הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה בלחיצת חזה

MisterHamster

משתמש פעיל
874
4
נק' מוניטין:
237
874
4
אחרי הדיון הזה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21053
הבנתי שחגורה יכולה לעזור בלחיצת החזה, אני אישית לא ניסיתי מעולם כי כמו שכתבתי האמנתי שאין לזה עזרה אמיתית אז בעקבות התגובות ניסיתי לחפש בעצמי סיבה ללמה זה עוזר וכל מה שמצאתי זה תגובות בפורומים שתומכות במה שחשבתי שזה רק עוזר בלשמור על חולצת לחיצה במקום וגם זה נראה שזה יפריע בקימור הגבי.
אז אודה לכם מאוד אם תסבירו לי מה זה משפר.

וכדי למנוע בלבול אני בא רק מכוונות טובות ולא בא להוציא מישהו טועה או משהו קרוב לזה.

אחרי הדיון הזה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21053
הבנתי שחגורה יכולה לעזור בלחיצת החזה, אני אישית לא ניסיתי מעולם כי כמו שכתבתי האמנתי שאין לזה עזרה אמיתית אז בעקבות התגובות ניסיתי לחפש בעצמי סיבה ללמה זה עוזר וכל מה שמצאתי זה תגובות בפורומים שתומכות במה שחשבתי שזה רק עוזר בלשמור על חולצת לחיצה במקום וגם זה נראה שזה יפריע בקימור הגבי.
אז אודה לכם מאוד אם תסבירו לי מה זה משפר.

וכדי למנוע בלבול אני בא רק מכוונות טובות ולא בא להוציא מישהו טועה או משהו קרוב לזה.

אין לי כח להסביר איך זה קורה אז בקצרה:
זה גורם לבטן לייצר יותר כח

זו לא בושה לומר אני לא יודע את התשובה. ובכלל אם זה נכון.

תאר לך שאתה דוחף מישהו שלא מתנגד, אתה תפעיל כח מסויים, אבל אם אתה דוחף מישהו שכן מתנגד אתה תפעיל יותר כח.
אז החגורה מתנגדת לבטן וזה גורם לבטן להפעיל יותר כח ..;susss:fuck:

תאר לך שאתה דוחף מישהו שלא מתנגד, אתה תפעיל כח מסויים, אבל אם אתה דוחף מישהו שכן מתנגד אתה תפעיל יותר כח.
אז החגורה מתנגדת לבטן וזה גורם לבטן להפעיל יותר כח ..;susss:fuck:

אתה כותב באותיות בעברית אבל המילים לא ממש מתחברות.

אין סיבה שפויה לשים חגורה בלחיצה חזה. אולי ופה אני מדבר עם ניחוש עם יש לך חליפת לחיצה כדי לקבע אותה.

בעצם יש אם אתה מתאמן עם מכנס גדול שנופל ממך.

אתה טוען שחגורה תביא לכיווץ חזק יותר של הבטן?

החגורה מפריעה להקשתה בגב.

נערך לאחרונה:
אתה כותב באותיות בעברית אבל המילים לא ממש מתחברות.

אין סיבה שפויה לשים חגורה בלחיצה חזה. אולי ופה אני מדבר עם ניחוש עם יש לך חליפת לחיצה כדי לקבע אותה.

בעצם יש אם אתה מתאמן עם מכנס גדול שנופל ממך.

אתה טוען שחגורה תביא לכיווץ חזק יותר של הבטן?

החגורה מפריעה להקשתה בגב.
מה לא הבנת אחי?

אני מתאר לך 2 מצבים:
1. מישהו עומד ואתה בא ודוחף אותו (הוא לא מתנגד)
2. מישהו עומד ואתה בא ודוחף אותו (הוא כן מתנגד)
איפה תפעיל יותר כוח? בזה שכן מתנגד.
אז כשאתה מנפח את הבטן והחגורה מתנגדת לה היא מפעילה יותר כוח (הבטן)
אני שם חגורה וזה כן עוזר לי, תנסה גם לשים...

• פותח/ת השרשור
אבל מה שזה נראה זה שההשפעה של החגורה על הקימור הגבי גדולה יותר מהעזרה שהיא נותנת לבטן מה שיכול להפריע ללחיצה נכונה, בבנץ' פרס בניגוד לדדליפט ולסקוואט שרירי הליבה לא מופעלים כי המוט והמשקל גורם ללחץ, זה הכוח מהרגליים שעושה את זה.

אבל מה שזה נראה זה שההשפעה של החגורה על הקימור הגבי גדולה יותר מהעזרה שהיא נותנת לבטן מה שיכול להפריע ללחיצה נכונה, בבנץ' פרס בניגוד לדדליפט ולסקוואט שרירי הליבה לא מופעלים כי המוט והמשקל גורם ללחץ, זה הכוח מהרגליים שעושה את זה.

פשוט תנסה חגורה, אם עוזר לך סבבה תשאר איתה, אם לא אז לא..

MOONLight אלברו צודק וגם הסביר בצורה פשוטה
אין בעיה להקשית את הגב עם חגורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית