הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סדרות להמלצה

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אני יכתוב את מה שראיתי לפי דרגה של מה שהכי אהבתי ותרשמו סדרות טובות דומות אם מוכר לכם משהו 😃
המפץ הגדול, הפמלייה, על טבעי , חברים , 2.5 גברים, נמלטים, שנות ה70
איך פגשתי את אמא כבר משעמם אז אל תגידו
ולמרות שאני חושב ששכחתי אחד .. זהו זה..

אבודים אם יש לך כוח לראות עכשיו 6 עונות ארוכות מההתחלה.

סדרות חדשות ומומלצות: המתים המהלכים (The Walking Dead), בינתיים יש רק עונה אחת.
והסדרה החדשה ביותר שנראת מבטיחה ביותר The Game Of Thrones, שני פרקים סו פאר.

Fringe-מתחיל די משעמם, לוקח זמן עד שהעלילה מתגברת.
house
Family guy 😃
והכי חשוב, אבודים- סדרה מעולה.

נערך לאחרונה:
שני גברים וחצי ירדה מהטלווזיה :\ איזה אסון..

כל כמה חודשים מישהו כאן פותח נושא חדש בדיוק כזה, לא מיצינו? אם כבר תדברו על סדרות ספציפיות וכ'ו אבל זה די חסר טעם שכל כמה חודשים כולם כאן שוטחים בפני האחרים את אותן הסדרות שכולם גם ככה רואים.

אולי באמת כדאי לעשות איזה שרשור נעוץ, כמו שיש למוסיקה?

Series:

Lost
Prison Break
Band of Brothers

The 4400
How I Met Your Mother

The Big Bang Theory
Two and a Half Men

Malcolm in the Middle
Entourage
True Blood
Rome

Persons Unknown
Dexter
Supernatural

Smallville
Sopranos
Fringe

The Shield
OZ
The Wire
Breaking Bad

Battlestar Galactica
Alias
Merlin
Legend of the Seeker
House
The Mentalist
Numb3rs
Kyle XY
Flash Forward
Mistfits
Mad Men
Sons of Anarchy

Damages
Californication

Stargate SG-1
Stargate Atlantis
The Unit
24

The Terminator: Sarah Chonor
Six Feet Under
Bones
CSI
The X Files
Weeds
Spartacus: Blood and Sand
The Pacific

Dollhouse
Twin Peaks
Jericho
Taken
Chuck
Life
Undercovers
The Event
Spartacus: God Of Arena
Broadwalk Empire

אני לא חושב שיש משהו שבאמת חובב סדרות כמוני

מרקרתי את הסדרות שעד שאתה לא רואה אותן אתה יכול לסתום את הפה ולא לפתוח יותר אשכולות כאלה

נערך לאחרונה:
הסדרה הכי טובה שראיתי היא Burn Notice - סוכן מחוק, אל תתיאש אם בפרק 8-9 (בערך) בעונה הראשונה זה נראה שזה חוזר על עצמו, זה רק הולך ומשתפר אחרי זה.

גם קליפורניקיישן טובה, ומשפחה מודרנית

אני לא אוהבת סדרות (וטלויזיה בכלל) אבל מדי פעם יש דברים שמרשימים אותי.
אחת הסדרות המעטות שבאמת טובות לדעתי - "Carnivale"
היו שתי עונות בלבד :(

pala^ אם אתה מגדיר את ספרטקוס סדרה שהיא חובה לראות, באמת שאין לי מה להגיד חח
להגיד שסדרה כזאת אפילו מדגדגת את הרמה של בית הבובות (שלא מירקרת) זה באמת בזיון :🙁

בית הבובות זאת סדרה טמבלית וספרטקוס זאת חווית צפיה שונה שצריך לנסות אותה (לא קיימת סדרה בוטה ואירוטית כמוה)

• פותח/ת השרשור
ספרטקוס זה סרט פורנו עם עלילה טובה...
ואימפריית הפשע גם קטלנית שכחתי אותה..
האוס התחלתי ליראות דומה לעל טבעי בקונספט רק ברפואה

על מה אתה מדבר לעזאזל, אתה בטוח שלא ראית בית הבובות של ברבי? בית הבובות סדרה גאונית. (כמובן שאם אתה לא חובב מד"ב אז אין מה לדבר) אבל להגיד שהסדרה טפשית ואז לבוא ולהגיד שסדרה כמו ספרטקוס זאת חווית צפיה שונה?!
אפשר לסכם את ספרטקוס ב: ציצים, דם שהוסיפו בצייר (אפקטים מהיותר גרועים שיצרו אי פעם), ציצים, פלאשבק אל העבר שכולל ציצים\דם שהוסיפו בצייר, בולבולים, ציצים (חייבים לאזן בשביל הקהל הגברי).
מילא היו אפקטים, מילא היה עלילה. סדרה בוטה? אז יש ציצים ולפעמים גם מסכימים להראות מעבר. אי אפשר לקרוא לדבר כזה טוב. במקרה הכי גרוע משהו שהיית צופה בו בשמירה כי משעמם חחחח

אני מודה שלא ראיתי מספיק מבית הבובות (וזאת הסיבה למה לא מירקרתי אותה) ולמרות שפתחתי את הפה על משהו בלי לראות מספיק, ממה שראיתי היא לא הייתה מי יודע מה (אולם מניסיון הפרקים הראשונים מטעים) אבל כך או כך ואני עוזב את הנושא הזה, ספרטקוס היא יחסית סדרה איכותית, לא משנה מה, נכון הדם שם כל כך מזוייף, אבל זה גם בכוונה, הם לא מנסים להסתיר את הוויזואליות של הדם, הקטעים האירוטיים שם לא מתבטאים רק בציצים שזה נחמד מאוד
האווירה היא שונה ונחמדה, סה"כ אכן חווית צפיה שונה מכל סדרות המתח \ קומדיה \ דרמה

אבל לא אכפת לי כל כך אם אתה אוהב אותה או מה אתה חושב עליה, תסכים איתי על דבר אחד שכל בנאדם שמבקש המלצות, ספרטקוס תחשב כסדרה שצריך לנסות

ד"א בית הבובות גם ככה בוטלה, כך שהוויכוח לגבי האיכות שלה הוא שטותי, בדיוק כמו אם flashforward היא סדרה טובה ואם מגיעה לה עונה שניה...

נערך לאחרונה:
אם מתעקשים להמליץ על סוג כזה של סדרות הייתי ממליץ על דם אמיתי הרבה לפני ספרטקוס, פחות מחווית הציצים יותר מחווית העלילה. ואם ממש מתעקשים על ספרטקוס אז זה. לא הייתי מדרג אותה בראש הסדרות שראיתי בוא נגיד ככה.

אם מתעקשים להמליץ על סוג כזה של סדרות הייתי ממליץ על דם אמיתי הרבה לפני ספרטקוס, פחות מחווית הציצים יותר מחווית העלילה. ואם ממש מתעקשים על ספרטקוס אז זה. לא הייתי מדרג אותה בראש הסדרות שראיתי בוא נגיד ככה.

היא מעולם לא הייתה ולעולם לא תהיה בראש העדיפויות שלי...

מה איכותי בספרטקוס? זאת הכלאה עלובה בין רומא ל-300 וחיקוי עצוב שלהם. סדרה מטומטמת.

איך שכחתם את criminal minds? לי אמנם יש הוט ולא יס, אבל בשבוע שהייתי בחופשת צלילה עם יס במלון מאוד נהניתי מהסדרה הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית