הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכבי תל אביב עלתה לגמר היורוליג

אני אוהד חיפה
זה עצוב שאתם שמחים שאתם לוקחים אליפות בזכות ורק בזכות לוזון.

אתה אוהד חיפה והתעלמת ממה שרשמתי על יעקב שחר, אל תבוא בטענות לאוהדי הפועל, זו הייתה אליפות כשרה לחלוטין, אתם לא הצלחתם לנצח את בני יהודה אז אל תאשימו את הפועל בזה שאתם לוזרים, ועוד מכבי תל אביב פתחה לכם רגליים, אתם יכולים לבוא בטענות רק לעצמכם וליעקב שחר שתמך בקיזוז,
רוצה טישיו?
כמה אהבתם להגיד את זה, פשוט סתמנו לכם את הפה,
אליפות בטדי!!!!

אתה אוהד חיפה והתעלמת ממה שרשמתי על יעקב שחר, אל תבוא בטענות לאוהדי הפועל, זו הייתה אליפות כשרה לחלוטין, אתם לא הצלחתם לנצח את בני יהודה אז אל תאשימו את הפועל בזה שאתם לוזרים, ועוד מכבי תל אביב פתחה לכם רגליים, אתם יכולים לבוא בטענות רק לעצמכם וליעקב שחר שתמך בקיזוז,
רוצה טישיו?
כמה אהבתם להגיד את זה, פשוט סתמנו לכם את הפה,
אליפות בטדי!!!!

חח אתם המצאתם את תרבות הבכי שלכם עם גוטמן שלא מפסיק לבכות ואתה אומר לי אם אני רוצה טישו.

אם היה לכם טיפה כבוד הייתם מודים שלא הגיע לכם לקחת אליפות ואתה יודע את זה. מי שמסיים עם הכי הרבה נקודות לוקח אליפות וזהו בלי קיזוז. עצם זה שאתם כל פעם מצביעים מחדש לקיזוז בתחילת כל עונה מראה כמה אתם עלובים ולא מאמינים בעצמכם.

"המצאנו את תרבות הבכי" אתם חבורה של לוזרים, לא הצלחתם לנצח את בני יהודה אז אל תבואו ותאשימו את הפועל בכשלונות שלכם, צוחק מי שצוחק אחרון, ומה עם הבמה? היה כיף לפרק אותה? חשבתם שהאליפות בכיס שלכם יא עגלות הבאנו לכם בראש, וכן אני שואל אותך אם אתה רוצה טישיו, כי בנתיים מה שאתה כותב פה זה התבכיינות על גבי התבכייניות בגלל הקבוצה שלך שלא מצליחה לנצח את בני יהודה ומדובר באליפות על הפרק,
"אין לכם כבוד","לא הגיע לכם לקחת אליפות",מי שמסיים עם הכי הרבה נקודות צריך לזכות"
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלה, יעקב שחר הצביע בעד הקיזוז תפסיק להתחמק מזה רשמתי לך את זה גם בהודעה הקודמת.. תפסיק לכתוב פה שטויות כי אתה רק מצדיק את הטענות שלי לגבי האוהדים שלכם, בחיי אתם יותר גרועים מבית"ר.

"המצאנו את תרבות הבכי" אתם חבורה של לוזרים, לא הצלחתם לנצח את בני יהודה אז אל תבואו ותאשימו את הפועל בכשלונות שלכם, צוחק מי שצוחק אחרון, ומה עם הבמה? היה כיף לפרק אותה? חשבתם שהאליפות בכיס שלכם יא עגלות הבאנו לכם בראש, וכן אני שואל אותך אם אתה רוצה טישיו, כי בנתיים מה שאתה כותב פה זה התבכיינות על גבי התבכייניות בגלל הקבוצה שלך שלא מצליחה לנצח את בני יהודה ומדובר באליפות על הפרק,
"אין לכם כבוד","לא הגיע לכם לקחת אליפות",מי שמסיים עם הכי הרבה נקודות צריך לזכות"
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלה, יעקב שחר הצביע בעד הקיזוז תפסיק להתחמק מזה רשמתי לך את זה גם בהודעה הקודמת.. תפסיק לכתוב פה שטויות כי אתה רק מצדיק את הטענות שלי לגבי האוהדים שלכם, בחיי אתם יותר גרועים מבית"ר.

לא מעניין אותי מה יעקב שחר הצביע לפני שנתיים, אז זה היה ניסיוני תראה העונה שאתם כל כך לא מאמינים בעצמכם ששוב הצבעתם בעד . מה הקשר לא ניצחנו את בני יהודה?? אתם לא ניצחתם בעונה שעברה קבוצות שהיו הרבה יותר גרועות ממנה ואתם עושים כאילו בגלל שלא ניצחנו את בני יהודה לא הגיע לנו אליפות.

לא משנה איך תסובב את זה אתה יודע שמי שסיים עם הכי הרבה נקודות צריך לקחת אליפות.

אתה מדבר על האוהדים שלנו?? לפחות האוהדים שלנו לא כתבו שיר "ירושלים זה בירדן" או "שתהיה שואה למכבי". אתם המיץ של הזבל של הכדורגל.

גם הקיזוז לא יציל אותכם העונה.

נערך לאחרונה:
מייצגים את הפועל ולא את ישראל,
למה שנייצג את ישראל שכוללת את מכבי ואת מכבי ואת בית"ר עם כל השנאה שלכם אלינו...
אתם ידעתם שזה החוק, אז אתם הייתם צריכים לנצח את בני יהודה ולא עשיתם את זה.. אז עכשיו אתה מתבכיין על זה שמי שיש לו הכי הרבה נקודות צריך לזכות זה לא בא אליכם בהפתעה הקיזוז הזה, ידעתם את זה, אבל אתם באתם עם כל כך הרבה ביטחון עצמי.. והגיע לכם להפסיד...
לאיזה קבוצות הפסדנו בדיוק שהם יותר גרועות מבני יהודה?
ועוד פעם אתה חוזר על הטעות אתם וכל האוהדים שלכם, תתחילו להיות בשקט קצת אולי בסוף יהיה לכם אליפות...
כל הזמן מדברים ומדברים ומדברים בגלל זה אנחנו לקחנו את האליפות שנה שעברה..
"האליפות חזרה אל הכרמל!!"

אתם ידעתם שזה החוק, אז אתם הייתם צריכים לנצח את בני יהודה ולא עשיתם את זה.. אז עכשיו אתה מתבכיין על זה שמי שיש לו הכי הרבה נקודות צריך לזכות זה לא בא אליכם בהפתעה הקיזוז הזה, ידעתם את זה, אבל אתם באתם עם כל כך הרבה ביטחון עצמי.. והגיע לכם להפסיד...
לאיזה קבוצות הפסדנו בדיוק שהם יותר גרועות מבני יהודה?
ועוד פעם אתה חוזר על הטעות אתם וכל האוהדים שלכם, תתחילו להיות בשקט קצת אולי בסוף יהיה לכם אליפות...
כל הזמן מדברים ומדברים ומדברים בגלל זה אנחנו לקחנו את האליפות שנה שעברה..
"האליפות חזרה אל הכרמל!!"

אני בחיים לא שנאתי את הפועל עד לעונה שעברה בגלל ההתנהגות של השחקנים שלכם ושל גוטמן.
למה שאני יהיה בשקט?? כי אני אומר תאמת שאתם יודעים שתפסידו תאליפות בדרך רגילה אז אתם מצביעים בעד הקיזוז גם בעונה הזאת??

היינו בעד הקיזוז שנה שעברה אז אנחנו בעדו גם השנה...
אתם אומרים שהקיזוז נתן לנו את האליפות אבל זה גם אתם (לוזרים)! וגם הייתה לנו עונה טובה...
חלאס כבר בפעם ה1000 תאשימו את עצמכם לא את הקיזוז, רוצה טישיו? כל מה שאני שומע זה התבכייניות על הקיזוז...
ומי ידע שאנחנו נפסיד את האליפות השנה ? יש לנו הרכב מצוין ואנחנו מקום 2 בליגה אז זה לא היה כזה ברור!

היינו בעד הקיזוז שנה שעברה אז אנחנו בעדו גם השנה...
אתם אומרים שהקיזוז נתן לנו את האליפות אבל זה גם אתם (לוזרים)! וגם הייתה לנו עונה טובה...
חלאס כבר בפעם ה1000 תאשימו את עצמכם לא את הקיזוז, רוצה טישיו? כל מה שאני שומע זה התבכייניות על הקיזוז...
ומי ידע שאנחנו נפסיד את האליפות השנה ? יש לנו הרכב מצוין ואנחנו מקום 2 בליגה אז זה לא היה כזה ברור!

חחחחחחח הצבעתם בעד הקיזוז כי אתם פשוט עלובים שיודעים שלא תצליחו לקחת תאליפות בדרך רגילה, אז אתם מצביעים בעד חוק שבעצם אומר שאתם פחות טובים אבל תקבלו עוד צ'אנס לאליפות למרות שלא מגיע לכם.

אם הייתה לכם עונה טובה והייתם יותר טובים הייתם צריכים לסיים במקום הראשון בלי קיזוז.

למה שאני יאשים את עצמי?? לא הלך לנו משחק נגד בני יהודה ובגלל זה מגיע לנו להפסיד תאליפות בגלל החוק הדפוק שלכם ושל לוזון??

אני לא בוכה אני פשוט רוצה שתפנים תקטע שאליפות בעונה שעברה לא הגיע לכם.

אין לך בושה?? לא מייצגים את ישראל תעברו לייצג את ירדן. יש דבר אחד שהוא לשנוא את היריבים שלך אבל זה דבר אחר לגמרי להגיד שתהיה שואה למכבי.

נערך לאחרונה:
אתה לא מתייחס למה שאני רושם ויעקב שחר הצביע בעד הקיזוז, תאשימו אותו לא את הפועל, זה לא היה ניסיוני ולא כלום אל תמציא דברים, ודרך אגב 80 אחוז מכל הליגה הצביע בעד הקיזוז כמובן שהשנה יעקב שחר החליט לא להצביע כי הקבוצה שלו כאלה לוזרים לא מצליחים לנצח את בני יהודה..
והיה לנו עונה מצוינת, אתם פישלתם ברגע האמיתי...
והאליפות הגיע לנו ועוד איך! ניצחנו את בית"ר 2-1 בטדי!!!!
ואתם הפסדתם אז תאשימו את עצמכם ידעתם שיש חוק עוד מתחילת שנה אז בגלל שהפסדתם אתם מאשימים את הפועל ואת לוזון?
וכן "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" ולא אין לי "בושה" לייצג חלק מאוהדי חיפה/בית"ר/מקקי ? לא תודה.

נערך לאחרונה:
אתה לא מתייחס למה שאני רושם ואתה יודע שאתה מבלבל פה את המוח אז בפעם האחרונה, יעקב שחר הצביע בעד הקיזוז, תאשימו אותו לא את הפועל, ודרך אגב 80 אחוז מכל הליגה הצביע בעד הקיזוז כמובן שהשנה יעקב שחר החליט לא להצביע כי הקבוצה שלו כאלה לוזרים לא מצליחים לנצח את בני יהודה..
והיה לנו עונה מצוינת, אתם פישלתם ברגע האמיתי...
והאליפות הגיע לנו ועוד איך! ניצחנו את בית"ר 2-1 בטדי!!!!
ואתם הפסדתם אז תאשימו את עצמכם ידעתם שיש חוק עוד מתחילת שנה אז בגלל שהפסדתם אתם מאשימים את הפועל ואת לוזון?
וכן "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" ולא אין לי "בושה" לייצג חלק מאוהדי חיפה/בית"ר/מקקי ? לא תודה.

הבנתי אתה ילד קטן ואתה לא מבין מה זה להגיד ליהודי אחר שיעשו לך שואה. במקום כמו בנאדם נורמלי להגיד צודק זה קומץ אוהדים דפוק אתה מצדיק ואומר "אני לא מייצג את ישראל" אז בגלל זה אתה חושב שמותר לך ככה להגיד??

אני מתייחס ואתה כנראה לא מכניס למוח שעונה שעברה זה היה ניסיוני אז יעקב שחר הצביע בעד.

מזה הטיעון הדפוק הזה שבגלל שעונה שעברה הצבעתם בעד אז אתם חייבים גם העונה?? ראיתם שאתם חלשים מחיפה אז שוב הצבעתם בעד כדי שיהיה לכם סיכוי לאיפות גם השנה ועובדה, שבתום הליגה הסדירה אנחנו מובילים ב5 נקודות עליכם.

וואו, ניצחתם את בית"ר, הגיע לכם אליפות. שנה שעברה גם אנחנו ניצחנו את בית"ר זה אומר משהו??

הנה עוד טיעון יפה הפסדנו אז אנחנו מאשימים אותכם. את מי נאשים בזה שסיימו את העונה עם מספר הנקודות הגבוה ביותר ופשוט בחוק הזוי גנבתם לנו תאליפות??

80 אחוז הצביעו בעד כי גם הם ידעו שהם לא יסיימו במקום הראשון אלה חיפה ולכן הם הצביעו בעד כדי שהיה להם סיכוי למשהו.

תתחיל להתייחס למה שאני אומר

ניסיוני לא ניסיוני לא מעניין אותי.
הוא הצביע וזה אומר שהוא השפיע על ההצבעה.. חוק זה חוק ..
את מי תאשימו? את יעקב שחר!
חבורה של בכיינים.
כן אני חושב שמותר לי להגיד ככה, אני לא צריך לשאול אף אחד..
הצבענו בעד כמו שנה שעברה כי שנה שעברה לקחנו אליפות, גם אם אתם הייתם לוקחים אליפות הייתם מצביעים שוב בעד הקיזוז..
קיצור תפסיקו לבכות חוק זה חוק ויעקב שחר לא מעניין אותי ניסיוני לא ניסיוני שזה חתיכת טיעון מטומטם שלך הוא ידע בדיוק מה זה אומר מה זה ניסיוני!?
אז הוא גרם לאליפות של הפועל וגם ההפסד שלכם לבני יהודה...

חח עזוב כל הודעה שלך אין לך מה להגיד אז זה כל פעם תפסיקו לבכות.
תגיד איך שאתה רוצה אחר כך אתם מתפלאים למה כל האוהדים של שאר הקבוצות במדינה שונאים אותכם כמו לא יודע מה.

הצבענו בעד כמו שנה שעברה כי שנה שעברה לקחנו אליפות, גם אם אתם הייתם לוקחים אליפות הייתם מצביעים שוב בעד הקיזוז.

חחחח כן הגיוני שהצבעתם שוב סתם כי הצבעתם בעד גם שנה שעברה ולא בגלל שאתם יודעים ששוב תגיעו למצב הזה שבסוף עונה אתם עם פחות נקודות. מרוב שאתם עלובים אתם מצביעים לאותו חוק כדי ששוב יציל אותכם, ומה אתה אומר?? סתם בגלל שהצבענו והחוק עזר לנו אז נצביע שוב.

עזוב את בני יהודה, סיימתם עם פחות נקודות, הפסדתם ליותר קבוצות, איך הגיע לכם פה אליפות מה רק כי הפסדנו לבני יהודה??

אני אומר את מה שיש לי להגיד הבעיה שאתה חופר על החוק ושאתה בוכה שוב ושוב ושוב אז כן אני אגיד את זה שוב, תפסיקו לבכות יא בכיינים! הצפתם את שער 5 יא לוזרים.
ראינו את יעקב שחר מצביע אמרנו יאאלה בוא נצביע גם.. אתה מעביר נושא לעונה הזאתי ואנחנו דיברנו על האליפות של הפועל בעונה שעברה... יעקב שחר הצביע ואני אגיד את זה שוב שתקלוט או משהו יעקב שחר הצביע ואל תתחיל להמציא לי פה ניסיוני כי אתה סתם יוצא שקרן.. אתם הפסדתם אליפות כי :
1. אנחנו ווינרים(ערן זהבי בפרט) וניצחנו את בית"ר בטדי
2. המנהל הדגול שלכם הצביע בעד הצעת החוק
3. אתם קבוצה של ל - ו - ז - ר - י - ם.
בגלל שהפסדתם התחלתם להאשים את ההצעת חוק... אתה שם לב שבכל הודעה שלך אתה מוכיח כמה אתם קהל של בכיינים? עזוב את זה שאתם לא יודעים לעודד אתם פשוט בכיינים..

אני אומר את מה שיש לי להגיד הבעיה שאתה חופר על החוק ושאתה בוכה שוב ושוב ושוב אז כן אני אגיד את זה שוב, תפסיקו לבכות יא בכיינים! הצפתם את שער 5 יא לוזרים.
ראינו את יעקב שחר מצביע אמרנו יאאלה בוא נצביע גם.. אתה מעביר נושא לעונה הזאתי ואנחנו דיברנו על האליפות של הפועל בעונה שעברה... יעקב שחר הצביע ואני אגיד את זה שוב שתקלוט או משהו יעקב שחר הצביע ואל תתחיל להמציא לי פה ניסיוני כי אתה סתם יוצא שקרן.. אתם הפסדתם אליפות כי :
1. אנחנו ווינרים(ערן זהבי בפרט) וניצחנו את בית"ר בטדי
2. המנהל הדגול שלכם הצביע בעד הצעת החוק
3. אתם קבוצה של ל - ו - ז - ר - י - ם.
בגלל שהפסדתם התחלתם להאשים את ההצעת חוק... אתה שם לב שבכל הודעה שלך אתה מוכיח כמה אתם קהל של בכיינים? עזוב את זה שאתם לא יודעים לעודד אתם פשוט בכיינים..

1. אתם חושבים שאתם ווינרים בגלל שלוזון נתן לכם תאפשרות, אם הייתם ווינרים הייתם מסיימים מקום ראשון אבל אתה לא מכניס את זה לראש שלך.
2.הצביע או לא זה היה עונה שעברה וזה שוב אני יגיד ניסיוני כי אתה כנראה לא יודע מזה ניסיוני. חחחחחח אני מעביר תנושא לעונה הזאת כי אתם פשוט עלובים שיודעים ששוב לא תצליחו לסיים מקום ראשון אז שוב הצבעתם בעונה הזאת שיהיה קיזוז. תקלוט את זה שאני לא יצטרך כל הודעה להסביר לך שוב . בגלל זה אני חופר על זה כי אתה לא קולט.
3. לוזר לא מסיים עונה במקום ראשון שנתיים ברצף. לוזר זה פחדן שנשען על חוק שאמור להציל אותו במקרה ששוב הוא לא יצליח להסתדר עם קבוצות קטנות ויסיים במקום 2.

תמיד אוהדי הפועל היו כאלה, גוטמן שכל משחק בוכה על שופטים גם כשהם לטובתו, יש לכם תשחקנים עם האישיות הכי מסריחה שראיתי בחיים שלי. בעיקר תמוז שמקבל פנדל שלא היה נגד בית"ר אבל במקום לשתוק ולא להזכיר את זה הוא אומר :" מה אכפת לי היה או לא היה". בדיוק כמוך.

ואוהדים ששרים שיעשו ליהודים שואה. זה הכי טוב. מועדון ואוהדים בלי כבוד

אתה לא מבין אהה?
זה החוק מה אתה לא קולט? זה החוק ולפיו נקבעים הכללים והתוצאות, אנחנו ווינרים כי ניצחנו את בית"ר ואתם לוזרים כי הפסדתם לבני יהודה, וד"א, סיימתם מקום שני.
אני יודע טוב מאוד מה זה ניסיוני אבל אתה סתם דחפת את זה כי לא היה לך מה להגיד..
לוזר מפסיד את האליפות שניה לפני שהוא לקח אותה כמו הקבוצה שלך.
כאילו שאף פעם לא שרקו נגד הפועל, ובואנה אתם קיבלתם גם משחק מתנה ממכבי שנה שעברה פתחו לכם את הרגליים.. ואפילו בעקבות זה לא הצלחתם לקחת אליפות, אתה מבין איזה בדיחה אתם?
ואוהדי מכבי חיפה שמקללים את ערבי ישראל זה גם בסדר? לא אתה קוף ממכבי למה שיהיה לך אכפת מערבי ישראל?
חחחח מה קשור אישיות עכשיו, אתה מקשקש בלי סוף.. ואתה סוטה מהשיחה כי אתה יודע שיצאתם לוזרים.

אתה לא מבין אהה?
זה החוק מה אתה לא קולט? זה החוק ולפיו נקבעים הכללים והתוצאות, אנחנו ווינרים כי ניצחנו את בית"ר ואתם לוזרים כי הפסדתם לבני יהודה, וד"א, סיימתם מקום שני.
אני יודע טוב מאוד מה זה ניסיוני אבל אתה סתם דחפת את זה כי לא היה לך מה להגיד..
לוזר מפסיד את האליפות שניה לפני שהוא לקח אותה כמו הקבוצה שלך.
כאילו שאף פעם לא שרקו נגד הפועל, ובואנה אתם קיבלתם גם משחק מתנה ממכבי שנה שעברה פתחו לכם את הרגליים.. ואפילו בעקבות זה לא הצלחתם לקחת אליפות, אתה מבין איזה בדיחה אתם?
ואוהדי מכבי חיפה שמקללים את ערבי ישראל זה גם בסדר? לא אתה קוף ממכבי למה שיהיה לך אכפת מערבי ישראל?
חחחח מה קשור אישיות עכשיו, אתה מקשקש בלי סוף.. ואתה סוטה מהשיחה כי אתה יודע שיצאתם לוזרים.
.

באמא כמו לדבר לקיר. אתה אומר זה החוק ואין מה לעשות ולי אין מה להגיד. החוק הזה יצא לפועל העונהרק בגלל קבוצות לוזריות כמוכם ששוב אני יגיד לך בפעם המאה יודעות שלא יצליחו לעשות כלום בדרך רגילה אלה רק בקיזוז. בחיפה יש שחקנים ערבים ובניגוד אליך אוהד כורסא הייתי בכמה משחקים של הקבוצה שלי ועודדנו הרבה שחקנים ערבים. אז תראה משחק כדורגל מחוץ לבית לפני שאתה אומר שאנחנו מקללים ערבים. כמו אצלכם יש אוהדים יוצאים מהכלל אבל 99 אחוז לא מקללים ערבים.
ושוב כי אתה כנראה קשה הבנה. להגיד אנחנו וינרים כי ניצחנו את ביתר זה קל. אבל סתכל על כל העונה,מי שהייתה טובה יותר ויותר ווינרית סיימה עם יותר נקודות לא משנה כמה תסובב את זה ותגיד בגלל שהפסדנו לבני יהודה הגיע לנו להפסיד אליפות.

"באמא כמו לדבר לקיר" אתה לא מבין שזה החוק בגלל זה זה כמו לדבר לקיר יא נעל!
הקיזוז נותן מתח לעונה, וגם סבבה כולם הצביעו ויעקב שחר הקוקסינל לא הצביע בגלל ששנה שעברה הוא הצביע בעד והוא הפסיד אבל לא בגלל הקיזוז והנה אני אמשיך להגיד את זה מצדי עד ה9 לספטמבר 2070 כי אתה מקשקש פה ובוכה פה אז כן אני אמשיך להגיד לך שזה החוק ואתם הפסדתם בגללכם ולא בגלל החוק...
חחח עלאק אוהד כורסא, "היית בכמה משחקים" סבבה אני הולך להרבה יותר ממך ואני גר ליד החרמון...
וכן אתם מקללים ערבים.
ואנחנו סיימנו עם יותר נקודות בגלל זה לקחנו את האליפות.
אז כן אנחנו יותר ווינרים, סיימנו עם יותר נקודות, ואתם הפסדתם לבני יהודה והגיע לכם להפסיד את האליפות 😣

"באמא כמו לדבר לקיר" אתה לא מבין שזה החוק בגלל זה זה כמו לדבר לקיר יא נעל!
הקיזוז נותן מתח לעונה, וגם סבבה כולם הצביעו ויעקב שחר הקוקסינל לא הצביע בגלל ששנה שעברה הוא הצביע בעד והוא הפסיד אבל לא בגלל הקיזוז והנה אני אמשיך להגיד את זה מצדי עד ה9 לספטמבר 2070 כי אתה מקשקש פה ובוכה פה אז כן אני אמשיך להגיד לך שזה החוק ואתם הפסדתם בגללכם ולא בגלל החוק...
חחח עלאק אוהד כורסא, "היית בכמה משחקים" סבבה אני הולך להרבה יותר ממך ואני גר ליד החרמון...
וכן אתם מקללים ערבים.
ואנחנו סיימנו עם יותר נקודות בגלל זה לקחנו את האליפות.
אז כן אנחנו יותר ווינרים, סיימנו עם יותר נקודות, ואתם הפסדתם לבני יהודה והגיע לכם להפסיד את האליפות 😣

עזוב אני בטוח שהיית ביותר משחקים ממני כי אתה גם ממש יודע בכמה הייתי. עזוב אתה חושב שקיזוז זה בסדר ואני סתם בוכה. תחשוב מה באלך אני לא יגיד שוב את אותם דברים שאמרתי לך 100 פעם.

שיהיה לך ולקבוצה שלך בהצלחה בגמר גביע לפחות תתואר הזה אולי תקחו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית