הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון SS

• פותח/ת השרשור yuyu
  • פורסם בתאריך

yuyu

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
-13
54
0
אהלן חבר'ה....

באימון SS אין תרגילים ליד קידמית ויד אחורית.
אז איך הם מתפתחות? איך אנשים שעושים זאת לא מגיעים לחוסר פרופורציה?
או שהתרגילים שם עובדים גם על הידיים?

תודה מראש! 😃.

היד האחורית עובדת חזק מאוד בלחיצות חזה וכתפיים, והקדמית במתח/חתירה.

אני די מסכים אם yuyu.
התחלתי לעבוד SS אחרי הרבה זמן שאני עובד תרגילים מבודדים, ואין מה לעשות זאת תוכנית לחלק גוף תחתון בעיקר.
אני עובד את התוכנית הבסיסית:
DL, Press, PQ, BN, SQ
אין בה מתח או חתירה.

וכך יוצא שרגליים, בטן, גב תחתון, שרירים זוקפים, כתפיים... עובדים כל יומיים. שרירי חזה, יד קדמית, אחורית- כל 4 ימים אם יחסית מאט עומס עליהם. ז"א התאוששות ממש מהירה ביחס לעבודה שהם מקבלים.

לכן נעלצתי להוסיף בתוכנית מקבילים ומתח 3*כשל בסוף אימון.

כשאתה מתחיל השרירים האלה מקבלים גירוי בתרגילים כמו חתירה ולחיצות למיניהם, בהמשך אחרי הרבה זמן אפשרי להוסיף תרגילי עזר אבל בדר"כ הסיבה לזה זה כדי לעזור לתרגילים המורכבים.

• פותח/ת השרשור
אין חתירה בSS.
מה גם בקילוגרם ראיתי שכתוב שלא כדאי לעשות תרגילים לידיים,ואם כן רק אחד.

אשמח לעוד תגובות תודה רבה 😃.

יש חתירה בSS, זה בא הרבה פעמים במקום PC או מתח כי מתח לא כולם יכולים לעשות וPC לא כולם קולטים את הטכניקה בלי לימוד.
ולא אמרתי שעושים תרגילים ידיים כל אימון, אמרתי שעושים בהמשך התוכנית כתרגיל עזר- ומכאן השם הוא עוזר לתרגילים העיקריים.

יש חתירה בSS, זה בא הרבה פעמים במקום PC או מתח כי מתח לא כולם יכולים לעשות וPC לא כולם קולטים את הטכניקה בלי לימוד.
ולא אמרתי שעושים תרגילים ידיים כל אימון, אמרתי שעושים בהמשך התוכנית כתרגיל עזר- ומכאן השם הוא עוזר לתרגילים העיקריים.

טעות בידך ידידי: את התרגילי עזר עושים בתחילת התכנית, ברגע שהמשקלים נהיים כבדים אין טעם ואין כח לעשות אותם.

בכל מקרה עושים אותם בתחילת התכנית ואחר כך מורידים ולא להפך

טעות בידך ידידי: את התרגילי עזר עושים בתחילת התכנית, ברגע שהמשקלים נהיים כבדים אין טעם ואין כח לעשות אותם.

בכל מקרה עושים אותם בתחילת התכנית ואחר כך מורידים ולא להפך

טעות גדולה אכן נפלה בידי! בטעות אודה ואיתה אני ישכיל!

אם אתה מתקדם במשקלי עבודה מה הטעם? אם לא אז במיוחד אין צורך כי אתה גם ככה לא מתאושש מספיק.
אתה יכול לעשות מתח ומקבילים כתרגילי עזר בשביל הידיים אבל ככה יש לך הרבה יותר סיכוי להתקע מהר יותר. אם תתקע תדע דבר ראשון לחזור לבסיס: סקואט->לחיצה->משיכה.
אחרי שתגיע למשקל נורמלי בסקואט ותעשה בו ריסט פעמים שלוש תוכל להתקדם לתוכנית כמו לינארית או טקסס ושם יש יותר מקום לתרגילים כאלה כי גם ההתקדמות יותר איטית.

תעשה מתח בסופינציה במקום PC והקדמית תתפתח סבבה. האחורית תהיה מספיק טובה מהלחיצות (אם תקפיד על טכניקה, תזונה והתקדמות בסופו של דבר כמובן.)

הידיים ב ss גדלות מצוין.
הידיים עובדות גם ב פרס וגם בבנצ' פרס ובחתירה(אם אתה עושה)
בפרס ובבנצ' פחות- הם מייצבים דינמאיים אבל גם עובדים ובחתירה יותר.
תתחיל ss ותראה שקשה לך להתאושש וגם הידיים גדלות, ואם לא תוסיף עוד שני סטים לבייספס.
אתה יכול להתחיל גם עם מתח/מקבילים או שניהם כתרגילי עזר אבל זה ייקשה עליך על ההתאוששות

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה חבר'ה.
עד שני אתחיל את התוכנית (מקווה ביום חמישי לדבר עם המאמן) אז אני אתחיל קודם עם התוכנית המקורית.
אחר כך אם יהיה צריך אני אוסיף דברים.

תודה רבה! 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית