הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת על הדיימטייז סופר מאס גיינר

במבה אדומה

משתמש מתחיל
187
0
נק' מוניטין:
0
187
0
טוב.. אז ככה הזמנתי את הסופר מאס גיינר של דיימטייז בטעם קרם פאקינג עוגיות ואני אכתוב ביקורת ככה בקטנה בשביל מי שמעוניין שידע קצת פרטים ומה אני חושב על הגיינר ממבט (וטעימה:jester:) ראשונ\ה.
הכף של הגיינר עצומה ביחס לכפית קטנטנה וחמודה של אבקת חלבון. השק שבתוכו נמצאת האבקה דיי גדול, בכל זאת 5.5 קילו, בהתחלה צריך לגזור באופן חד פעמי - שימו לב שאתם גוזרים מעל הקו פלסטיק השקוף-לבן כי איתו סוגרים את השקית כל פעם! עכשיו נעבור לערבוב: הערבוב הלך טוב מאוד, ערבבתי ממש בקטנה יחסית לאבקת חלבון שלי של ISS שאני מערבב המון זמן וחזק ולפעמים עדיין יש גושים. אגב האבקה בשני צבעים (הקרם עוגיות) לבן וקצת שחור\חום כהה מאוד שזה ה"עוגיות" וזה לא אמור להתמוסס אתם מרגישים אותן בנפרד כששותים. דבר נוסף שאני מוכרח לציין בקשר לערבוב זה שאין כמעט קצף כמו באבקות אחרות למיניהן... שזה טוב מאוד ככה שהערבוב מצויין - 10\10 ;susss
הטעם: טעם מעולה, מתוק אין מה לומר פשוט גלידת וניל אוראו משהו לפנים - 10\9 אני לא כותב מושלם כי לא ניסיתי את כל האבקות שיש בשוק חח

והעלתי גם סירטון כי כשאני חיפשתי סירטון ביוטיוב על הגיינר לא מצאתי, אז הנה ותנו בלייק:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה על הביקורת.
כמה מים יוצא על ג'רה כזאת של אבקה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמתי כף אחת כזאת (חצי מנה, הערכים לחצי מנה הם 25 חלבון, 640 קל' 175 פחמימות)
+ 400-500 מ"ל חלב אבל בהתחלה שמתי 300 מ"ל חלב שקשקתי שתיתי קצת ואז הוספתי עוד חלב כי זה היה מתוק.. עוד פעמיים בערך ואני אדע כמה לשים בדיוק 😃

שלום.
חברי פורום LBS זכאים להנחה ייחודית על מוצרי אינטראקטיב.
את ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב.
לפרטים נוספים לחצו על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שלום.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.
הוא עשה אז סקר בזמנו פה מה לקנות והוא לא רצה את המוצרים של אינטראקטיב 😃

• פותח/ת השרשור
שלום.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.
לא תודה, לא מעונין במוצרי אינטראקטיב.
אני עם דיימטייז 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית