הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לימוד פילוסופיה באופן חובבני

מגניב. אני אשמח לשמוע איך מרוויחים בבורסה באופן קבוע, ובאותה הזדמנות אני אשמח גם לקבל הוכחה שהשיטה שלך עובדת תמיד.

פשוט אני מכיר כמה אנשים מפגרים שפה ושם מפסידים מיליונים ואני אשמח לשפר את מצבם.

איפה כתבתי שהשיטה שלי עובדת תמיד?
כתבתי שאפשר להרוויח כסף באופן קבוע בבורסה, אתה מוזמן להכנס לאחד הפורומים הישראליים של מסחר בבורסה בארה"ב ולעקוב כמה ימים אחרי הטריידים שהולכים שם (אנשים מעלים בזמן אמת).
אני אישית לא ברמה הזו עדיין, אני בעניינים כולה חודשיים-שלושה ויש לי עוד הרבה ללמוד.

אנשים שמפסידים מליונים בבורסה הם מפגרים, וכנראה שהם פשוט מהמרים.

איפה כתבתי שהשיטה שלי עובדת תמיד?
כתבתי שאפשר להרוויח כסף באופן קבוע בבורסה, אתה מוזמן להכנס לאחד הפורומים הישראליים של מסחר בבורסה בארה"ב ולעקוב כמה ימים אחרי הטריידים שהולכים שם (אנשים מעלים בזמן אמת).
אני אישית לא ברמה הזו עדיין, אני בעניינים כולה חודשיים-שלושה ויש לי עוד הרבה ללמוד.

אנשים שמפסידים מליונים בבורסה הם מפגרים, וכנראה שהם פשוט מהמרים.

הם גם האנשים שמרוויחים מיליונים בבורסה, אז משהו לא מסתדר עם המשפט האחרון שלך.

• פותח/ת השרשור
עוד משהו שלא מסתדר: באופן קבוע = תמיד.

אף אחד לא מרוויח באופן קבוע.
כשאתה קונה מנייה את בעצם מוכר כסף לחברה זה כמו להלוואות בריבית.

הם גם האנשים שמרוויחים מיליונים בבורסה, אז משהו לא מסתדר עם המשפט האחרון שלך.

הוא כתב שהם מפסידים פה ושם, הוא לא כתב שהם גם מרוויחים. אם הוא התכוון לאנשים שגם מפסידים מדי פעם, אבל מרוויחים יותר אז אין מה לעשות, אי אפשר רק להוויח ולא אמרתי שאפשר.

עוד משהו שלא מסתדר: באופן קבוע = תמיד.

להרוויח כסף באופן קבוע = להצליח לאורך זמן להגדיל את סכוף הכסף שלך = להרוויח יותר ממה שאתה מפסיד.

הוא כתב שהם מפסידים פה ושם, הוא לא כתב שהם גם מרוויחים. אם הוא התכוון לאנשים שגם מפסידים מדי פעם, אבל מרוויחים יותר אז אין מה לעשות, אי אפשר רק להוויח ולא אמרתי שאפשר.

להרוויח כסף באופן קבוע = להצליח לאורך זמן להגדיל את סכוף הכסף שלך = להרוויח יותר ממה שאתה מפסיד.

קשה לי מאוד (מאוד) להאמין שיש אנשים שרק מפסידים מיליונים בבורסה מבלי לעשות אותם קודם (בבורסה).

אני עדיין מחכה לשיטה שמבטיחה לי אחרי X שנים שהכסף שלי יגדל בכך וכך אחוזים, ואת ההוכחה לזה בבקשה.

אני עדיין מחכה לשיטה שמבטיחה לי אחרי X שנים שהכסף שלי יגדל בכך וכך אחוזים, ואת ההוכחה לזה בבקשה.
איפה הבטחתי שיטה כזו?
אין שיטה שמבטיחה לך אחרי X שנים שהכסף שלך יגדל בכך וכך אחוזים. הבורסה היא דינאמית ויכול להיות חודש יותר מוצלח וחודש פחות מוצלח, אבל אם אתה טוב, אתה תרוויח לאורך זמן. והדרך לסחור בבורסה היא ללמוד ניתוח טכני/פנדמנטלי (וגם כאן יש הרבה מאוד שיטות) ולאט לאט לפתח סגנון שמתאים לך ולאופי שלך. כל סוחר/משקיע עובד באופן קצת שונה.

זה כמו שאני יגיד שאני רוצה שיטה להיות שחקן כדורגל בברצלונה תוך X שנים, ואם אין שיטה כזו זה אומר שאי אפשר להיות שחקן כדורגל בברצלונה.

ואני בטוח שיש אנשים שניסו ישר להכנס עם כסף גדול והפסידו יפה מאוד.

איפה הבטחתי שיטה כזו?
אין שיטה שמבטיחה לך אחרי X שנים שהכסף שלך יגדל בכך וכך אחוזים. הבורסה היא דינאמית ויכול להיות חודש יותר מוצלח וחודש פחות מוצלח, אבל אם אתה טוב, אתה תרוויח לאורך זמן. והדרך לסחור בבורסה היא ללמוד ניתוח טכני/פנדמנטלי (וגם כאן יש הרבה מאוד שיטות) ולאט לאט לפתח סגנון שמתאים לך ולאופי שלך. כל סוחר/משקיע עובד באופן קצת שונה.

זה כמו שאני יגיד שאני רוצה שיטה להיות שחקן כדורגל בברצלונה תוך X שנים, ואם אין שיטה כזו זה אומר שאי אפשר להיות שחקן כדורגל בברצלונה.

ואני בטוח שיש אנשים שניסו ישר להכנס עם כסף גדול והפסידו יפה מאוד.

כרגע הבטחת. אמרת "אם אתה טוב, אתה תרוויח לאורך זמן". מסקנה: קיימת שיטה המבטיחה לך רווח אחרי זמן מסוים.

אני עדיין ממתין...

כרגע הבטחת. אמרת "אם אתה טוב, אתה תרוויח לאורך זמן". מסקנה: קיימת שיטה המבטיחה לך רווח אחרי זמן מסוים.

אני עדיין ממתין...
יש לך מנטליות של סחיר. זה בסדר. אתה לא תהיה מליונר רציני, או תגיע לעצמאות כלכלית, אבל תוכל לחיות את החיים שלך בשקט.
לעומת זאת, יש אנשים שלא אוהבים את המנטליות של סחיר, ורוצים למצוא דרכים שונות להרוויח כסף, ככה שיוכלו למצוא דרך לחופש כלכלי. אולי הבורסה היא לא השיטה הכי טובה בשביל זה, אבל זה יותר קרוב מאשר לעבוד כל החיים בשביל מישהו אחר.

יש לך מנטליות של סחיר. זה בסדר. אתה לא תהיה מליונר רציני, או תגיע לעצמאות כלכלית, אבל תוכל לחיות את החיים שלך בשקט.
לעומת זאת, יש אנשים שלא אוהבים את המנטליות של סחיר, ורוצים למצוא דרכים שונות להרוויח כסף, ככה שיוכלו למצוא דרך לחופש כלכלי. אולי הבורסה היא לא השיטה הכי טובה בשביל זה, אבל זה יותר קרוב מאשר לעבוד כל החיים בשביל מישהו אחר.

תודה לך על הניתוח המדהים. זה יפה שאתה מצליח להסיק עליי כל כך הרבה בלי שציינתי את העמדה שלי בנושא בכלל.
רק למיליונר יכולה להיות עצמאות כלכלית?

באמת שבשוק ניירות הערך אוהבים מפגרים כמוכם. אתם נכס לאומי.

כנס לאתר של מכללת פסגות, תראה את התיק שלהם, התיק עשה 106% בשנה וחצי. ואל תחשוב שהם מפרסמים רק את העסקאות הטובות, גם את הנופלות.

בורסה כשאתה יודע מה אתה עושה, הסטטיסטיקה היא שתרוויח. כן יש נפילות, אבל אם אתה פועל לפי השיטה אז רוב הסיכויים שתרוויח.

אבל עזוב, ויכוח מיותר. תמשיך להיות עם הזין ביד ולבלבל את המוח.

אני עדיין ממתין...

אתה טרול גרוע, בתור מעריץ של עליזה אתה אמור לדעת את התשובה.

יש את השיטות ניתוח, אם אתה מנתח יותר טוב מהמתחרים שלך אתה תרוויח.

• פותח/ת השרשור

אין מנטליות של סחיר, אולי שכיר.
כולם מחפשים דרכים שונות להרוויח כסף.
עצמאי != עצמאות כלכלית.
יש עצמאים שרעבים ללחם ובחובות של מאות אלפי שקלים לבנק על ההלוואה שהם לקחו לפתיחת עסק כושל, יש שכירים שמרוויחים משכורות ש-90% מהעצמאים היו חותמים עליהן בשנייה והם בעלי "עצמאות כלכלית" הרבה יותר גדולה כי יש להם יותר כסף מחד, והם לא משועבדים לעסק שלהם מאידך. יש שכירים רעבים ללחם שהיו מתים לפתוח עסק, אבל הם חסרי מעוף ויוזמה, וכן הלאה וכן הלאה. הנקודה ברורה.
אני לא מכיר את אלכס אישית, ולא יודע מהi שאיפותיו המקצועיות והכלכליות, כי מעולם לא דובר בהן (אני כן יודע שהוא הולך כרגע בכיוון של הגשמה עצמית עם דוקטורט במתמטיקה). כל מה שדובר הוא שאי אפשר להסתמך על הבורסה ו"לתת לכסף לעבוד בשבילך".
גילוי נאות: אני עצמאי ולא אוותר על זה בחיים.

נערך לאחרונה:
ואגב, בכל דבר שאם תשים עליו כסף ולא תדע מה אתה עושה אתה תפסיד בגללו. אנשים מפסידים מיליונים בבורסה כי הם משקיעים במניות כמו "טבע" שמתרסקות ב35% בשנה וחיים בסרט שהמצב יהיה טוב כי זו מניה טובה. או כמו מניית אפריקה שהתרסקה ב95%. כשאתה יודע מתי להיכנס והכי חשוב מתי לצאת מעסקה, הסיכון-סיכוי לטובתך [אחרת אתה לא נכנס].

בכל אופן עזוב, תמשיך להיות מנוף לאנשים אחרים, בתכלס בלי אנשים כמוך, אנשים אחרים לא יצליחו.

מי אמר שמסתמכים על הבורסה??? זו השקעה צדדית, כמובן שאפשר לקחת את זה בתור עסק ויש המון כאלה שמרווחים עשרות בחודש, אבל אני לדוגמא עובד במשרה מלאה ומשקיע.

תשקיע בפק"מ. 1% שנתי. זאת השיטה הודאית.

שם לא תוכל ליפול, מצד שני לא תוכל להרוויח.

החלטה שלך.

למה מהמר? ברגע שהסיכון-סיכוי לטובתך, אז זו כבר השקעה חיובית.
זה לא שאתה מהמר בקזינו ששם רוב הסיכויים נגדך, או בפייס ששם זה ברור.

פה הסטטיסטיקה לטובתך.

אבל עזוב, תמשיך לנסות לצאת גבר בפורום ולרשום הודעות בנוגע לקופים וכו', על מי אתה עושה את הפוזות האלה עדיין לא הבנתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית