הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5/3/1 בחיטוב

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
היא תוכנית טובה לחיטוב?
עריכה: לפי ההיגיון היא אמורה להיות מצוינת..

נערך לאחרונה:
אני לא בטוח, אני יודע שהתוכנית נכתבה אחרי שוונדלר היה בחיטוב והוא רצה להחזיר לעצמו כוח שהוא איבד.
בכל מקרה אני יודע שהלינארית של ביל סטאר הניבה תוצאות טובות בחיטוב.

איפה אפשר למצוא את הלינארית של ביל סטאר לחיטוב?
יש בקילוגרם או פה?
אני שוקל להתכיל חיטוב אחרי שאני אסיים SS, כי יש לי סביבות 26-27 א"ש.
ואז להמשיך כוח אם התקדמות שבועית.
כדאי לעשות את זאת של ביל סטאר?

• פותח/ת השרשור
תשמע 26-27 זה הרבה מאוד אחוזי שומן יחסית, אני חושב שאתה פחות.
א.מה הגובה שלך וכמה אתה שוקל?
ב. מה המשקלי עבודה שלך
ג. תעלה תמונה לראות כמה אחוזי שומן אתה באמת

ויש את ה 5x5 כמו שהיא בפורטל...

אמור הלהיות תוכנית די מוצלחת..התקדמות איטית ובלי נפח מטורף מדי
אני חשוב שכבר מישהו ניסה את זה כבר פעם פה.. חפש בפורום לוגים
אם זה נוח לך הייתי הולך על זה

איך שהבמתי 5*5 זה להתקדם בשקלים שבועית אם מאזן קלורי חיובי. לא?
ראיתי במאמר של קילוגרם תוכנית- יומיים כוח, יומיים אירובי+ מאזן קלורי שלילי, כדי לשמור על השריר ולשרוף שומן.

זה הווידאו איתי:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21170
גובה: 167-8
משקל: 90
משקלי עבודה בשבוע שני של SS:
SQ: 115
DL: 130
BN: 100
PR: 65
PQ: 65
התקדמות בPR, DL ו PQ עדין מהירה בשאר כנראה ההתקדמות תהיה ב2.5 קילו במקום 5 משבוע זה.

• פותח/ת השרשור
בד"כ בכל התרגילים חוץ מסקוואט ודדליפט מהתחלה עולים ב2.5 לאימון...
ולדעתי זה לא אידאלי להיות בשבוע השני של התוכנית כבר ב 26 אחוז שומן...למרות שהמשקלים ממש יפים לזמן כל כך קצר...באיזה משקלים התחלתה? מהאימון הראשון התחלתה הכי הרבה שאתה יכול או משו כמו 80 אחוז ממה שאתה יכול?
ולדעתי תעבור ל5x5 ותעשה חיטוב ארוך...בזמן החיטוב תנסה לעלות במשקלים כמה שאתה יכול...
ולא יהיה טעם לעשות עכשיו את הדילאוד של התוכנית עם רק לפני שבועיים התחלתה מ 80 אחוז והתחלתה לעלות משקלים...

קצת קשה להגיד האם זה היה 80 אחוז- ניסיתי להתחיל מסביבות 80. כי לא עבדתי תרגילים מורכבים לפני זה- רק מבודדים.
26 אחוז היו לי עוד לפני התוכנית )
לא, אני לא מתכנן לעשות את הדילאוד עכשיו. יש לי עוד 3 ריסטים לפני. ז"א לפחות עוד חודש וחצי עבודה.
ואז אתחיל בהורדת א"ש לאורך זמן לא קצר.
פשות לא ידעתי ש 5X5 היא טובה גם ל"חיטוב".
קראתי עליה פה:
http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

וחשבתי דבקה להתכיל אחרי SS עם אחת מפה:
http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

נערך לאחרונה:
לא הבנתי אתה בשבוע שני בSS? עם אחוז שומן כזה הייתי מציע לך לרדת למאזן שלילי קטן התחיל להרזות כבר עכשיו תוך כדי שאתה מנסה להתחזק עדין כמה שאפשר בהתקדמות SS. ברגע שאתה נתקע כמה פעמים אחרי ריסטים מציע לעבור ללינארית להתקדמות שבועית, לשמור על משקלים (ולהתקדם) כמה שאפשר ולרדת למאזן עוד יותר נמוך - בהתאם להתקדמות בחיטוב ובהתאם למטרות שלך. להיות על מעל20% זה כבר דיי מגוחך לדעתי אלה אם כן המטרה שלך לגדל כרס ענקית לתת מינוף בתחרויות.

אין שום הגיון לעשות תוכנית כמו 5/3/1 בחיטוב, אלא אם אתה רוצה להפצע בטווח זמן הארוך.
עצימות גבוהה מאוד (RM1-3) + התאוששות בקנטים (מאזן קלורי שלילי) = בעיות.

• פותח/ת השרשור
קצת קשה להגיד האם זה היה 80 אחוז- ניסיתי להתחיל מסביבות 80. כי לא עבדתי תרגילים מורכבים לפני זה- רק מבודדים.
26 אחוז היו לי עוד לפני התוכנית )
לא, אני לא מתכנן לעשות את הדילאוד עכשיו. יש לי עוד 3 ריסטים לפני. ז"א לפחות עוד חודש וחצי עבודה.
ואז אתחיל בהורדת א"ש לאורך זמן לא קצר.
פשות לא ידעתי ש 5X5 היא טובה גם ל"חיטוב".
קראתי עליה פה:
http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

וחשבתי דבקה להתכיל אחרי SS עם אחת מפה:
http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

5x5 מצוינת לחיטוב....אני במקומך הייתי מתחיל חיטוב עכשיו כי ב ss עולים באחוזי שומן עוד ואז החיטוב יהיה קשה רצח...
אתה יכול לעשות חיטוב עם 5x5 ועדיין לעלות במשקלים

5x5 מצוינת לחיטוב....אני במקומך הייתי מתחיל חיטוב עכשיו כי ב ss עולים באחוזי שומן עוד ואז החיטוב יהיה קשה רצח...
אתה יכול לעשות חיטוב עם 5x5 ועדיין לעלות במשקלים

אז פשוט לרדת למאזן שלילי ולעשות 5X5 כמו שהיא? בלי להוסיף שום אירובי?

אין שום הגיון לעשות תוכנית כמו 5/3/1 בחיטוב, אלא אם אתה רוצה להפצע בטווח זמן הארוך.
עצימות גבוהה מאוד (RM1-3) + התאוששות בקנטים (מאזן קלורי שלילי) = בעיות.
לא מסכים איתך. העצימות לא כזאת גבוה ולא עובדים ב100%.

דווקא הנפח בא לא גבוה בכלל וניתן לשחק איתו בהתאם להרגשה. בלי התרגילי עזר הנפח נמוך, ויש גם מקום להכניס אירובי אם רוצים. לדעתי אפשר גם את הסט האחרון לחזרות לא חייבים לעשות בכל פעם ובכל התרגילים.

הגירסה של הפוטבול מסורבלת, והרבה פחות פתוחה לשינויים.

לא מסכים איתך. העצימות לא כזאת גבוה ולא עובדים ב100%.
זה עדיין לא תוכנית שהייתי עושה בחיטוב, מה אתה מצפה להשיג ממנה בחיטוב? לעלות במשקלים? כמה תעלה כבר? למה לך לעלות במשקלים בחיטוב ולפגוע בהתאוששות?
תתרכזו בדברים החשובים בחיטוב, אירובי, גירעון קלורי שלילי, אימוני משקולות חשובים כדי לשמר את מסת השריר והכוח ולא בדיוק כדי לעלות עוד כוח בתקופה הזו שיכול לגרום לפציעה בטווח הארוך.

דווקא הנפח בא לא גבוה בכלל וניתן לשחק איתו בהתאם להרגשה. בלי התרגילי עזר הנפח נמוך, ויש גם מקום להכניס אירובי אם רוצים. לדעתי אפשר גם את הסט האחרון לחזרות לא חייבים לעשות בכל פעם ובכל התרגילים.

הגירסה של הפוטבול מסורבלת, והרבה פחות פתוחה לשינויים.

הנפח של העזר כן גבוה בתוכנית המקורית.אבל תמיד אפשר לשחק עם זה לפי הרגשה.
דווקא הגירסה של הפוטבול בכלל לא מסורבלת.זה בדיוק FBW .מן הסתם עדיף תוכנית שהיא לא לווינטר סייקל .עדיף יותר לכיוון של של הסאמר או הפרה קמפ

---------- התגובה התווספה ב 20:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:28 ----------

זה עדיין לא תוכנית שהייתי עושה בחיטוב, מה אתה מצפה להשיג ממנה בחיטוב? לעלות במשקלים? כמה תעלה כבר? למה לך לעלות במשקלים בחיטוב ולפגוע בהתאוששות?
תתרכזו בדברים החשובים בחיטוב, אירובי, גירעון קלורי שלילי, אימוני משקולות חשובים כדי לשמר את מסת השריר והכוח ולא בדיוק כדי לעלות עוד כוח בתקופה הזו שיכול לגרום לפציעה בטווח הארוך.

משה,אז למה עושים את הלינארית בחיטוב? גם בא עולים במשקלים על בסיס שבועי וב531 פעם בחודש.
אתה יותר תשמר משקלי עבודה מאשר תעלה ב531

לא יודע למה עושים את הלינארית בחיטוב, כנראה שרוצים להרוג 2 ציפורים במכה אחת, לדעתי זה לא משתלם (לטווח הארוך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית