עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח "קצת" הגזמת בדוגמה...אבל כן אפדרין+קפאין,הרבה יותר טוב מליפו-6 או כל שורף שומן אחר בשוק.אפדרין הרבה יותר אפקטיבי לפי דעתי מליפו 6! כמו להשוות בין סטרואידים לקריאטין... אחרי שניסת אותם אתה לא מרגיש כמעט קריאטין שעובד...
חחח "קצת" הגזמת בדוגמה...אבל כן אפדרין+קפאין,הרבה יותר טוב מליפו-6 או כל שורף שומן אחר בשוק.
שאלה אחת קטנה, אפשר להזמין אפדרין מחו"ל מבלי שייעצר במכס? (לא שואל על מקור, אני מאמין שזה לא נוגד את החוקים (?) )
בקשר למאמר שהבאת את הלינק, אני בטוח שהוא מעולה, אך ניסיתי לקרוא את כולו ולא הבנתי רבע מימנו בגלל מושגים שלא מדברים אליי..
שורה תחתונה, תופעות לוואי? האם ניתן להסתפק בליפו? מה אתם ממליצים?
את ה-HCL ניתן להזמין מBB.com? יש לו תופעות לוואי?זה נוגד
תופועת לוואי של אפדרין יהיו בעיקר עצבנות, דופק לב (בחלקו אולי לא סדיר), היפראקטיביות, זיעה, חוסר תאבון [לפחות בהתחלה].
כמו שהסברתי למעלה, ליפו מורכב מיהומבין, אפדרין מאפדרה אלו 2 דברים שונים לתקופות שונות, תנסה את שניהם ותחליט לבד.
ואוסיף ואומר אם אתה רוצה ליפו 6 חבל לשלם כל כך הרבה כסף על מוצר שמוסיפים לו סתם קפיאין ועוד 2 צמחים, עדיף לקנות יהומבין HCL 100% נקי בכדורים יצא הרבה אבל הרבה יותר זול.
75 מ"ג אפדרין על 750 קפיאין זו המנה היומית המקסמילית
מחקרים נעשו עם המינונים הללו גם על מתמודדים ששקלו 100 ק"ג, לא נבדק מ"ג פר קילו משקל גוף או משהו בסיגנון, גם אם תקח 60 מ"ג או 75 מ"ג זה לא ממש ישנה, ההבדל יהיה אולי ב50 גרם בתוצאה אם בכלל, העיקר תקח 😛תלוי למי, זה לא מדיוק לציין מנה מקסימלית מבלי לדעת משקל של אותו הבן אדם, אני מניח שבן אדם ששוקל מעל 100 ק"ג לא כל כך ירגיש 75 מ"ג.
מנסיון מר אני יכול לומר שאין באמת טעם לשחק עם המינונים או לקחת יותר ממה שמשון הציע, גם אם לא מרגישים זה עובד ואין צורך להשתגע.
אחי אתה בהולנד אתה לא בישראל תציין את זהשאלה אחת קטנה, אפשר להזמין אפדרין מחו"ל מבלי שייעצר במכס? (לא שואל על מקור, אני מאמין שזה לא נוגד את החוקים (?) )