דיון הויכוח בארוחת יום שישי - מוצרי חלב

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
היום בזמן ארוחת הערב של יום שישי עלה הויכוח על מוצרי חלב - בריא או לא? אני כבר לא זוכר למה אבל כמעט והצליחו לשכנע אותי שזה לא בריא מה אתם אומרים? מה המחקרים מוכיחים?

המאמר שפרסמת לא מוכיח כלום, זה שחלב יעיל אחרי אימון לא אומר שהוא בריא, גם סטרואידים עוזרים לאימונים זה אומר שהם בריאים?
בתכלס אני לא חושב שיש בעיה עם מוצרי חלב אבל כנראה שזה משתנה מאדם לאדם, רוב האוכלוסייה שותה חלב ואני לא רואה שאנשים מתים מזה.
יש כמה רופאים שאומרים שזה אסון והחלבון של החלב מזיק למערכת החיסונית וגורם למחלות אבל לדעתי זה בולשיט אחרת ממזמן היה נגרם נזק לכל מי ששותה חלב.
חשבתי שכוונת השאלה היא בקשר לתרומה של חלב לאנשים שמתאמנים ורק אחרי זה שמתי לב
שבאמת הכוונה הייתה לפן הבריאותי.
שמע,על כל מחקר ברשת ישנו מחקר שסותר אותו ותמיד צריך לבדוק טוב מי מממן את המחקר..
באופן כללי,אני מאמין שהגוף צריך לצרוך מהכל ובמידה.
לא צריך להיות קיצוני בשום דבר,מנסיוני האישי כמעט כל מי שקיצוניׁ(בכל פן אפשרי)בסופו של דבר
יזיק לעצמו/לסביבה.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=109423&postcount=13

http://www.marksdailyapple.com/dairy-intolerance/[/QUO

הם מתכוונים רק לקזאין שהוא מזיק או גם למי גבינה????

הם דיברו על קזאין, אבל הם לא אמרו שהוא מזיק באופן מוחלט. הם אמרו שהוא דומה לגלוטן שגם הוא עושה בעיות (ועדיין אנשים אוכלים לחם..).

אין ממש הוכחה חד משמעית שחלב מזיק/לא מזיק, אתה יכול לנסות להפסיק לחודש ולראות איך זה משפיע עליך.
אני אישית לא שותה חלב ככה, ומעדיף לא לצרוך הרבה מוצרי חלב באופן כללי, אבל כל אחד צריך להחליט מה מתאים לו.

הם דיברו על קזאין, אבל הם לא אמרו שהוא מזיק באופן מוחלט. הם אמרו שהוא דומה לגלוטן שגם הוא עושה בעיות (ועדיין אנשים אוכלים לחם..).

אין ממש הוכחה חד משמעית שחלב מזיק/לא מזיק, אתה יכול לנסות להפסיק לחודש ולראות איך זה משפיע עליך.
אני אישית לא שותה חלב ככה, ומעדיף לא לצרוך הרבה מוצרי חלב באופן כללי, אבל כל אחד צריך להחליט מה מתאים לו.

שמע יש פה גם המון אינטרסים כלכליים, גם אם החלב באמת מזיק לא נראה לי שיהיו קמפיינים נגד זה, תעשיית החלב עושה כלכך הרבה כסף שהמדינה לא תיתן שזה יהרס ולא משנה מה המחיר.

שמע יש פה גם המון אינטרסים כלכליים, גם אם החלב באמת מזיק לא נראה לי שיהיו קמפיינים נגד זה, תעשיית החלב עושה כלכך הרבה כסף שהמדינה לא תיתן שזה יהרס ולא משנה מה המחיר.

זו אחת מהטענות של המתנגדים לחלב. לדוגמא הספר "עזוב ת'עטינים שלי! רקוויאם לחלב" הורד מהחנויות אחרי כמה שבועות ע"י אחת מהחברות הגדולת של חלב. הספר המעודכן "שוטי החלב" כן נמכר.

מצד שני אלו שתומכים בחלב אומרים שהמתנגדים עושים את זה כדי לפרסם סויה...

מכירות הסויה הרבה יותר קטנות מחלב , לחברות של החלב הרבה יותר כח זו תעשייה של מיליארדים

אני הפחתתי דראסטית בצריכת החלב , קשה לי להאמין שכל כך הרבה אנשים מדברים שטויות

מכירות הסויה הרבה יותר קטנות מחלב , לחברות של החלב הרבה יותר כח זו תעשייה של מיליארדים

אז 7 מיליארד לא טועים?

כמה הפחתת ? לפני כמה זמן? הרגשת איזשהו שינוי חיובי?

צודק אז כנראה שסוף העולם באמת ב2012!
אני מתחיל להוציא את תוכניות המגירה שלי למאדים.

התחלת להאמין באלוהים גם?

דווקא לא הייתי ציני פה, הפרות מקבלות אנטיביוטיקה אבל בחלב נשארים שרידים/ רמות נמוכות, לפחות כאשר העיניין מפוקח והפרות לא מקבלות אנטיביוטיקה ברמה מופרזת.

דווקא לא הייתי ציני פה, הפרות מקבלות אנטיביוטיקה אבל בחלב נשארים שרידים/ רמות נמוכות, לפחות כאשר העיניין מפוקח והפרות לא מקבלות אנטיביוטיקה ברמה מופרזת.

כן, רק שזה לא חוקי להשתמש בבשר או חלב של פרות שמקבלות אנטיביוטיקה.

בארץ קיים תקן של מכון התקנים הכולל הגדרות והנחיות ברורות לנושאי היגיינה, בריאות ובטיחות החלב.‬ ‫תקן זה כולל בין השאר גם איסור לנוכחות חומרים מעכבים (אנטיביוטיקה). הפיקוח והבקרה מבוצעים‬ ‫באמצעות בקרה עצמית של הרפתנים, הרופאים והווטרינרים ממשרד החקלאות, ובקרה של נציגי משרד‬ ‫הבריאות המגיעים אקראית לרפת/מחלבה/למרכול.

הכי טוב - תחקור בעצמך, תקרא, ותלמד.
ספר כנגד החלב הוא "שוטי החלב", והטענה כי חיות בוגרות בטבע אינן צורכות חלב, ולכן אין טעם שגם אנחנו נצרוך. בטח שלא חלב של חיה אחרת (אתם מדמיינים בטבע כלב בוגר הולך ומוצץ לפרה את הפטמות ? )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית