הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שייק חלבון לבד

• פותח/ת השרשור alskf
  • פורסם בתאריך

alskf

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
אם אני בחיטוב ואני רוצה לחסוך בקלוריות של פחמימות.
אז אין בעיה לקחת פה ושם סקופים של חלבון לבד בעיקר אחרי אימון ובבוקר.
אני מדבר על חלבון איזולייט. שעד עכשיו הייתי אוכל עם עוד משהו בדר"כ עם פירות, אבל אני מעדיף לקצץ עכשיו בפירות ובפחמימות בכללי.

הם לא תרמית, זה לא התחום שלהם ולכן מלכתחילה לא הייתה אמור לקחת המלצות תזונתיות ממדריך כושר. זה כמו שתבוא למוסכניק ותבקש המלצות איך לטפל בכולסטרול שלך. הוא יכול להמליץ לך על בסיס מה שהוא שמע או ראה, אבל צריך לקחת את ההמלצות שלו בערבון מוגבל.
ומה לגבי מאמנת כושר שהיא גם תזונאית קלינית? עם תואר?

כאילו, מילא אני עוד ניצלתי כי הצלחתי איכשהוא לצאת מהמעגל קסמים המטומטם הזה, אבל מה עם כל שאר המתאמנים שכנראה לא יגיעו לפה בחיים וימשיכו להתבסס על האנשים האלה?

ומה לגבי מאמנת כושר שהיא גם תזונאית קלינית? עם תואר?

כאילו, מילא אני עוד ניצלתי כי הצלחתי איכשהוא לצאת מהמעגל קסמים המטומטם הזה, אבל מה עם כל שאר המתאמנים שכנראה לא יגיעו לפה בחיים וימשיכו להתבסס על האנשים האלה?
אז חושבים בהגיון למה תזונאית קלינית נשארה עדיין מאמנת כושר בשכר מינימום.
ד"א, גם אני יכול לטעון מחר שאני תזונאי קליני, זה לא אומרש אני כזה. לא חסר שרלטנים בשוק שטוענים שיש להם תואר כזה או אחר ואין להם שום דבר.
ובקשר לחלון הזדמנויות ופחמימה לאחר האימון, אני לא מאשים אותם את האמת כי זה דיי ויכוח ואידיאולוגיות בעולם התזונה, אין פה שחור ולבן ואני יכול באותה העת לפרסם מחקרים שמראים שעם פחמימה וחלבון יחד לאחר האימון יש תוצאות טובות יותר.
אבל?
אם נסתכל על פרמטרים יותר עמוקים במחקר כמו, האם המשתתפים עשו את המחקר בצום? (הכוונה התאמנו על בטן ריקה ואכלו רק לאחר האימון)
מהן שיטות המדידה במחקר?
כמה משתתפים היו במחקר ואילו גילאים/אימונים הם עשו אם בכלל?
הבנת לאן אני חותר..
לא לכל האנשים יש הידע והכלים לנתח מחקרים, גם אני עד היום לא יודע לנתח המון מחקרים וחלקם "גדולים עלי" אז אני נעזר במי שכן מבין.
אותם האנשים שמזמזמים שטויות קוראים רק את התקצירים של המחקרים, שהם כמו כתבות ב YNET, אין קשר בין הכותרת לתוכן.

שלום לך.
אאתה מוזמן להנות בחיטוב עם תוספי המזון של אינטראקטיב.
ניתנת הנחה ייחודית לחברי פורום LBS על מוצרי אינטראקטיב,הנחה של 10%!
את ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ.
למידע נוסף לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית