הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עזרה בכתיבת מכתב תלונה לBB.com

• פותח/ת השרשור ice13
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הם היו צריכים לרשום באתר את הרכיבים וזאת טעות שלהם.
אם אני קונה נגיד מחשב מאתר ולא רשום שם שהוא לא כולל זה ולא כולל זה ולא כולל זה,ואני מקבל אותו בלי כלום אשמתו של מי זה?או שאני אמור להגיע אליהם לחנות ולראות שזה לא כולל את זה ולא כולל את זה ולא את זה?🆘
אין לי מה להוסיף!

אז אם לא איום משפטי שאני מימלא לא יבצע, יש לכם רעיון איך להגיב למכתב הזה כדי שהם יציעו לי פיצוי נורמלי ולא חולצה חינם?

הם היו צריכים לרשום באתר את הרכיבים וזאת טעות שלהם.
אם אני קונה נגיד מחשב מאתר ולא רשום שם שהוא לא כולל זה ולא כולל זה ולא כולל זה,ואני מקבל אותו בלי כלום אשמתו של מי זה?או שאני אמור להגיע אליהם לחנות ולראות שזה לא כולל את זה ולא כולל את זה ולא את זה?🆘

ואתה תקנה מחשב בלי שתדע מה הוא כולל? די להקטין ראש.

• פותח/ת השרשור
זו לא היתה דוגמא טובה, אבל אני לא מבין למה אתה בה בגישה כזאת?
אני בטוח שאם זה היה קורה לך לא היית מדבר כאילו אתה העורך דין שלהם.

עכשיו קיבלתי מכתב שהם נתנו לי החזר של 16$ לPAYPAL (חצי משווי המוצר).
ממש חוצפה מצדם לאור העבודה שרוב המחיר הולך למשלוח.

זו לא היתה דוגמא טובה, אבל אני לא מבין למה אתה בה בגישה כזאת?
אני בטוח שאם זה היה קורה לך לא היית מדבר כאילו אתה העורך דין שלהם.

עכשיו קיבלתי מכתב שהם נתנו לי החזר של 16$ לPAYPAL (חצי משווי המוצר).
ממש חוצפה מצדם לאור העבודה שרוב המחיר הולך למשלוח.

תגיד תודה שקיבלת משהו. אם אתה יודע שאתה אלרגי לדברים מסויימים, אז אתה בודק מה אתה אוכל אם אכפת לך מהחיים שלך.

תגיד תודה שקיבלת משהו. אם אתה יודע שאתה אלרגי לדברים מסויימים, אז אתה בודק מה אתה אוכל אם אכפת לך מהחיים שלך.
תבין בן אדם שלא מבין בתוספים בא לאתר שלהם קונה מוצר משלם משלוח וכו.
כשהוא מקבל את המוצר הוא רואה שרשומים שם דברים שלא היו רשומים באתר(לפני שהזמין).עזוב עכשיו אלרגיות,ברמת ההגיון זאת הונאה כי הוא לא קיבל את מה שהוא שילם עליו אם מחסירים פרטים.
מה שיוצא שהוא בזבז כסף על מוצר שהוא לא שימושי.

זה שלא בדקת שוב מה מכיל המוצר זאת באמת אשמתך,אם החיים חשובים לך היית צריך לבדוק אבל אני עכשיו מדבר על המוצר עצמו.

• פותח/ת השרשור
א. לא מדובר במצב שלא סכנת חיים, כבר אמרתי שהקצנתי מאוד את המכתב.
ב. זה באמת לא בסדר שהם לא רשמו באתר כי כרגע אני תקוע עם מוצר ששילמתי עליו הרבה ואין לי מה לעשות איתו!
אני לא מאשים אותם על התקף האלרגיה, אני מאשים אותם על כך שישלמתי סתם!

נערך לאחרונה:
אתה כנראה שוכח משהו, בודי-בילדינג מוכרים הרבה ברנדים, אם לקוח מסוים רוצה לקנות מוצר, מן הסתם הוא יבדוק מה הוא מכיל לפני, הם חנות שמוכרת מוצרים של חברות, הם לא חנות תרופות שצריכה לדעת מה היא מספקת, כמו שנאמר כאן, על כל תוסף רשום שיש להוועץ בדיאטן או מישהו מומחה.
לפני שאני קונה תוסף מסוים, אני נכנס לאתר של החברה ורואה את המוצר, לא קונה ישר מהחנות עצמה.

ואגב, זה הגיוני שהם לא יקחו אחריות, כי הם לא היצרן, מילא אם זה היה מותג בית שלהם, אבל זה לא.

• פותח/ת השרשור
תנסה למצוא מידע לאלרגנים על נמוצר הספיצפי הזה...אני מבטיח לך שלא תמצא כלום, אין להם אתר רשמי....
ולא מדובר במוצר דפוק, יש לו ביקורות צוינות והוא בין הנמכרים באתר...

יצא לך 270 שקל כולל משלוח ה*** הזה, אם היית מוסיף עוד 30 שקל בארץ זה לא היה קורה, חבל שאתה מזמין אבקות חלבון מחו"ל זה פשוט לא משתלם (אלא אם אתה מזמין עם זה ביחד פורמולות וכדורים)

שלום!
בתאריך Nov 26, 2008 12:01:40 רכשתי מכם את אבקת החלבון LG Sciences Lipotropic Protein.
לאחר ששתיתי סקופ מהאבקה, הרגשתי רע מאוד, ולאחר מספר דקות נאלצתי לנסוע לטיפול נמרץ,
בבי"ח הודיעו לי שמדובר בהתקף אלרגיה, לאר מכן בדקתי אם רשום על המוצר עצמו מידע כלשהו ואכן היה רשום:
אני אלרגי למשפחת הבוטנים והאגוזים וכתוצאה מכך נגרם ההתקף (מצורף מסמך רפואי המאשר את רגישותי).
מסכנה מכל הבלגן הזה,זה שהאית צריך להשאר אם החלבון של אופטימום 😉
ובמלא לא משתלם להזמין אבקות חלבון/גיינר מחו'ל,עדיף כבר ליקנות בארץ.

• פותח/ת השרשור
יצא לך 270 שקל כולל משלוח ה*** הזה, אם היית מוסיף עוד 30 שקל בארץ זה לא היה קורה, חבל שאתה מזמין אבקות חלבון מחו"ל זה פשוט לא משתלם (אלא אם אתה מזמין עם זה ביחד פורמולות וכדורים)
אני לא יודע איך חישבת את זה אבל הזמנתי מספר מוצרים שאם הייתי קונה את כולם בארץ היה יוצא לי בסביבות 1600 ש"ח (אני שילמתי 950). ואגב מדובר במוצר טוב מאוד, אתה יכול לקרוא בפורומים של BB.
מסכנה מכל הבלגן הזה,זה שהאית צריך להשאר אם החלבון של אופטימום 😉
ובמלא לא משתלם להזמין אבקות חלבון/גיינר מחו'ל,עדיף כבר ליקנות בארץ.
אחד הממוצרים בהזמנה היה שק 10 ליברות של אופטימום:79nb:

הלכתי לראות אם בחנות של AMAZON כותבים משהו על אלרגנים... גם הם לא כותבים על כך כלום. ייתכן שהחוק שם לא מחייב את המוכר לכתוב משהו כזה, ואם הלקוח רגיש למשהו, הוא אמור ללכת לאתר הייצרן ולבדוק.
שוב, מאחר ובאת אליהם ב"תראו מה עשיתם לי!", הם נאלצים לדבוק בפיצוי מינימאלי כך שלא יצא שהם מודים באשמה. הם לא יודעים שאתה לא מתכנן לגרור אותם למשפט.
אם זה היה LOOPHOLE, מישהו בארה"ב כבר היה עושה משהו בנידון$$$.. לפי הסרטים והסדרות, הם מומחים בלתבוע על כל דבר (ואז לא להבין למה הכל יקר יותר)

• פותח/ת השרשור
הלכתי לראות אם בחנות של AMAZON כותבים משהו על אלרגנים... גם הם לא כותבים על כך כלום. ייתכן שהחוק שם לא מחייב את המוכר לכתוב משהו כזה, ואם הלקוח רגיש למשהו, הוא אמור ללכת לאתר הייצרן ולבדוק.
שוב, מאחר ובאת אליהם ב"תראו מה עשיתם לי!", הם נאלצים לדבוק בפיצוי מינימאלי כך שלא יצא שהם מודים באשמה. הם לא יודעים שאתה לא מתכנן לגרור אותם למשפט.
אם זה היה LOOPHOLE, מישהו בארה"ב כבר היה עושה משהו בנידון$$$.. לפי הסרטים והסדרות, הם מומחים בלתבוע על כל דבר (ואז לא להבין למה הכל יקר יותר)
תודה על העזרה!
אחרי שהחלפנו כבר בסביבות 25 מיילים, הם החליטו להציע לי לשלוח את המוצר חזרה ולבחור אבקת חלבון במחיר דומה והם ישלחו לי אותה.
בדקתי את המחיר של המשלוח לחו"ל, והוא 60 שקל, כך שזה מימלא לא יצא משתלם,
אני שוקל לאיים עליהם איום משפטי בשביל להוציא זיכוי כספי, אין לא מה להפסיד סה"כ...
אני לא באמת יעשה משהו בנידון, אבל אולי הם ירתעו ויציעו פיצוי...

אתה יודע שאתה צריך לשלם לעורך דין שיתעסק בזה?
זה יצא לך יותר כסף פי 5 מכול המוצר הזה,אתה סתם עשה רעש על משהו שהוא תכלס עם כול הכבוד בעיה פרטית שלך.
לא יצא לך מזה הרבה לדעתי,תגיד תודה שהם בכלל פיצו אותך על משהו.
מעבר לזה המשלוח זה בעיה פרטית שלך אתה זה שגר בישראל ובחרת להזמין לארץ הם לא אמורים לזכות אותך אפילו לא שקל על משלוח. אם היית גר בארה"ב היית יכול להביא את זה למחסנים שלהם ולא לשלם על משלוח אתה בחרת להזמין את זה לישראל אז אתה צריך לשלם על משלוח.

כולכם מאשימים אותו וגם אני על זה שהוא השתמש בלי לבדוק ואתם צודקים
אבל אתר גדול כמו BB חייב לכתוב דברים כאלה.
גם אם הוא היה בודק לפני שהוא היה משתמש הוא לא היה מגיע לבית חולים אבל הוא היה מבזבז את הכסף על המוצר.
אתר כזה גדול שמזמינים ממנו בכל העולם חייב לציין דברים כאלה.

חבל שפניתה אלהם ככה.
לחבר גם קרה מקרה דומה, והוא שלח מיכתב שבוא הוא לא מבקש כלום, אלא רק שהם יוסיפו אינפורמציה לרגישים. הם נתנו לו זיכוי כספי+שמירה של האבקה שהוא קנה.

אל תאיים עליהם, תבקש פיצוי כספי/זיכוי מסוים בקניית תוספים מהחנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית