הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע ריפ על גיי פרס ודאמבלים

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
[video=vimeo;22735485]http://vimeo.com/22735485[/video]
[video=vimeo;22731612]http://vimeo.com/22731612[/video]

Do not drop the dumbbells on the floor.
Ever.
At all.

👑

נערך לאחרונה:
הצורה שהוא מסביר איך לעלות עם דמבלים לספת לחיצה, היא לא ממש ישימה עם משקלים גדולים כי הדמבלים ימשיכו בתנוע ויעופו אחורה (ובדרך יפרקו לך את הכתף). לגבי הדרך של ההחזרה - גם לא ישים במיוחד.
בקיצור - דיבור של בעל מכון כושר שלא רוצה שיהרסו לו ת'ציוד.

הוא עשה את זה עם דאמבלים של 110 פאונד. מספיק כבד? איך זה קשור ללהרוס את המכון? גם אם אתה מעלה אותם בדרך הרגילה זה לא פוגע ברצפה אלא אם כן אתה נכה.

הוא עשה את זה עם דאמבלים של 110 פאונד. מספיק כבד? איך זה קשור ללהרוס את המכון? גם אם אתה מעלה אותם בדרך הרגילה זה לא פוגע ברצפה אלא אם כן אתה נכה.

השאלה אם זה כבד בשבילו. אתה עושה את זה כמו שהוא הסביר? כי גם אותי מדאיגה הנקודה שsatan-shor העלה לפני שאני מנסה את זה עם משקל כבד (יחסית בשבילי)

השאלה אם זה כבד בשבילו. אתה עושה את זה כמו שהוא הסביר? כי גם אותי מדאיגה הנקודה שsatan-shor העלה לפני שאני מנסה את זה עם משקל כבד (יחסית בשבילי)

תלמד את זה עם משקלים קלים . אחרי שתרגיש בטוח ותבין שזה נוח מאוד תעבור למשקלים הכבדים.

צריך להיזהר עם זה ולהתחיל עם משקלים נמוכים, אותי אישית זה מפחיד בטירוף ואני גם מעדיף להתחיל את תנועת הלחיצה מלמטה ולא מלמעלה (גם ככה וגם ככה שואה להעלות את המשקולות).

איזה תרגיל אתה עושה בדמבלים?

לחיצת חזה. הספסלים אצלי נמוכים מדי ואי אפשר להוציא את המוט בלי "להקפיץ" את הכתפיים, אז אני עושה לחיצת חזה בשכיבה עם דאמבלים וחיובי עם מוט.

זה לא כזה מפחיד, כשעושים את זה רואים שכל עוד אתה לא לוקח משקל שהוא מוגזם מידי למה שאתה יכול אתה תוכל לעצור אותם טוב מאוד, גם שאם זה כבדמידי התנופה בדר"כ לא תספיק והם יפלו למעטה גם ככה...

אני לא. אני אוהב את השיטה הרגילה. אבל מן הסתם צריך לנסות ולהתרגל לשיטה שלו.

זה קשור ללהרוס ציוד אם אתה בתור מתאמן שכרגע סיים סט כבד לא תנסה גם לחסוך כוח להחזרה של הדמבלים בצורה שהוא מראה, אלה תשחרר אותם לרצפה מגובה הכתפיים (לא לצד כמו שהוא אומר).
אגב, זאת גם הסיבה שהפסקתי לעבוד עם דמבלים בלחיצות חזה - כי כמעט אי אפשר להרים אותם לבד ויותר מזה, ממש אי אפשר להוריד אותם בשקט(אצלנו בחד''כ רצפה מבטון) בלי בן אדם נוסף שיקח אחד מהם ממך.
נ.ב. הוא מדגים עם דמבלים קלים של 73 פ' (33 קילו). מאיפה מספר 110?

נערך לאחרונה:
זה קשור ללהרוס ציוד אם אתה בתור מתאמן שכרגע סיים סט כבד לא תנסה גם לחסוך כוח להחזרה של הדמבלים בצורה שהוא מראה, אלה תשחרר אותם לרצפה מגובה הכתפיים (לא לצד כמו שהוא אומר).
אגב, זאת גם הסיבה שהפסקתי לעבוד עם דמבלים בלחיצות חזה - כי כמעט אי אפשר להרים אותם לבד ויותר מזה, ממש אי אפשר להוריד אותם בשקט(אצלנו בחד''כ רצפה מבטון) בלי בן אדם נוסף שיקח אחד מהם ממך.
נ.ב. הוא מדגים עם דמבלים קלים של 73 פ' (33 קילו). מאיפה מספר 110?

אני לא מבין אנשים שמשחררים דאמבלים. זה מתסכון לפציעה בכתף. עבדתי גם עם דאמבלים של 110 וגם של 120 ואת כולם לקחתי לבד והחזרתי למקום לבד בלי להפיל שום דבר. זה חלק מהסט, או מהאימון, אם תרצה.

המספר 110 זה מהאימונים, לא מהסרטון הדגמה.

גם כבר ראיתי שיטות של הורדת משקולות לריצפה שניסו לעשות את זה בשקט, הם הרימו את כל הגוף והחזיקו את המשקולות בצדדים, המשקולות הסתובבו להם ביד של מי שהחזיק ובמשקלים הכבדים האלה משקולת כזאת שמסתובבת לך ביד כשאתה לא שומר עליה יציבה יכול בקלות לשבור את מפרק היד.

לא מבין איך עוד לא עלו על מתקן לדמבלים,ראיתי אחד כזה וזה פשוט אדיר!

חוסך את כלה השטויות של הסירטון הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית