הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתאמן חדש חיטוב בן 16 + כמה אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור msi123
  • פורסם בתאריך

msi123

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן אנשים אני חדש בכול הקטע של כושר,
אני עושה חיטוב בנתיים בדיוק חודש ירדתי בנתיים 5 קילו
נתונים:
1.77 גובה
72.7 מישקל
אחוז שומן לא ידוע..

mmmkdjjnxzmz.jpg

jgjqdoyzjyz3.jpg

כמה קילו נשאר לי לרדת בישביל להיות על 9% שומן?
וכמה אחוז שומן אני עכשיו? תודה רבה.

אין לך בשביל מה להגיע ל-9%, זאת מטרה לא ריאלית במצבך.
רוב המשקל שהורדת בחודש האחרון היה נוזלים, תנסה להמשיך עוד קצת עם החיטוב ואז להתחיל במסה כדי לקבל עיצוב של הגוף.
כשתהיה לך מסה משמעותית תוכל לכוון לא.ש. נמוך, בינתיים זה זה לא יתן הרבה חוץ ממראה שלדי.

• פותח/ת השרשור
אין לך בשביל מה להגיע ל-9%, זאת מטרה לא ריאלית במצבך.
רוב המשקל שהורדת בחודש האחרון היה נוזלים, תנסה להמשיך עוד קצת עם החיטוב ואז להתחיל במסה כדי לקבל עיצוב של הגוף.
כשתהיה לך מסה משמעותית תוכל לכוון לא.ש. נמוך, בינתיים זה זה לא יתן הרבה חוץ ממראה שלדי.

יש לי מסה אני רוצה לחטב להגיע ל9% ואז לעשות מסה נקייה.
תודה על התגובה:)

אתה לא תגיע ל9%..
אתה כרגע סביבות ה20%+, תמשיך בחיטוב(תעזר במדריך חיטוב שבפורום), תוסיף אימוני משקולות, תתקדם במשקלי עבודה(אתה חדש אז אני מאמין שאתה יכול), ועזוב כרגע את המספר של האחוז שומן.

• פותח/ת השרשור
איזה 20% הייתי 20 אוליי לפניי חודש עכשיו אני משער שאני על 17~18..
ולמה אני לא יגיע ל9%? זה לא שזה בלתי אפשרי..

אני גם חושב שאתה סביבות ה20 אולי יותר. (ברור שקשה לומר כי יכול ליהיות שאתה גם רווי בנוזלים ואז זה פחות).

אם תחליט לרדת לאחוז שומן מאוד נמוך קח בחשבון שתיהיה שחיף מטורף בלי יותר מדי מסת שריר.

בכל מקרה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני גם חושב שאתה סביבות ה20 אולי יותר. (ברור שקשה לומר כי יכול ליהיות שאתה גם רווי בנוזלים ואז זה פחות).

אם תחליט לרדת לאחוז שומן מאוד נמוך קח בחשבון שתיהיה שחיף מטורף בלי יותר מדי מסת שריר.

בכל מקרה בהצלחה.

לא נשמע כמו רעיון טוב חח אז מה אתם מציעים לי לעשות?
כמה קילו אני צריך לרדת עוד בישביל להתחיל במסה נקייה?

אין דבר כזה מאסה נקייה.

אם אתה מתאמן מתחיל - לפי דעתי כדאי שתתחיל חיטוב - לרדת לאחוז שומן שפוי של 12-14 א.ש.

במהלך הירידה ייתכן שתעלה גם במסת השריר ותרד גם בשומן בשל היותך מתאמן מתחיל (טרי מהניילון) וגם בגלל שאתה בעל א.ש. גבוהים.

http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

התוכנית תעשה את העבודה פלוס יש טבלת אקסל מסודרת.

ממש מליץ עליה בחיטוב - ובמצבך יש מצב שתעלה גם במסת השריר שלך תוך החיטוב.

אז חיטוב עם תוכנית עצימה תעשה את העבודה.

הייתי מציע לך לבצע את התוכנית הבאה (עם למידה נכונה וטכניקה) עבור תרגילי הבסיס - לחיצת חזה\סקואט\דדליפט\מתח או חתירה\לחיצת כתפיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית