ייעוץ אגירת נוזלים בגוף ושאר ירקות

• פותח/ת השרשור Gatrax
  • פורסם בתאריך

Gatrax

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
8
10
0
אהלן חבר'ה

רציתי לשאול לגבי הצטברות נוזלים (WATER RETENTION), איך מורידים את הנוזלים באיזור הבטן? אני יודע שדרך אחת היא שתייה של הרבה מים (נשמע מצחיק אבל מי שבאמת מבין את זה יודע למה), אבל מה עוד? איך אפשר לדעת בכלל האם יש הצטברות נוזלים או שמדובר בשכבת שומן?

בנוסף, אני לא מצליח לישון יותר מ6-7 שעות שינה לאחרונה... האם האימונים שלי עדיין יהיו אפקטיביים?

שתייה מרובה של מים (מעל ההכמות שאתה שותה בממוצע) תגרום לדילול נתרן (בהנחה שאתה ממשיך תזונה כרגיל/מפחית נתרן).
אי אפשר להוריד מים במקום נקודתי.
אתה יכול לרדת ל150 גרם פחמימה ולעשות אירובי.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה

אני עושה די הרבה אירובי, אבל איך אני יכול באמת לדעת אם יש לי אגירה של נוזלים או שומן?

אם אתה עושה קניות של אוכל ב1500 ש"ח לשבוע רק לעצמך - כנראה שזה לא נוזלים.

נראה לי טעית בטווח של איזה 10 שנים.

אבל כדי לדעת אם זה שומן או הצטברות נוזלים תסתכל על שאר הגוף, האם הידיים והרגליים שלך מחוטבות, יש לך רק סנטר אחד ואין לך שדיים? זה נוזלים.

אבל שורה תחתונה אלא אם אתה שותה המון, או שאתה בהריון, רוב הסיכויים שזה שומן.

• פותח/ת השרשור
המסטר, מה הכוונה אלא אם כן אתה שותה המון? הכוונה אלכוהול?
כי אם אני כן שותה המון מים, זה דווקא אמור להוריד %נוזלים בגוף לא?

שורה תחתונה איך אני מפחית נוזלים בגוף? בבקשה לא מאמר מסורבל אלא הודעה ידידותית ותמציתית..
תודה על העזרה..מעריך את זה!

אני חושב שאפשר לראות הבדלים בין מים\שומן די טוב נגיד בין לילה לבוקר.
בשיא המאסה הייתי נפוח בטירוף בסוף היום עם כרס גדולה כזאת וכשהייתי קם בבוקר הייתי פשוט רואה את עצמי לא נפוח, ואז אפשר לראות מה שומן ומה לא.

שותה מים, הצטברות מים נגרמת מעודף מים בגוף, זה לא שהמים מגיעים ממקור מיסתורי כלשהו ואם זה היה המים שהגוף שלך צריך היית מרגיש מיובש.

זה בטח שומן, שתייה עוזרת למצב אבל בגלל שזה בטח לא זה אתה סתם תשתה יותר מידי (אלא אם אתה שותה מתחת למה שאמור), טיפולים נוספים זה הפחתת נתרן בדיאטה והוספת קפאין אבל שוב - סיכוי נמוך מאוד שזה זה.

אהלן חבר'ה

רציתי לשאול לגבי הצטברות נוזלים (WATER RETENTION), איך מורידים את הנוזלים באיזור הבטן? אני יודע שדרך אחת היא שתייה של הרבה מים (נשמע מצחיק אבל מי שבאמת מבין את זה יודע למה), אבל מה עוד? איך אפשר לדעת בכלל האם יש הצטברות נוזלים או שמדובר בשכבת שומן?

בנוסף, אני לא מצליח לישון יותר מ6-7 שעות שינה לאחרונה... האם האימונים שלי עדיין יהיו אפקטיביים?

אין דרך טובה לדעת (אולי MRI או משהו אבל גם לא נראה לי) וזה גם ככה אדיוטי. אם יש לך "כרס" ובשאר הגוף "אין לך שומן" זה כנראה כי אין לך מסת שריר גדולה מספיק (במילים אחרות אתה שחיף רעב) ויש לך הרבה שומן שאצלך הוא מתרכז בבטן (גנטי, לא תוכל לשנות את זה בחיים רק ניתוח וגם זה לא יעזור). אין מה לעשות חוץ מלהתאמן חזק עם משקלים כבדים, לאכול טוב ולהתקדם - להגדיל מסת שריר באופן משמעותי, להוריד שומן, והכי חשוב להפסיק להתעסק בשטויות!

אהלן חבר'ה

הצבירה של הנוזלים תלויה בין השאר גם בגנטיקה וקשה לשנות את זה, מספיק שתהיה על מאזן חיובי לאורך זמן עם אכילת פחמימות ויש אנשים שסופחים נוזלים כמו ספוג. מה שאפשר לעשות זה "דילואד" בתזונה מדי פעם - שבועיים-שלושה של מאזן שלילי קליל בלי הרבה פחמימות כדי להוריד נוזלים (האמת שגם מאזן נייטרלי בלי הרבה פחמימות + שתיית מים מרובה יעשה את העבודה) ואז לחזור למאזן החיובי, לי אישית זה עוזר כשאני לא יכול לסבול את עצמי מרוב נוזלים.

תעשה PSMF לשבועיים ותראה אם זה נוזלים או לא, תשלב גם אירובי בדרך ותבדוק בארכיון אשכול של "חיטוב ב 10 ימים" משהו כזה, תעשה את זה ואם תשאר חי, תדע את התשובה לבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית