגן ואז הקרסול. תנסה להריץ בהילוך איטי ותן לי חוות דעת.

אתה צודק יש את זה, פשוט בהילוך מהיר זה היה נראה שאתה עושה את זה אבל לא מותח מספיק, טעות שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית