הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון C4 Extreme VS Jack3d

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
טוב, היום בחדר הכושר שאלו אותי לגביי המוצר הזה.

בקצרה על המוצר - מוצר לפניי אימון - סוג של תחליף\מתחרה לג'ק

לגבי המרכיבים: (יש קצת בלגן אני יודע)

Calories5
Total Carbohydrates1g<1%**Sugars1gVitamin C250mg417%Calcium1mg<1%Folate250mcg62%Vitamin B1234mcg575%
Beta Alanine1500mgCreatine Nitrate1000mgArginine AKG1000mgExplosive Energy Blend594mgVitamin C (As Ascorbic Acid), Caffeine Anhydrous (100 Mg), N-Acetyl-L-Tyrosine, Mucuna Pruriens (95% L-Dopa), Xanthinol Nicotinate, 1,3-Dimethylamylamine HCl, Rauwolscine, Folate (As Folic Acid), Pyridoxine Phosphate, Vitamin B12 (As Methylcobalamin)

images

בקיצור אשמח לשמוע בקורות על המוצר - מאלה שהתנסו אישית וגם השוואה לג'ק מבחינת השפעה.

עשו סלט במוצר הזה.
הכניסו דברים לא קשורים כמו תמיד. הוא סה"כ מכיל: קריאטין (מפוקפק במינון של ילדה קטנה), ארגנין, ל-טירוזין, בטא אלנין, ויטמין B12 (עוזר למרץ), 100 מ"ג קפאין, וחברינו הקיים גם בג'ק 1,3-Dimethylamylamine HCl.
בגדול הייתי אומר שזה ג'אק משודרג, השאלה מה כל חברה מכניסה ב Blend שלה, שאת זה היא לא מפרסמת ואתה גם בחיים לא תדע.

עשו סלט במוצר הזה.
הכניסו דברים לא קשורים כמו תמיד. הוא סה"כ מכיל: קריאטין (מפוקפק במינון של ילדה קטנה), ארגנין, ל-טירוזין, בטא אלנין, ויטמין B12 (עוזר למרץ), 100 מ"ג קפאין, וחברינו הקיים גם בג'ק 1,3-Dimethylamylamine HCl.
בגדול הייתי אומר שזה ג'אק משודרג, השאלה מה כל חברה מכניסה ב Blend שלה, שאת זה היא לא מפרסמת ואתה גם בחיים לא תדע.

בדיקת מעבדה?

• פותח/ת השרשור
בשורה התחתונה - עדיין אשמח לשמוע אנשים שהתנסו במוצר.

חברים מהחדר כושר אמרו לי שהוא יותר חזק מהג'ק. ברור שיש פה ניסיון אישי שונה.

הוא גם מתומחר יקר - ולא בטוח שההפרשים משתלמים בכלל.

אין פירוט מה החברה מכניסה מתחת לכיתוב של הנוסחא הפרטית ?
תמיד כתוב שם מלא דברים רק בלי כל המינונים , וחשבתי שאלו המרכיבים של הנוסחא הפרטית

בכל מקרה אין על הג'ק ! המוצר השני גם יותר יקר וזה כבר לא משתלם

• פותח/ת השרשור
אולי, אבל עדיין אשמח לשמוע בקורות ממקור ראשון (אדם שהתנסה)

אין פירוט מה החברה מכניסה מתחת לכיתוב של הנוסחא הפרטית ?
תמיד כתוב שם מלא דברים רק בלי כל המינונים , וחשבתי שאלו המרכיבים של הנוסחא הפרטית

מה דעתכם בעיניין ?? למרות שזו לא דעה זו עובדה
מה שרשום מתחת ל "נוסחה פרטית" זה לא פירוט של רכיבי הנוסחה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית