הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה- סקוואט וPC

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
סירטונים מהאימון היום..
סקוואט- 105 קילו

דווקא נראה סבבה, לא?😈
קלין- 72.5 קילו

שמתי לב עכשיו שאני מעלה טיפה את התחת לפני העלייה במקום לעלות רק עם הגב..
כמה זה קריטי?;maeq

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט יש קצת גוד מורנינג - תרים חזה יותר חזק ונסה לשמור על זה וככה אולי הזווית בגב לא תשתנה. קלין לדעתי צריך להיות יותר מהיר במשקל של 5X3 אבל לא יודע, אני פחות מבין בזה (אני הולך לפרסם בעצמי בדיקת טכניקה של קלין כי התחלתי לעשות רק לפני שבוע-שבועיים בערך)

• פותח/ת השרשור
בסקוואט אין גוד מורנינג, הגב טיפה למטה כי זה LB אבל הוא עדיין ישר.
אתה בטוח שהסתכלת על הסירטון?😳, זה לא 5X3 זה 5X5!
צריך חוות דעת אנשים.

הסקוואט נראה טוב מאוד.
הפאוור קלין נראה בסדר- נראה שאתה מקפיץ את המוט טיפה מוקדם מידי. אין לך ברירה אלא לעלות את התחת בהתחלה מכיוון שאתה נמוך מידי עם האגן - הברכיים קדימה מידי והמשקל בחלק הקדמי של כף הרגל.

• פותח/ת השרשור
YouTube - Power Clean
תתחיל ללמוד ולתרגל!

אתה אומר את זה כאילו הטכניקה שלי על הפרצוף;maeq

---------- התגובה התווספה ב 01:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:09 ----------

הסקוואט נראה טוב מאוד.
הפאוור קלין נראה בסדר- נראה שאתה מקפיץ את המוט טיפה מוקדם מידי. אין לך ברירה אלא לעלות את התחת בהתחלה מכיוון שאתה נמוך מידי עם האגן - הברכיים קדימה מידי והמשקל בחלק הקדמי של כף הרגל.

איך אני יכול להביא את הברכיים אחורה? אם אני יהיה עם התחת טיפה יותר למעלה זה יפתור את הבעיה??

בסקוואט הרוב בסדר, אבל בחלק מהחזרות אתה עולה קודם עם הרגליים ואחר כך עם הגב= גוד מורנינג.
אז תקפיד לעלות בצורה אחידה.

בפוור קלין חכה למביניפ

אתה אומר את זה כאילו הטכניקה שלי על הפרצוף;maeq

---------- התגובה התווספה ב 01:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:09 ----------

איך אני יכול להביא את הברכיים אחורה? אם אני יהיה עם התחת טיפה יותר למעלה זה יפתור את הבעיה??

כן.

אין לך סטראט אתה מזיז את המוט קדימה ואז אחורה ומיד מושך, אתה צריך למצוא סטארט שבו אתה לא תזיז את המוט בכלל לא קדימה ולא אחורה.
יש חזרות שהמוט נתקע לך בברך, אתה צריך לפנות את הבירכיים כדי שהמוט יעלה ישר בלי לזוז קדימה או אחורה.
אתה לא הופך מרפקים מספיק כשאתה תופס את המוט.
כל הגוף שלך זז יותר מידי במקום להימתח למעלה.
לא הבנתי מה ניסית לעשות בקלין האחרון, הרגליים לא זזות קדימה או אחורה הם זזות לצדדים.
אתה מתכופף עם הבירכיים יותר מידי אתה צירך להתקופף פחות ולהישען יותר על העקבים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לך סטראט אתה מזיז את המוט קדימה ואז אחורה ומיד מושך, אתה צריך למצוא סטארט שבו אתה לא תזיז את המוט בכלל לא קדימה ולא אחורה.
יש חזרות שהמוט נתקע לך בברך, אתה צריך לפנות את הבירכיים כדי שהמוט יעלה ישר בלי לזוז קדימה או אחורה.
אתה לא הופך מרפקים מספיק כשאתה תופס את המוט.
כל הגוף שלך זז יותר מידי במקום להימתח למעלה.
לא הבנתי מה ניסית לעשות בקלין האחרון, הרגליים לא זזות קדימה או אחורה הם זזות לצדדים.
אתה מתכופף עם הבירכיים יותר מידי אתה צירך להתקופף פחות ולהישען יותר על העקבים.

חזרה אחרונה היה לי FAIL קטן חח\ לא הצלחתי להעלות את המוט בהתחלה ואז חטפתי עצבים והעפתי אותה למעלה ;susss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית