הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 200 +210 חזרה אחת

כל הכבוד. איזה תרגילים ספציפים מחזקים ויכולים למנוע את כניסת הברכיים בצורה כזאת?

כל הכבוד. איזה תרגילים ספציפים מחזקים ויכולים למנוע את כניסת הברכיים בצורה כזאת?

בגדול זה מצביע על חולשה של המקרבים ביחס לשאר העסק
ברב המקרים תיקון של זה עם דילווד קטן ולהוציא חזק את הברכיים לצדדים יטפל בזה ועזר למקרבים לחזור לעניינים
פשוט הרגל
ואם מתעקשים אפשר פשוט לחזק את המקרבים בתרגילי עזר למיניהם, לא יודע באמת עד כמה זה יעיל

בגדול זה מצביע על חולשה של המקרבים ביחס לשאר העסק
ברב המקרים תיקון של זה עם דילווד קטן ולהוציא חזק את הברכיים לצדדים יטפל בזה ועזר למקרבים לחזור לעניינים
פשוט הרגל
ואם מתעקשים אפשר פשוט לחזק את המקרבים בתרגילי עזר למיניהם, לא יודע באמת עד כמה זה יעיל

זה לא מצביע על חולשה ולא צריך שום תרגילים ספציפיים. צריך מאמנים שיודעים לצעוק "תוציא את הברכיים", או לפחות לחשוב שצריך לעשות את זה, בתור התחלה. ואין לו כאלה.

זה לא מצביע על חולשה ולא צריך שום תרגילים ספציפיים. צריך מאמנים שיודעים לצעוק "תוציא את הברכיים", או לפחות לחשוב שצריך לעשות את זה, בתור התחלה. ואין לו כאלה.

נכון אבל לעיתים אתה יכול לצעוק כמה שאתה רוצה אבל הבעייה היא לא התבנית המוטורית אלא חוסר גמישות של מקרבי ירך ושאר הir.

אחד מהשניים הוא הנכון אם לא שניהם

ובמקרה של חוסר גמישות מה עושים?
אני שואל כי יצא לי להיפצע במקרבים בגלל חוסר גמישות.
מתיחות?

איך הגעת למסקנה שזה מחוסר גמישות?

כי כשנפצעתי במקרב הרגשתי כאילו הוא נקרע...

זה הסקוואט שלי, אולי יש בעיית טכניקה לפי דעתך, אם לא אז מה זה יכול להיות? אני מבצע את הסקוואט תמיד באותה טכניקה וזה פשוט רולטה רוסית אם הם ימתחו או לא.... קורה בחזרה רנדומלית בסט רנדומלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא יודע אם יש בעיות בטכניקה כי הסרטון לא מצולם בזווית טובה, אבל לא נראה שאתה מנסה להוציא את הברכיים יותר מדי.
אני גם לא יודע איפה אתה בדיוק מרגיש את הכאב אבל אני לא מאמין שזה קשור באיזשהי צורה לחוסר גמישות.

אלכס, אז אתה טוען שזה פשוט "הרגל" רע ונפטרים ממנו על ידי הקפדה בלבד?

אני מרגיש את הכאב בחלק של הרגל שהביצה נוגעת בו כשעומדים (חחחח אין לי דרך יותר טובה להסביר)
כמה שאני מוציא את הברכיים לצדדים יותר יש יותר סיכוי בשבילי להיפצע שם כי אני מותח את האיזור יותר.
אני חושב שיש לי סרטון מצולם מאחורה ומהצד. להעלות? זה יעזור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית