הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה - pc, front squat

James Devlin

משתמש מתחיל
140
3
נק' מוניטין:
281
140
3
גוף ראשון
אהלן,

בשעה טובה העלתי מספר סרטונים.

אני מניח שהטכניקה שלי לא כ"כ טובה, אז אשמח לקבל הערות.

pc - סט ראשון:

pc - סט שני:

פרונט סקוואט:

תגידו לי אם קשה לראות מהזווית הזו ואני אנסה להעלות סרטונים נוספים.

תודה מראש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הפאוורקלין לא טוב. אתה מושך עם הידיים, נראה שאתה לא מקפיץ במקום הנכון וגם לא יודע ״להתפוצץ״, אתה לא מוציא מרפקים החוצה ובאופן כללי אתה תופס את המוט עם היד בסוף התנועה. תעבור על סרטונים ופוסטים בפורום. הפרונט סקוואט, ממה שאפשר לראות בזווית הזאת: אתה מחזיק עם הידיים (העליה אותה בעיה כמו הפאוורקלין), אתה לא מצליח להחזיק גב (יכול להיות שאתה צריך לרדת טיפה פחות).

• פותח/ת השרשור
הפאוורקלין לא טוב. אתה מושך עם הידיים, נראה שאתה לא מקפיץ במקום הנכון וגם לא יודע ״להתפוצץ״, אתה לא מוציא מרפקים החוצה ובאופן כללי אתה תופס את המוט עם היד בסוף התנועה. תעבור על סרטונים ופוסטים בפורום. הפרונט סקוואט, ממה שאפשר לראות בזווית הזאת: אתה מחזיק עם הידיים (העליה אותה בעיה כמו הפאוורקלין), אתה לא מצליח להחזיק גב (יכול להיות שאתה צריך לרדת טיפה פחות).

תודה על התגובה.

לגבי הפווארקלין - אני אעבור על סרטונים.

לגבי הסקוואט - אני לא אמור להחזיק את המוט עם הידיים? מה הכוונה שאני לא מצליח "להחזיק גב"?

אגב, יש בעיה עם ההורדה של המוט? היא אמורה להיות איטית יותר?

נערך לאחרונה:
אתה אמור להניח אותו על הכתפיים ולתמוך עם הידיים, בשום אופן לא להחזיק. לגבי הגב, אתה צריך לשמור על חזה בחוץ ובו זמנית ללחוץ את המרפקים פנימה, מה שאתה לא יכול לעשות כי אתה מחזיק את המוט.

• פותח/ת השרשור
אתה אמור להניח אותו על הכתפיים ולתמוך עם הידיים, בשום אופן לא להחזיק. לגבי הגב, אתה צריך לשמור על חזה בחוץ ובו זמנית ללחוץ את המרפקים פנימה, מה שאתה לא יכול לעשות כי אתה מחזיק את המוט.

100% , תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית