הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ריפ על גיי פרס ודאמבלים

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
[video=vimeo;22735485]http://vimeo.com/22735485[/video]
[video=vimeo;22731612]http://vimeo.com/22731612[/video]

Do not drop the dumbbells on the floor.
Ever.
At all.

👑

נערך לאחרונה:
והוא מנסה ומצליח לגדל זקן.

הוא יכל גם לאמן בודיבלדרים, רקדניות בלט או דוגמניות גם מזה עושים כסף...

הוא פשוט שם את כל המכשירים כדי שיותר לקוחות ירשמו
ומזיין בשכל שזה כדי לגרום לכולם לעשות סקוואט (שזו גם הסיבה אבל לא העיקרית לדעתי)

רוב הסרטונים האחרונים שלו זה פשוט שטויות למינהן, חלקן אכן נותנות מידע (כמו איך להחזיק את המוט לא לקבל יבלות..)

וריפ טוב באימוני כוח אז הוא עושה מזה כסף...

אם הייתי טוב בלגדל בננות הייתי מגדל בננות...

• פותח/ת השרשור
הוא מודה שהוא שם מכשירים כדי שכל הגייז והזקנים יבואו. אז מה הבעיה בזה? הוא לא בורח מזה.

אני לא חושב שרן 'מתלונן' על זה שהוא עושה כסף. מה לעשות, רק חתימות של אנשים בפורום LBS ודומיו זה לא מספיק...

הוא פשוט שם את כל המכשירים כדי שיותר לקוחות ירשמו
ומזיין בשכל שזה כדי לגרום לכולם לעשות סקוואט (שזו גם הסיבה אבל לא העיקרית לדעתי)

רוב הסרטונים האחרונים שלו זה פשוט שטויות למינהן, חלקן אכן נותנות מידע (כמו איך להחזיק את המוט לא לקבל יבלות..)

וריפ טוב באימוני כוח אז הוא עושה מזה כסף...

אם הייתי טוב בלגדל בננות הייתי מגדל בננות...

הלג פרס הזה יותר מבוגר ממך. אם אתה חושב שהמכון זה מה שעושה לו את הכסף אתה חי בסרט.

הלג פרס הזה יותר מבוגר ממך. אם אתה חושב שהמכון זה מה שעושה לו את הכסף אתה חי בסרט.

אני שמח שאתה נפגע בשביל ריפ
אני דווקא מחמיא לו שהוא יודע לעשות כסף

אם אתה בוחר להעלב בשבילו תהנה

אם אתה חושב שהוא לא מחזיק שם כל מני מכשירים כדי שימשכו לקוחות אתה נאיבי (ולא הכוונה ללג פרס)

אני שמח שאתה נפגע בשביל ריפ
אני דווקא מחמיא לו שהוא יודע לעשות כסף

אם אתה בוחר להעלב בשבילו תהנה

אם אתה חושב שהוא לא מחזיק שם כל מני מכשירים כדי שימשכו לקוחות אתה נאיבי (ולא הכוונה ללג פרס)

אין לי מושג למה אתה חושב שנעלבתי. רק ציינתי כמה עובדות. ואני יודע שהוא מחזיק מכשירים כדי למשוך לקוחות אבל לג פרס הוא לא אחד מהם.

הוא אמר בעצמו שהוא מחזיק מכשירים שיפנו לקהל הכי גדול והמליץ לעשות את זה כדי להרוויח כסף, אבל הוא גם אמר שהוא לא מחזיק מכשירים חסרי תועלת וחדישים רק כדי למשוך אנשים - הוא עושה כסף אבל לפחות עם מטרה טובה...

הוא אמר בעצמו שהוא מחזיק מכשירים שיפנו לקהל הכי גדול והמליץ לעשות את זה כדי להרוויח כסף, אבל הוא גם אמר שהוא לא מחזיק מכשירים חסרי תועלת וחדישים רק כדי למשוך אנשים - הוא עושה כסף אבל לפחות עם מטרה טובה...

המטרה הטובה בלעשות כסף היא לעשות כסף.

הכוונה שלה הייתה שלפחות הוא לא עושה כסף על ידי ניצול אנשים על ידי שקרים, אמונות תפלות
וסקוואטים בסמית.

אני חשבתי שהכוונה שלו הייתה שאם יש לו X מוצרים ואז יורד הביקוש אז ההיצע יורד (למרות שה-X נשאר קבוע), ואז כל מוצר מתוך ה-X מוצרים האלה עולה יותר כסף וערך השווק שלו עולה (יורד??) בהתאמה. או משהו כזה.

הצורה שהוא מסביר איך לעלות עם דמבלים לספת לחיצה, היא לא ממש ישימה עם משקלים גדולים כי הדמבלים ימשיכו בתנוע ויעופו אחורה (ובדרך יפרקו לך את הכתף). לגבי הדרך של ההחזרה - גם לא ישים במיוחד.
בקיצור - דיבור של בעל מכון כושר שלא רוצה שיהרסו לו ת'ציוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית