הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בפאוור קלין

• פותח/ת השרשור emich
  • פורסם בתאריך

emich

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
239
103
0
השתמשתי במתח כתירוץ כבר יותר מדי זמן:nono:

פעם ראשונה, 43 קילו:

האמת שנהניתי מהתרגיל, חבל שלא עשיתי אותו עד עכשיו.:🙁

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
Richmond Olympic Oval
אולימפיאדת החורף נערכה פה ב 2010 והפכו את זה למתחם ספורט כזה (יש שם עוד המון דברים חוץ מהמכון הענק)

אני אשמח גם לתגובה על הטכניקה:s49:

זה נראה כאילו רוב הכוח נוצר מהידיים במקום שהמומנטום מהכוח שמועבר דרך הרגליים ידחוף אותו משהו שבמשקל גבוה כנראה לא יעבוד, אבל אני לא יכול לתת לך עצה יותר ברורה לצערי אני לא מומחה בתרגיל אני אומר רק לפי ידע בסיסי.

ואגב המכון הזה באמת נראה אדיר.

תמצא מישהו שם שמבין שילמד אותך את התרגיל
בפאסיליטי כזה חייב להיות
אם יש שם קבוצת הרמת משקולות אני ממליץ לך להצטרף אליה

• פותח/ת השרשור
המון אנשים עושים פה את התרגיל אבל אני לא יודע אם הם עושים אותו נכון - אז אני מעדיף לשאול פה
אני לא יודע אם לשאול מאמנים בגלל שלפי מה שהבנתי מהפורום המון מאמנים לא ממש יודעים בעצמם.
ומיסטר האמסטר הבנתי מה שאמרת אבל לא איך לבצע את זה

בכל מקרה אני ינסה לבקש ממישהו להראות לי ויעלה סירטון לוודאות שהוא לימד אותי נכון.

אני חשוב שבמקום כזה יש סיכוי למאמן טוב, אצלי יש מאמן במכון שהיה נתחרה בתחרויות כוח אז הוא לא ממציא לי שטויות, אז במקום כזה אולי תמצא אחד שמבין בזה.

לחלופין לך אל אחד שנראה שעושה את התרגיל בצורה טובה (לדעתך) תשאל אותו בנימוס אחרי שהוא מסיים לעבוד אם תוכל לצלם אותו בשביל הטכניקה ותעלה אתה הסירטון לפה.

נ.ב.
עדיף שתמצא אחד שלא נראה כאילו הוא הורג להרוג חתולים אחרי זה, ותנסה לא להיראות מטריד כאיל ואתה מצלם אותו לאוסף הזימה שלך. 😉

• פותח/ת השרשור
ביקשתי ממישהו שייראה לי, איך עכשיו?

ואם אפשר גם ביקורת על הטכניקה של פרס מהיום:

יש לי בעיה קשה בפרס ובקלין, אני לא יכול להניח את המוט על הכתפיים. אני לא יכול בכלל לגעת עם המוט בחזה או בכל מקום אחר בגוף עם אמות יישרות מתחת למוט, וזה מפריע מאוד בשני התרגילים. איך אני יכול לעבוד על זה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית