הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בלקן

במידה והחומר מקורי אז כן אבל יש עות פה ולפה.
בכל אופן החברה "רפואית" או יותר נכון קיבלה אישור בחאווה.
גם השאלה על איזה מוצר שלהם אתה מדבר?

• פותח/ת השרשור
Danabol 10 ראיתי גם שהם מוכרים 50 מ"ג איך אפשר בדיוק לקחת את זה?
או שצריך לחלק את הכדור לכמה חתיכות??
אני רוצה גם לקנות דקה של
Organon, Karachi אני יודע שהחברה רפואית אבל אני רוצה לדעת אם אתם ניתקלתם בזיופים.
ועוד שאלה לגביי החברה Geneza Pharmaceuticals היא טובה?
מועניים לקנות את אותו הדבר כמו בבלקן(דקה,דיאנבול ואנתת)

---------- התגובה התווספה ב 08:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:23 ----------

באתר יש סקציה של "בדיקות מעבדה" והוא גם מופיעה באתר xxx עד כמה הבדיקות יכולות להיות אמינות?
ומה שמוזר שהם עשו בדיקות רק על מוצרים של חברה Geneza Pharmaceuticals וכל השאר אין להם, יש כאן מקום לחשש שזה מזויף כי לפי פורומים אומרים שזה מקום אמין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בקיצור ולענין עם אתה יכול להביא את כול החומרים שרציתה ,Geneza האיכותית ביותר לדעתי
אתה מתכוון להזמין או חומר מקומי?

---------- התגובה התווספה ב 08:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:29 ----------

Danabol 10 ראיתי גם שהם מוכרים 50 מ"ג איך אפשר בדיוק לקחת את זה?
או שצריך לחלק את הכדור לכמה חתיכות??
אני רוצה גם לקנות דקה של
Organon, Karachi אני יודע שהחברה רפואית אבל אני רוצה לדעת אם אתם ניתקלתם בזיופים.
ועוד שאלה לגביי החברה Geneza Pharmaceuticals היא טובה?
מועניים לקנות את אותו הדבר כמו בבלקן(דקה,דיאנבול ואנתת)

---------- התגובה התווספה ב 08:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:23 ----------

באתר יש סקציה של "בדיקות מעבדה" והוא גם מופיעה באתר OUTOFLOWMUSCLE עד כמה הבדיקות יכולות להיות אמינות?
ומה שמוזר שהם עשו בדיקות רק על מוצרים של חברה Geneza Pharmaceuticals וכל השאר אין להם, יש כאן מקום לחשש שזה מזויף כי לפי פורומים אומרים שזה מקום אמין.

בדיקת מעבדה לחומר אנדרגראונד ,תחשוב לבד..
אזוב אותך בדיקות וסיפורים גנזה אחלה מעבדה בין המובילות באנדרגראונד לרוב הם לא מאכזבים
והחומרים שלהם לא נופלים מרפואי.

• פותח/ת השרשור
להזמין אבל עדיין לא סגור אני רוצה עוד קצת לחקור את העניין של האתר בינתיים יש עליו אחלה תגובות בכל מיני פורומים. הם מביאים את זה ממלדובה

נערך לאחרונה:
תזהר מכול הפורמים האלה בחולל, תקרא ותלמד הרבה משם זה כן אבל אל תהיה תמים כול פורם יקדם את ה"חברה שלו" בהזמנה באינט.. אתה יכול ליפול בקלות, תחפש אתר טוב עם מוניטין, לגנזה לא חסר מקורות בכול מקום

• פותח/ת השרשור
זה פורום די ידוע ************** ועוד סיבה שאני מאמין לאתר הזה זה בגלל שיש שמה לא רק את האתר שאני רוצה לקנות ממנו יש שמה גם אתרים אחרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תסמוך על מי שאתה מאמין אני לא יכול לפרסם וגם לא אפרסם פה כלום , זה בניגוד לחוקים של האתר
כמו שאמרתי לך לא חסר מקורות תחפש תמצא תזמין ותנסה

נערך לאחרונה:
יש לי ניסיון נרחב מאוד מאוד עם GP ואני יכול להגיד שמעולם מעולם לא נפלתי איתם. זאת מעבדת ה UG היחידה שאני מתעסק איתה

• פותח/ת השרשור
או קיי תודה מילה שלך זהב בשבילי.

---------- התגובה התווספה ב 10:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:11 ----------

ועוד שאלה זה בא בפאוצ'ים נכון?

יש להם sachels אם אתה רוצה אבל החומרים שלהם באים בויאלים סטנדטיים של 10ML יש להם ליין ממש מגוון.

אני מתכוון לחומרים האורליים.
ואיך בכללי אתה מרגיש אם החומרים, איכות גבוה?

יש להם את הליין האורליים בין הטובים שריאתי. ניסיתי את הדיבול שלהם אנטט שלהם פרופ TNE
טרן הכל G2G ובאיכות מעולה. רק תזהר מהמקור שאתה מזמין ממנו אני סומך רק על מקור אחד ויחיד שמוכר GP.

יש להם את הליין האורליים בין הטובים שריאתי. ניסיתי את הדיבול שלהם אנטט שלהם פרופ TNE
טרן הכל G2G ובאיכות מעולה. רק תזהר מהמקור שאתה מזמין ממנו אני סומך רק על מקור אחד ויחיד שמוכר GP.
מצטער על הבורות אבל מה זה G2G? שמתי לב שמשתמשים פה הרבה במושג הזה.

מה לגבי ה VAR שלהם ? נחשב גם ברמה גבוהה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית