עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחו"ל לוקחים את הממוצע כמו שמחשבים בארץ? או שיש להם ממוצע משלהם? הרי מה אכפת להם כמה קיבלת בתנ"ך ובאזרחות לדוגמא?
מצטרף לשאלה...
במיוחד לגבי תנ"ך,
EMZ מי זה 5HT ולמה אני צריך לדבר איתו דווקא?
והמבורגר אני עושה תעודת בגרות אבל לא מלאה...
ככה שאני רוצה לדעת אם אפילו אם תעודת בגרות חלקית אני אוכל להתקבל שמה ללימודים..
למרות שזה לא בראש שלי עכשיו אבל בטח שאני יהיה גדול אז כן,
מה שכן רוב הסיכויים שאני אעבור לשמה..
בגרות עם תרגום? מזאת אומרת? ישלי בבית ספר 2 יחידות תרגום אגלית אבל זה חרטא אחת גדולה ולא בזין שלי לסיים ללמוד עד שבע בערב...זה לא זה נכון?אני יודע שללימודים בגרמניה תצטרך תעודת בגרות (עם תרגום) ועוד כמה מבחני שפה נחמדים ביותר.
הוא פשוט תירגם לך הכל? או שהיית יכול להוריד תנך ? [כי זה לא מקצוע שקשור איכשהו למדינה אחרת]כן התרגום נעשה על ידי נוטריון וזה עניין של כמה מאות שקלים וצריך למצוא נוטריון שמוסמך לתרגם לשפה שאתה צריך.
אז לא כדאי לתרגם בכלל תבגרות?כשעברתי לארה"ב עשיתי תרגום לכל המסמכים שלי עם נוטריון ועו"ד, בד"כ לא תצטרך עו"ד בשביל זה. בכל מקרה תרגום אצל נוטריון עלה לי משהו כמו 250 שקל, זה תלוי כמה דפים או מילים יש לך בדף שאתה רוצה לתרגם.
בארה"ב ביקשו ממני רק תעודה שסיימתי 12 שנות לימוד, כי אין להם בחינות בגרות, רק סיום תיכון. בכל מקרה הבאתי להם תעודת בגרות מתורגמת, אם כי לא ביקשו ממני בכלל והייתי כבר באמצע של הלימודים, הבאתי להם את התעודה רק כדי לקפוץ כמה כיתות במתמטיקה.
מה רע בקיבוץ ?
תקטוף אבוקדו 4 שעות ביום וכל השאר תגרבץ
אז לא כדאי לתרגם בכלל תבגרות?
איזה מסמכים צריך לתרגם?
פסיכומטרי?