הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה

• פותח/ת השרשור MCV
  • פורסם בתאריך

MCV

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
41
142
0
סקוואט:

בדדליפט יש בעיה בסט אפ, כבר כמה חודשים מנסה לתקן.
אם תוכלו לייעץ לי כיצד לשפר את הסט אפ, או מה הבעיה שאני לא מצילח להכנס עם גב ישר.

בפאור קלין אותו דבר בסט אפ.
הפאור קלין לא משו פה, התחלתי תקופה עם ראקוטן ואני מתעייף במהירות, וגם המכון בדיוק נסגר לא היה זמן אז נכנסתי מהר.

תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקואט נראה בסדר.- רק תוציא יותר החזה(הגב מתעגל לך)

---------- התגובה התווספה ב 23:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:17 ----------

דדליפט- תנסה להרחיב טיפה את הפיסוק ולהוציא ברכיים קצת יותר החוצה. וכמובן להוציא חזה ו"להוציא אגן" (או להוציא תחת)

• פותח/ת השרשור
הסקואט נראה בסדר.- רק תוציא יותר החזה(הגב מתעגל לך)

---------- התגובה התווספה ב 23:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:17 ----------

דדליפט- תנסה להרחיב טיפה את הפיסוק ולהוציא ברכיים קצת יותר החוצה. וכמובן להוציא חזה ו"להוציא אגן" (או להוציא תחת)
זאת הבעיה, לא יכול להוציא יותר אגן או להוציא חזה.
ניסיתי גם להרחיב עמידה, להוציא יותר ברכיים ולא עזר.

• פותח/ת השרשור
מה אתה מרגיש שמונע ממך להוציא יותר חזה ואגן? אתה מרגיש את ההמסטרינג (שריר הירך האחורי) נמתח?
לא. אלו שלימדו אותי את הטכניקה הציעו לי לחזק גב תחתון, או לשפר גמישות בהמסטרינג.
אחד מהדברים הללו יכולים לעזור? או סיבה אחרת?

אני מאוד אהבתי את הפוואר קלין ניראה סבבה חוץ מכמה דברים שצריך לשפר:
1)תחזיק גב בסטארט.
2)תתישר יותר.
3)אתה מתחיל מהר מידיי. אתה צריך להישאר בסטארט כמה שניות ורק אז להתחיל להרים בלי לזוז יותר מידיי(בירקיים, תחת).
סך הכל טוב .

לא. אלו שלימדו אותי את הטכניקה הציעו לי לחזק גב תחתון, או לשפר גמישות בהמסטרינג.
אחד מהדברים הללו יכולים לעזור? או סיבה אחרת?

מה אתה מרגיש שמגביל אותך? זה יכול להיות חוסר גמישות בהמסטרינג- אבל אתה אומר שאתה לא מרגיש שהוא נמתח(מתי שאתה מנסה להוציא אגן/ חזה)

---------- התגובה התווספה ב 10:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:23 ----------

מה זה להוציא אגן?
לקחת את התחת אחורה?

אתה "לוקח את התחת אחורה" והקשת בגב תחתון גודלת.

• פותח/ת השרשור
מה אתה מרגיש שמגביל אותך? זה יכול להיות חוסר גמישות בהמסטרינג- אבל אתה אומר שאתה לא מרגיש שהוא נמתח(מתי שאתה מנסה להוציא אגן/ חזה)

עכשיו שמתי לב כשאני נכנס לסטאפ, אני לא מצליח כל כך להוציא חזה ובכלל לא מצליח להוציא אגן.
זאת כנראה הסיבה?

אני מאוד אהבתי את הפוואר קלין ניראה סבבה חוץ מכמה דברים שצריך לשפר:
1)תחזיק גב בסטארט.
2)תתישר יותר.
3)אתה מתחיל מהר מידיי. אתה צריך להישאר בסטארט כמה שניות ורק אז להתחיל להרים בלי לזוז יותר מידיי(בירקיים, תחת).
סך הכל טוב .

לגבי הגב זה ידוע לי, זה מה שאני מנסה לשפר. לגבי הדבר השני, התחלתי מהר מדי כי המשקל נורא קל לי וגם כי המכון בדיוק נסגר.

עכשיו שמתי לב כשאני נכנס לסטאפ, אני לא מצליח כל כך להוציא חזה ובכלל לא מצליח להוציא אגן.
זאת כנראה הסיבה?

.

שאלתי מה אתה מרגיש שמונע ממך להוציא יותר אגן וחזה.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אתה לא מצליח כי? מה לא מאפשר לך? תנסה אפילו בלי מוט ותגיד. שריר מסוים נמתח? משהו תקוע?
כבר לפני ניסיתי ולא אני לא מרגיש כלום, אפילו לא שריר נמתח.
כמו שאמרתי מגובה מסויים אני עוד יכול להוציא חזה ולהוציא אגן, אבל שאני יורד למוט אני פשוט לא מצליח ולא מרגיש כלום.
אולי רק מתי שאני ממש מתאמץ להוציא חזה ואגן אני מרגיש את הגב התחתון לאחר שאני משחרר.

בוא ננסה משהו אחר-בעמידה תזקוף את הגב(תוציא אגן וחזה). עם הגב הזקוף תנסה להתכופף קדימה(בלי לשחרר את הגב) ותראה איפה אתה נתקע.

נראה בסדר גמורר סה"כ
בסקוואט נראה שהכפות רגליים יותר מדי פונות החוצה
בדדליפט נראה בסדר אתה לא מעגל יותר מדי
הפאוור קלין באמת נראה טובב

• פותח/ת השרשור
בוא ננסה משהו אחר-בעמידה תזקוף את הגב(תוציא אגן וחזה). עם הגב הזקוף תנסה להתכופף קדימה(בלי לשחרר את הגב) ותראה איפה אתה נתקע.
גם את זה ניסיתי כבר לפני. אני מצליח להשאר עם גב מוקשת עד שהידיים מגיעות לברכיים, בערך 10 ס"מ מתחת לזה גב ישר ומתחת לזה כבר מתעגל. המוט נמצא בערך 10 ס"מ מתחת לנקודה שבה אני מצליח לשמור על גב ישר (לא מוקשת). עוד פעם בצורה הזו הרגשתי את הגב התחתון.

גם את זה ניסיתי כבר לפני. אני מצליח להשאר עם גב מוקשת עד שהידיים מגיעות לברכיים, בערך 10 ס"מ מתחת לזה גב ישר ומתחת לזה כבר מתעגל. המוט נמצא בערך 10 ס"מ מתחת לנקודה שבה אני מצליח לשמור על גב ישר (לא מוקשת). עוד פעם בצורה הזו הרגשתי את הגב התחתון.

כתבתי- אל תשחרר את הגב. משמע בנקודה מסוימת אתה אמור להתקע ולהשאר עם גב זקוף עדיין ( "להיות תלוי באוויר" ).

• פותח/ת השרשור
כתבתי- אל תשחרר את הגב. משמע בנקודה מסוימת אתה אמור להתקע ולהשאר עם גב זקוף עדיין ( "להיות תלוי באוויר" ).
מזה עוזר? בנקודה הזו אני לא מגיע למוט - צריך להתכופף יותר - גב מתעגל.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה שתשים לב מה מגביל את התנועה שלך. בשביל למצוא פתרון לבעיה שלך צריך לדעת מה הבעיה לפני כן.
אז זאתי שאלתי אליך, אלו דברים יכולים להגביל את התנועה שלי? כי אני לא מרגיש שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית