הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין VS ליפו 6?

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך

OmriF

משתמש פעיל
570
0
נק' מוניטין:
46
570
0
האם יתרונותיו של האפדרין עולים בצורים משמעותית על יתרונותיו של הליפו 6?
מאיפה ניתן לרכוש את האפדרין במחיר הגיוני?
האם ניתן להזמין את האפדרין מחו"ל ללא חשש שיזרק במכס?

תודה על העזרה, כרגע אני במסה עד סוף החורף, אך אני מכין את השטח לקראת הקיץ.

✌️

כן אפדרין הרבה יותר טוב מליפו 6.

לגבי שאר השאלות, לא תוכל לקבל תשובות עליהם כאן, אין כאן דיון על מקורות ושיטות להביא בצורה לא חוקית חומרים אסורים.

יש לזה כמה אופנים וכמה הסברים.
נתחיל מנקודות כאלו שיהיה יותר ברור ומרוכז:

1. בליפו 6 יש את החומר הפעיל יהומבין ואפדרה(חומר פעיל אפדרין)
2. יהומבין הוכח כיעיל יותר לשומן עיקש, אחוזי שומן נמוכים מתחת ל10% בד"כ, ואפדרין יהיה יעיל בכל מצב בשל הגברת ה BMR ב5-10% ובעצם גורם לגוף לשרוף יותר קלוריות.
3. ליפו 6 נמצא כיקר פי כמה וכמה למנה יומית לעומת אפדרין בשל היחצנות שלו והפירסומות שלו
4. אם כבר יהומבין אז יהומבין נקי HCL בכדורים שבאים בד"כ 2.5 מ"ג או 5 מ"ג וגם פה נדרש אופן צריכה קצת מעצבן ולא מסתדר וצריך הרבה סבלנות, הרבה זמן והרבה כוח רצון להיות על הכדורים הללו כי בניגוד לאפדרין הם לא מביאים מרץ ו"היי" כמו שיש לאפדרין, אז זה מאוד תלוי מה מחפשים. יש גם מאמר על יהומבין שאתה יכול לקרוא כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=69
ועל אפדרין כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=101

5. שימוש באפדרין גם נהייה יעיל יותר בשימוש ממושך של 10 שבועות לערך ומעלה, עד אז ההבדלים נורא זניחים.
6. כמו שנאמר אין סחר בחומרים או הפנייה למקורות באתר, תשיג מה"בחור" הגדול בחדר כושר רק שלא יטחנו אותך במחירים, מחיר ל30 מ"ג הוא 3-4 שקלים לערך ומחיר ל50 מ"ג (שכבר כמעט ואין בארץ) זה 5-6 שקלים ובמצב של היום בטח מגיע ל10 כי זה חסר.

אפדרין הרבה יותר אפקטיבי לפי דעתי מליפו 6! כמו להשוות בין סטרואידים לקריאטין... אחרי שניסת אותם אתה לא מרגיש כמעט קריאטין שעובד...

אפדרין ללא שום ספק. למרות שאפדרין גם לא מספיק "חזק" לחיטוב. ויש כאלה שהאפדרין לא מזיז להם ביצה גם.🙄

אפדרין הרבה יותר אפקטיבי לפי דעתי מליפו 6! כמו להשוות בין סטרואידים לקריאטין... אחרי שניסת אותם אתה לא מרגיש כמעט קריאטין שעובד...
חחח "קצת" הגזמת בדוגמה...אבל כן אפדרין+קפאין,הרבה יותר טוב מליפו-6 או כל שורף שומן אחר בשוק.

שאלה אחת קטנה, אפשר להזמין אפדרין מחו"ל מבלי שייעצר במכס? (לא שואל על מקור, אני מאמין שזה לא נוגד את החוקים (?) )

• פותח/ת השרשור
בקשר למאמר שהבאת את הלינק, אני בטוח שהוא מעולה, אך ניסיתי לקרוא את כולו ולא הבנתי רבע מימנו בגלל מושגים שלא מדברים אליי..

שורה תחתונה, תופעות לוואי? האם ניתן להסתפק בליפו? מה אתם ממליצים?

שאלה אחת קטנה, אפשר להזמין אפדרין מחו"ל מבלי שייעצר במכס? (לא שואל על מקור, אני מאמין שזה לא נוגד את החוקים (?) )

זה נוגד

בקשר למאמר שהבאת את הלינק, אני בטוח שהוא מעולה, אך ניסיתי לקרוא את כולו ולא הבנתי רבע מימנו בגלל מושגים שלא מדברים אליי..

שורה תחתונה, תופעות לוואי? האם ניתן להסתפק בליפו? מה אתם ממליצים?

תופועת לוואי של אפדרין יהיו בעיקר עצבנות, דופק לב (בחלקו אולי לא סדיר), היפראקטיביות, זיעה, חוסר תאבון [לפחות בהתחלה].
כמו שהסברתי למעלה, ליפו מורכב מיהומבין, אפדרין מאפדרה אלו 2 דברים שונים לתקופות שונות, תנסה את שניהם ותחליט לבד.
ואוסיף ואומר אם אתה רוצה ליפו 6 חבל לשלם כל כך הרבה כסף על מוצר שמוסיפים לו סתם קפיאין ועוד 2 צמחים, עדיף לקנות יהומבין HCL 100% נקי בכדורים יצא הרבה אבל הרבה יותר זול.

• פותח/ת השרשור
זה נוגד

תופועת לוואי של אפדרין יהיו בעיקר עצבנות, דופק לב (בחלקו אולי לא סדיר), היפראקטיביות, זיעה, חוסר תאבון [לפחות בהתחלה].
כמו שהסברתי למעלה, ליפו מורכב מיהומבין, אפדרין מאפדרה אלו 2 דברים שונים לתקופות שונות, תנסה את שניהם ותחליט לבד.
ואוסיף ואומר אם אתה רוצה ליפו 6 חבל לשלם כל כך הרבה כסף על מוצר שמוסיפים לו סתם קפיאין ועוד 2 צמחים, עדיף לקנות יהומבין HCL 100% נקי בכדורים יצא הרבה אבל הרבה יותר זול.
את ה-HCL ניתן להזמין מBB.com? יש לו תופעות לוואי?

אז על מה אתה באופן אישי ממליץ? האם שווה לקחת סיכון ולצרוך אפדרין?

75 מ"ג אפדרין על 750 קפיאין זו המנה היומית המקסמילית

תלוי למי, זה לא מדיוק לציין מנה מקסימלית מבלי לדעת משקל של אותו הבן אדם, אני מניח שבן אדם ששוקל מעל 100 ק"ג לא כל כך ירגיש 75 מ"ג.
מנסיון מר אני יכול לומר שאין באמת טעם לשחק עם המינונים או לקחת יותר ממה שמשון הציע, גם אם לא מרגישים זה עובד ואין צורך להשתגע.

תלוי למי, זה לא מדיוק לציין מנה מקסימלית מבלי לדעת משקל של אותו הבן אדם, אני מניח שבן אדם ששוקל מעל 100 ק"ג לא כל כך ירגיש 75 מ"ג.
מנסיון מר אני יכול לומר שאין באמת טעם לשחק עם המינונים או לקחת יותר ממה שמשון הציע, גם אם לא מרגישים זה עובד ואין צורך להשתגע.
מחקרים נעשו עם המינונים הללו גם על מתמודדים ששקלו 100 ק"ג, לא נבדק מ"ג פר קילו משקל גוף או משהו בסיגנון, גם אם תקח 60 מ"ג או 75 מ"ג זה לא ממש ישנה, ההבדל יהיה אולי ב50 גרם בתוצאה אם בכלל, העיקר תקח 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית