לימוד פילוסופיה באופן חובבני

אתם באמת לא חושבים שאפשר לעשות כסף בבורסה? ו"להשקיע את הכסף בצורה חכמה" דורש הרבה מאוד השקעה, וזה ממש לא לשבת רגל על רגל בארומה ולחכות.

מה הטענה שלך? שזה אפשרי להרוויח כסף או בבורסה או שזה אפשרי להרוויח כסף בבורסה באופן קבוע? או אולי שזה אפשרי להרוויח כסף בבורסה באופן קבוע ואתה יודע איך לעשות את זה?

למה אתה חושב שאי אפשר להרוויח כסף בבורסה?
אני לא כל כך מבין, אבל כקונים מנייה מחברה זה לא בעצם סוג של הלוואה? אתה משקיע בחברה ואז על הרווחים תקבל דבידנדים?

אני לא מבין למה זה רע להשקיע בחברות שאתה חושב שיש להם פוטנציאל להצליח.

אלכס שמתי לב שהתחלת לזרוק.
פעם היית משקיע ומביא סרטונים ותמונות., התגובות שלך הפכו להיות לא רציניות.

אם לא הייתי מכיר את תומר, הייתי חושב שהוא הטרול הכי טוב בעולם.

• פותח/ת השרשור
למה שלא תלמד משהו שימושי ויעיל?

מקצוע "שימושי ויעיל" כבר יש לי. האמת אפילו יותר מאחד. אני לומד בשביל העניין האישי שלי ותו לא. אני לומד בשביל העניין האישי שלי גם עוד דברים שלעולם לא אעסוק בהם, כמו פיסיקה של חלקיקים (אם כי לא במסגרת אקדמית, אלא עצמאית). אני סיימתי את החלק הסטודנטיאלי בחיי אחרי התואר הראשון. 😃

מקצוע "שימושי ויעיל" כבר יש לי. האמת אפילו יותר מאחד. אני לומד בשביל העניין האישי שלי ותו לא. אני לומד בשביל העניין האישי שלי גם עוד דברים שלעולם לא אעסוק בהם, כמו פיסיקה של חלקיקים (אם כי לא במסגרת אקדמית, אלא עצמאית). אני סיימתי את החלק הסטודנטיאלי בחיי אחרי התואר הראשון. 😃

איזה מיותר זה. במקום לבזבז את הזמן וללמוד שטויות היית יכול להשקיע אותו בבורסה ולעשות מיליונים.

אני עדין לא מבין למה זה רע להשקיע בחברות שאתה חושב שיש להם פוטנציאל להצליח.
הכסף שלך "עובד" בזה שהוא מפתח מוצרים\שירותים חדשים.

מי אמר שזה רע? ומה קורה אם במקרה אתה חושב לא נכון?

מי אמר שזה רע? ומה קורה אם במקרה אתה חושב לא נכון?

אז כול הזין והפסדת כסף.
השקעה זה לא דבר בטוח, אבל אם בן אדם לומד איך לזהות חברות עם פוטנציאל גבוה אז הסטיסטיקה בסוף מתיישרת. זאת אומרת שאפילו אם הוא צודק ב51% מהמקרים הוא בסוף ירוויח מזה.

בתור מאהב נכזב של עליזה ציפיתי שתבין את זה לבד.
כנראה שטעיתי, ואתה מאמין רק בשיטת המגל ופטיש.

מה הטענה שלך? שזה אפשרי להרוויח כסף או בבורסה או שזה אפשרי להרוויח כסף בבורסה באופן קבוע? או אולי שזה אפשרי להרוויח כסף בבורסה באופן קבוע ואתה יודע איך לעשות את זה?

אפשר להרוויח כסף בבורסה באופן קבוע, רוב האנשים מתייאשים מהר/מפחדים מזה.
אני לא אומר שזו עבודה קלה, ממש ממש לא, זה דורש הרבה עבודה.

אפשר להרוויח כסף בבורסה באופן קבוע, רוב האנשים מתייאשים מהר/מפחדים מזה.
אני לא אומר שזו עבודה קלה, ממש ממש לא, זה דורש הרבה עבודה.

מגניב. אני אשמח לשמוע איך מרוויחים בבורסה באופן קבוע, ובאותה הזדמנות אני אשמח גם לקבל הוכחה שהשיטה שלך עובדת תמיד.

פשוט אני מכיר כמה אנשים מפגרים שפה ושם מפסידים מיליונים ואני אשמח לשפר את מצבם.

מגניב. אני אשמח לשמוע איך מרוויחים בבורסה באופן קבוע, ובאותה הזדמנות אני אשמח גם לקבל הוכחה שהשיטה שלך עובדת תמיד.

פשוט אני מכיר כמה אנשים מפגרים שפה ושם מפסידים מיליונים ואני אשמח לשפר את מצבם.

תחשוב שוב על מה שכתבת ותראה למה זה לא הגיוני. :🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית