זה נראה כאילו רוב הכוח נוצר מהידיים במקום שהמומנטום מהכוח שמועבר דרך הרגליים ידחוף אותו משהו שבמשקל גבוה כנראה לא יעבוד, אבל אני לא יכול לתת לך עצה יותר ברורה לצערי אני לא מומחה בתרגיל אני אומר רק לפי ידע בסיסי.
המון אנשים עושים פה את התרגיל אבל אני לא יודע אם הם עושים אותו נכון - אז אני מעדיף לשאול פה
אני לא יודע אם לשאול מאמנים בגלל שלפי מה שהבנתי מהפורום המון מאמנים לא ממש יודעים בעצמם.
ומיסטר האמסטר הבנתי מה שאמרת אבל לא איך לבצע את זה
בכל מקרה אני ינסה לבקש ממישהו להראות לי ויעלה סירטון לוודאות שהוא לימד אותי נכון.
אני חשוב שבמקום כזה יש סיכוי למאמן טוב, אצלי יש מאמן במכון שהיה נתחרה בתחרויות כוח אז הוא לא ממציא לי שטויות, אז במקום כזה אולי תמצא אחד שמבין בזה.
לחלופין לך אל אחד שנראה שעושה את התרגיל בצורה טובה (לדעתך) תשאל אותו בנימוס אחרי שהוא מסיים לעבוד אם תוכל לצלם אותו בשביל הטכניקה ותעלה אתה הסירטון לפה.
נ.ב.
עדיף שתמצא אחד שלא נראה כאילו הוא הורג להרוג חתולים אחרי זה, ותנסה לא להיראות מטריד כאיל ואתה מצלם אותו לאוסף הזימה שלך. 😉
יש לי בעיה קשה בפרס ובקלין, אני לא יכול להניח את המוט על הכתפיים. אני לא יכול בכלל לגעת עם המוט בחזה או בכל מקום אחר בגוף עם אמות יישרות מתחת למוט, וזה מפריע מאוד בשני התרגילים. איך אני יכול לעבוד על זה?