עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אוהד חיפה והתעלמת ממה שרשמתי על יעקב שחר, אל תבוא בטענות לאוהדי הפועל, זו הייתה אליפות כשרה לחלוטין, אתם לא הצלחתם לנצח את בני יהודה אז אל תאשימו את הפועל בזה שאתם לוזרים, ועוד מכבי תל אביב פתחה לכם רגליים, אתם יכולים לבוא בטענות רק לעצמכם וליעקב שחר שתמך בקיזוז,
רוצה טישיו?
כמה אהבתם להגיד את זה, פשוט סתמנו לכם את הפה,
אליפות בטדי!!!!
"המצאנו את תרבות הבכי" אתם חבורה של לוזרים, לא הצלחתם לנצח את בני יהודה אז אל תבואו ותאשימו את הפועל בכשלונות שלכם, צוחק מי שצוחק אחרון, ומה עם הבמה? היה כיף לפרק אותה? חשבתם שהאליפות בכיס שלכם יא עגלות הבאנו לכם בראש, וכן אני שואל אותך אם אתה רוצה טישיו, כי בנתיים מה שאתה כותב פה זה התבכיינות על גבי התבכייניות בגלל הקבוצה שלך שלא מצליחה לנצח את בני יהודה ומדובר באליפות על הפרק,
"אין לכם כבוד","לא הגיע לכם לקחת אליפות",מי שמסיים עם הכי הרבה נקודות צריך לזכות"
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלה, יעקב שחר הצביע בעד הקיזוז תפסיק להתחמק מזה רשמתי לך את זה גם בהודעה הקודמת.. תפסיק לכתוב פה שטויות כי אתה רק מצדיק את הטענות שלי לגבי האוהדים שלכם, בחיי אתם יותר גרועים מבית"ר.
מייצגים את הפועל ולא את ישראל,
למה שנייצג את ישראל שכוללת את מכבי ואת מכבי ואת בית"ר עם כל השנאה שלכם אלינו...
אתם ידעתם שזה החוק, אז אתם הייתם צריכים לנצח את בני יהודה ולא עשיתם את זה.. אז עכשיו אתה מתבכיין על זה שמי שיש לו הכי הרבה נקודות צריך לזכות זה לא בא אליכם בהפתעה הקיזוז הזה, ידעתם את זה, אבל אתם באתם עם כל כך הרבה ביטחון עצמי.. והגיע לכם להפסיד...
לאיזה קבוצות הפסדנו בדיוק שהם יותר גרועות מבני יהודה?
ועוד פעם אתה חוזר על הטעות אתם וכל האוהדים שלכם, תתחילו להיות בשקט קצת אולי בסוף יהיה לכם אליפות...
כל הזמן מדברים ומדברים ומדברים בגלל זה אנחנו לקחנו את האליפות שנה שעברה..
"האליפות חזרה אל הכרמל!!"
היינו בעד הקיזוז שנה שעברה אז אנחנו בעדו גם השנה...
אתם אומרים שהקיזוז נתן לנו את האליפות אבל זה גם אתם (לוזרים)! וגם הייתה לנו עונה טובה...
חלאס כבר בפעם ה1000 תאשימו את עצמכם לא את הקיזוז, רוצה טישיו? כל מה שאני שומע זה התבכייניות על הקיזוז...
ומי ידע שאנחנו נפסיד את האליפות השנה ? יש לנו הרכב מצוין ואנחנו מקום 2 בליגה אז זה לא היה כזה ברור!
מייצגים את הפועל ולא את ישראל,
למה שנייצג את ישראל שכוללת את מכבי ואת מכבי ואת בית"ר עם כל השנאה שלכם אלינו...
אתה לא מתייחס למה שאני רושם ואתה יודע שאתה מבלבל פה את המוח אז בפעם האחרונה, יעקב שחר הצביע בעד הקיזוז, תאשימו אותו לא את הפועל, ודרך אגב 80 אחוז מכל הליגה הצביע בעד הקיזוז כמובן שהשנה יעקב שחר החליט לא להצביע כי הקבוצה שלו כאלה לוזרים לא מצליחים לנצח את בני יהודה..
והיה לנו עונה מצוינת, אתם פישלתם ברגע האמיתי...
והאליפות הגיע לנו ועוד איך! ניצחנו את בית"ר 2-1 בטדי!!!!
ואתם הפסדתם אז תאשימו את עצמכם ידעתם שיש חוק עוד מתחילת שנה אז בגלל שהפסדתם אתם מאשימים את הפועל ואת לוזון?
וכן "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" ולא אין לי "בושה" לייצג חלק מאוהדי חיפה/בית"ר/מקקי ? לא תודה.
הצבענו בעד כמו שנה שעברה כי שנה שעברה לקחנו אליפות, גם אם אתם הייתם לוקחים אליפות הייתם מצביעים שוב בעד הקיזוז.
אני אומר את מה שיש לי להגיד הבעיה שאתה חופר על החוק ושאתה בוכה שוב ושוב ושוב אז כן אני אגיד את זה שוב, תפסיקו לבכות יא בכיינים! הצפתם את שער 5 יא לוזרים.
ראינו את יעקב שחר מצביע אמרנו יאאלה בוא נצביע גם.. אתה מעביר נושא לעונה הזאתי ואנחנו דיברנו על האליפות של הפועל בעונה שעברה... יעקב שחר הצביע ואני אגיד את זה שוב שתקלוט או משהו יעקב שחר הצביע ואל תתחיל להמציא לי פה ניסיוני כי אתה סתם יוצא שקרן.. אתם הפסדתם אליפות כי :
1. אנחנו ווינרים(ערן זהבי בפרט) וניצחנו את בית"ר בטדי
2. המנהל הדגול שלכם הצביע בעד הצעת החוק
3. אתם קבוצה של ל - ו - ז - ר - י - ם.
בגלל שהפסדתם התחלתם להאשים את ההצעת חוק... אתה שם לב שבכל הודעה שלך אתה מוכיח כמה אתם קהל של בכיינים? עזוב את זה שאתם לא יודעים לעודד אתם פשוט בכיינים..
.אתה לא מבין אהה?
זה החוק מה אתה לא קולט? זה החוק ולפיו נקבעים הכללים והתוצאות, אנחנו ווינרים כי ניצחנו את בית"ר ואתם לוזרים כי הפסדתם לבני יהודה, וד"א, סיימתם מקום שני.
אני יודע טוב מאוד מה זה ניסיוני אבל אתה סתם דחפת את זה כי לא היה לך מה להגיד..
לוזר מפסיד את האליפות שניה לפני שהוא לקח אותה כמו הקבוצה שלך.
כאילו שאף פעם לא שרקו נגד הפועל, ובואנה אתם קיבלתם גם משחק מתנה ממכבי שנה שעברה פתחו לכם את הרגליים.. ואפילו בעקבות זה לא הצלחתם לקחת אליפות, אתה מבין איזה בדיחה אתם?
ואוהדי מכבי חיפה שמקללים את ערבי ישראל זה גם בסדר? לא אתה קוף ממכבי למה שיהיה לך אכפת מערבי ישראל?
חחחח מה קשור אישיות עכשיו, אתה מקשקש בלי סוף.. ואתה סוטה מהשיחה כי אתה יודע שיצאתם לוזרים.
"באמא כמו לדבר לקיר" אתה לא מבין שזה החוק בגלל זה זה כמו לדבר לקיר יא נעל!
הקיזוז נותן מתח לעונה, וגם סבבה כולם הצביעו ויעקב שחר הקוקסינל לא הצביע בגלל ששנה שעברה הוא הצביע בעד והוא הפסיד אבל לא בגלל הקיזוז והנה אני אמשיך להגיד את זה מצדי עד ה9 לספטמבר 2070 כי אתה מקשקש פה ובוכה פה אז כן אני אמשיך להגיד לך שזה החוק ואתם הפסדתם בגללכם ולא בגלל החוק...
חחח עלאק אוהד כורסא, "היית בכמה משחקים" סבבה אני הולך להרבה יותר ממך ואני גר ליד החרמון...
וכן אתם מקללים ערבים.
ואנחנו סיימנו עם יותר נקודות בגלל זה לקחנו את האליפות.
אז כן אנחנו יותר ווינרים, סיימנו עם יותר נקודות, ואתם הפסדתם לבני יהודה והגיע לכם להפסיד את האליפות 😣