פינת הליברטריאניזם השבועית

אבל נניח שיש לגליזציה של נשק, מה מונע מערבי גיהדיסט שחי בישראל לקנות נשק ולירות על לפחות שלושה אנשים עד שעוד מישהו עם נשק ירה בו ויהרוג אותו?
אני מפספס פה משהו?

מה מונע ממנו עכשיו לקנות נשק ולירות על בערך 17 אנשים עד שאיזה שוטר בסביבה ישים לב?

אבל נניח שיש לגליזציה של נשק, מה מונע מערבי גיהדיסט שחי בישראל לקנות נשק ולירות על לפחות שלושה אנשים עד שעוד מישהו עם נשק ירה בו ויהרוג אותו?
אני מפספס פה משהו?
תחשוב שמי שבאמת רוצה להשיג נשק ולעשות משהו כזה ישיג אותו גם בלי לגליזציה ההבדל יהיה שיהיו לך יותר חמושים שיכולים להתגונן מפניו

אני חושב שלפני הלגליזציה של הנשק צריכה להיות לגליזציה של סמים קלים ואז לאנשים לא יהיה כוח בכלל לקום מהספה לירות באנשים אחרים.

וזה גם ירגיע את כולם בלי קשר

מה מונע ממנו עכשיו לקנות נשק ולירות על בערך 17 אנשים עד שאיזה שוטר בסביבה ישים לב?
אם לפי מה שאתם אומרים פה כל כך קל להם להשיג נשק בתוך מדינת ישראל, למה הם לא עושים את זה? למה שידקרו בסכינים אם הם יכולים לירות ברובה?

האמת שהדיון הזה גרם לי לשים לב לכמה נקודות ואפילו להתחיל לשנות את דעתי.

אני גר בשומרון ולרבים כאן יש נשק, ונדירים המקרים שנעשה בנשק שימוש לרעה, ודיי שכיחים מקרים שנשק חם מנע מאירוע להתדרדר.

עד היום הייתי נחרצות נגד אחזקת נשק בידי הציבור הרחב אבל עכשיו אני מתחיל להרהר בזה.
אם לפי מה שאתם אומרים פה כל כך קל להם להשיג נשק בתוך מדינת ישראל, למה הם לא עושים את זה? למה שידקרו בסכינים אם הם יכולים לירות ברובה?

שאלה טובה, כפרים ערבים בתוך ישראל מלאים בנשק אבל משמש בעיקר לפשע פלילי ולא לאומני.

לגבי כפרים פלסטינים, הם כן משתמשים בו, ע"ע משפחת הנקין, אבל הם ממש לא היחידים.
אני מניח שההרתעה הישראלית עוד שווה משהו..

אני מפספס פה משהו?

לערבי גיהדיסט שרוצה נשק אין באמת בעיה להשיג אחד (עם ליגליזציה או בלי).

ויקיפדיה..
"מדינה- בערך זה חסר תוכן מהותי"
אמת.. 😆

ISIR177.jpg

לפני שהכרתי אותך ואת אלכס חשבתי שאני אנרכיסט...😆

כי זה יקר להשיג אחד והמפגעים בתקופה האחרונה בני 14-15...

@coldfire
מי צריך רגולציה עחי. קפיטלזם עחי - רק ככה בונים חברה וכלכלה בריאה עחי.
http://www.nytimes.com/2015/09/21/b...ncrease-in-a-drugs-price-raises-protests.html

כן עחי, זה ממש שוק חופשי כשאסור לייבא את התרופה.

Yet Another Way the Government Drives Up Pharmaceutical Prices

ועדיין השוק מגיב
Competitor Offers $1 Drug After Turing's Controversial $750 Price Hike

תחזור לדבר על לייל עחי.

כן עחי, זה ממש שוק חופשי כשאסור לייבא את התרופה.

Yet Another Way the Government Drives Up Pharmaceutical Prices

ועדיין השוק מגיב
Competitor Offers $1 Drug After Turing's Controversial $750 Price Hike

תחזור לדבר על לייל עחי.
Compounded drugs לא יכולים לעשות mass marketing. הם מוגבלים למספר מאוד מקבל של הזמנות כי אין להם אישור מה FDA

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית