הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט ובדדליפט

BambaBuilder

משתמש פעיל
334
74
נק' מוניטין:
629
334
74
סקוואט, 117.5 ק"ג:

סט 1:

סט 2:

סט 3:

*בסט השני התבלבלתי בספירה ועשיתי רק 4 חזרות.. :nono:

דדליפט, 105 ק"ג:

😉

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי הסקוואט-אי אפשר לראות איפה אתה ממקם את המוט אבל בגלל החוסר נטייה של הגו שלך קדימה אני יכול לנחש שהוא במנח HB(אלא אם כן אתה מאוד גמיש בכתפיים ואז טעות שלי)בכל מקרה איזה מנח אתה משתמש?
אתה יורד עמוק אבל הברכיים שלך גולשות קדימה,הברכיים אמורות להישאר במקום והתנועה אמורה לבוא מהאגן,תנסה לחשוב על להוציא את הברכיים החוצה!

הדד ליפט שלך מסוכן!!העמידת מוצא שלך יחסית טובה,תנסה רק לעגל את התחת יותר למעלה כדי שהעמ"ש שלך יהיה מאובטח.
הירידה שלך-אתה אמור להוריד את המשקל באותה טכניקה שאתה מעלה אותו,אתה פשוט זורק אותו למטה
שאתה יורד ביחד איתו,אני לא ידוע אם אתה מנסה להתאמן על הרמות אולימפיות(אני מניח שלא)במידה וכן ואתה כבר מחליט לזרוק את המשקל(מה שממש לא מומלץ)אז תשחרר אותו ואל תירד ביחד איתו!
בכל מקרה אני בטוח שזה לא הכיוון שך,אז תתחליט לרדת לאט ומבוקר,כמו בעלייה,כל הרעיון של הדד ליפט זה שהוא תרגיל שאין בו שלב אקצנטרי!
בהצלחה

הסקוואט נראה הרבה יותר טוב. לא נראה לי שיש משהו בר ביקורת ששווה להתעסק. נשאר לך רק לחזור למשקלים נורמליים ולא לחתוך יותר במשקלים, גם לא בשביל עבודה על טכניקה.

סקוואט ודדליפט שנראים בסדר גמור. עכשיו נותר להרים כבד יותר.

• פותח/ת השרשור
הבנתי.
ו-Cygnus, למה אתה מתכוון בלחזור למשקלים נורמליים?
ה-PR שלי בסקוואט הוא 122.5 אבל עם טכניקה כל כך גרועה שאפילו לא טרחתי להעלות...

ויש אמת בכך שהאגן מתעגל קדימה?
אני חושב שאם אני אעגל אותו יותר אחורה אז האגן יעלה מעלה ואני אחזור למצב של פעם שהדדליפט היה חיה מוזרה בין סטיף לרגיל.

התכוונתי שתחזור לעבוד כבד, ואם יש בעיות עם הטכניקה תנסה לשפר אותם בלי לחתוך משקלים. הדדליפט שלך בסדר לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית