הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחוז שומן

avivat8

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
-66
82
0
אהלן רציתי לדעת כמה אחוז שומן אני תנסו להיות הכי מדוייקים ואם אשפר מה אתם אומרים אני רוצה להתחיל עכשיו מסה נקייה [נטייה להשמנה גנטי] זה טוב במצב הזה

פרונט רפוי:
file:///C:/Users/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C/Desktop/13May_0001.jpg

פרונט מאומץ:
file:///C:/Users/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C/Desktop/13May_0002.jpg

עדיין אי אפשר.
תעשה קליק ימני על התמונה, העתק כתובת קישרו של תמונה ואז תלחץ על הכפתור שנראה כמו הר קטן עם שמש באיזור עריכת תגובה (זה בין הוספת היפר קישור לצטט או לחלופין כדור ארץ קטן וסימן של בלון שיחה) ותכניס שם את כתובת הקישרו לתמונה.

• פותח/ת השרשור
photo.php

---------- התגובה התווספה ב 17:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:22 ----------

photo.php

• פותח/ת השרשור
סליחה על החפירה אני חדש פה אם התמונות לא ברורות אני יעלה חדשות הבנתי איך אז אני מתלהב חח סתם אשמח אם מישהו שמבין באמת יענה לי על השאלות תודה

• פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 23:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:16 ----------

---------- התגובה התווספה ב 23:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:16 ----------

משה אחשלי אתה תודה גבר

אני מציע שתרד מרעיון המסה הנקייה.

בכל מקרה אתה לדעתי 12~ א.ש.

שחיף מדופלם.

• פותח/ת השרשור
חחח אחי זה מעצבן אותי כי שאני עושה ריבועים אז אני באמת נראה כמו שלד רואים לי תצלעות ושאני לא עושה אני נראה שמן בכל מקרה מה אתה ממליץ לי

לדעתי כדאי התחלה של בניית מסה - ותפריט עם מאזן חיובי.

• פותח/ת השרשור
נוו בסדר עשיתי תחישוב של הbmr כפול 1.2 יצא לי 2000 עכשיו אני עושה שבועיים של ניטרליי ואז אני מוסיף 500 קלוריות לתפריט

אני מציע תוכנית כוח בסיסית - כמו SS שלושה ארבעה חודשים. תזונה חיובית.

ממליץ מה שליאור ממליץ, תוכנית כוח ואל ממש תדבק ל"מאסה נקייה"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית