עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הצורה שהוא מסביר איך לעלות עם דמבלים לספת לחיצה, היא לא ממש ישימה עם משקלים גדולים כי הדמבלים ימשיכו בתנוע ויעופו אחורה (ובדרך יפרקו לך את הכתף). לגבי הדרך של ההחזרה - גם לא ישים במיוחד.
בקיצור - דיבור של בעל מכון כושר שלא רוצה שיהרסו לו ת'ציוד.
הוא עשה את זה עם דאמבלים של 110 פאונד. מספיק כבד? איך זה קשור ללהרוס את המכון? גם אם אתה מעלה אותם בדרך הרגילה זה לא פוגע ברצפה אלא אם כן אתה נכה.
השאלה אם זה כבד בשבילו. אתה עושה את זה כמו שהוא הסביר? כי גם אותי מדאיגה הנקודה שsatan-shor העלה לפני שאני מנסה את זה עם משקל כבד (יחסית בשבילי)
השאלה אם זה כבד בשבילו. אתה עושה את זה כמו שהוא הסביר? כי גם אותי מדאיגה הנקודה שsatan-shor העלה לפני שאני מנסה את זה עם משקל כבד (יחסית בשבילי)
איזה תרגיל אתה עושה בדמבלים?
זה קשור ללהרוס ציוד אם אתה בתור מתאמן שכרגע סיים סט כבד לא תנסה גם לחסוך כוח להחזרה של הדמבלים בצורה שהוא מראה, אלה תשחרר אותם לרצפה מגובה הכתפיים (לא לצד כמו שהוא אומר).הוא עשה את זה עם דאמבלים של 110 פאונד. מספיק כבד? איך זה קשור ללהרוס את המכון? גם אם אתה מעלה אותם בדרך הרגילה זה לא פוגע ברצפה אלא אם כן אתה נכה.
זה קשור ללהרוס ציוד אם אתה בתור מתאמן שכרגע סיים סט כבד לא תנסה גם לחסוך כוח להחזרה של הדמבלים בצורה שהוא מראה, אלה תשחרר אותם לרצפה מגובה הכתפיים (לא לצד כמו שהוא אומר).
אגב, זאת גם הסיבה שהפסקתי לעבוד עם דמבלים בלחיצות חזה - כי כמעט אי אפשר להרים אותם לבד ויותר מזה, ממש אי אפשר להוריד אותם בשקט(אצלנו בחד''כ רצפה מבטון) בלי בן אדם נוסף שיקח אחד מהם ממך.
נ.ב. הוא מדגים עם דמבלים קלים של 73 פ' (33 קילו). מאיפה מספר 110?