עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"תקציב המדינה ל–2015 יהיה 380.9 מיליארד שקל, והתקציב ל–2016 יהיה 414.6 מיליארד שקל."
9% גידול שנתי. בזמן שהתל"ג צומח ב 2.5% (?), האוכלוסיה ב 1.7%, והאינפלציה אפסית.
וכמובן שאנחנו עוד נשמע הרבה על כך שמדובר ב"קיצוץ", כמו כל פעם שהתקציב גדל (פשוט התכוונו להגדיל אותו ביותר ובסוף הגדילו בפחות...אז זה "קיצוץ").
אולי בגלל שמדינה=עסק מגמתי בפני עצמו?לא מגמתי בכלל
תיקון קטן, אבל חשוב - בסוציאליזם כופים עליך לתת את הפרה השנייה שלך.The world economy explained with just... - Mike Hosking Breakfast | Facebook
מקווה שלא שמו את זה פה כבר.
חשוב מאוד, עכשיו אפשר לישון בשקט.תיקון קטן, אבל חשוב - בסוציאליזם כופים עליך לתת את הפרה השנייה שלך.
מה שכתבתי לא היה אמור להציל אותך או לגרום לך לישון בשקט, אלא להצביע על כישלון בתיאור המצב באחת התמונות ששלחת.חשוב מאוד, עכשיו אפשר לישון בשקט.
הצלת אותי !!
הכל טוב גבר, זה היה בצחוק מן הסתם וזה לא הכישלון היחיד בתמונות...מה שכתבתי לא היה אמור להציל אותך או לגרום לך לישון בשקט, אלא להצביע על כישלון בתיאור המצב באחת התמונות ששלחת.
1. תגדיר שמרן. לרוב ההגדרה לשמרן היא לאנשים שתומכים באידאולוגיה חדשה יחסית ע"י אנשים שתומכים באידאולוגיה עתיקת יומין 😛 אבל זה דיון שונהכל אחד הוא שונה, לכן כולם צריכים ללמוד את מה שבנט מוצא לנכון שהם ילמדו.
בנט: אני לא מאמין ב״האחר הוא אני״, אני מאמין בהעצמת זהויות
@Vosegus, אם אני זוכר נכון אמרת שהצבעת בנט. אני תופס אותו כשמרן ורחוק שנות אור מליברטריאניזם.
אפשר.אפשר תרגום למתקשים באנגלית?
אבל לא מהמלונות שמשרד התיירות מפרסם וזה..אנחנו VIGILANTEזה כבר לא פינה, זה נהיה מלון או משהו
מכחישה כל קשר.אנחנו VIGILANTE