הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאבץ, ההבדל בין החברות

• פותח/ת השרשור Dor
  • פורסם בתאריך

Dor

משתמש מתחיל
198
10
נק' מוניטין:
70
198
10
מה ההבדל נגיד בין האבץ של טווין לאב, NSI וסולגר לדוגמא? (חוץ מהמינום שהוא 30mg חוץ מבסולגר 22)

ל NSI יש פורמולה משלהם שאין לי מושג מה כל כך טובה בה, אבל EMZ מאמין בה. כל השאר אותו דבר עניין של כמות כנגד מחיר.

לNSI יש כמה פורמולות כמו שיש לרוב החברות.
הצורה היקרה יותר נקראית אופטיזינק.
ההבדל הוא השם של החברה, האמינות והמחיר.

לא כל כך קשור אבל יש מצב שהפורמולה המשולבת של NSI : סידן, אבץ ומגזניום זה חארטה?
אני יודע שבלי בדיקות מעבדה על המוצר אי אפשר לדעת אבל אני לוקח את זה כבר די הרבה זמן ולא נראה לי שזה משפיע(אני יודע שזה לא משפיע חיצונית אבל חשבתי אולי יעזור מבחינת שינה-אבץ ומגזניום ובנוגע לסידן התפתחות העצמות או משהו..)

אתה לא יכול להרגיש השפעה של דברים כאלה. אתה יכול להרגיש השפעה של חוסר בדברים כאלה.
אבץ ומגנזיום לא עוזרים לכולם לישון.
וככלל, פורמולות נספגות פחות טוב מהסיבה הפשוטה שהצורה שם היא הצורה היותר זולה והפחות נספגת.

יש לך איזה המלצה לחברות עם הסוג הטוב יותר של האבץ מגזניום וסידן?
הבנתי שלמגזניום וסידן זה ה CIRTATE ושל האבץ זה הOPTIZINC
יש מצב אתה נותן לי חברות מומלצות עם עדיפות שבכל כדור יהיה כמה שיותר מזה כדי שאני אצטרך לקחת כמה שפחות כדורים..

תודה.

אני קונה צגנזיום ציטארט של NOW.
סידן אני לא לוקח.
ואבץ אני קונה של NSI.

נראלך שכדאי לצרוך סידן בגיל שלי? (16.5)
יש לי די הרבה מוצרי חלב בתפריט ויש גם מספיק שומן שהבנתי שעוזר לספיגה של הסידן..
אם כן יש לך בכל זאת המלצה לאחד כזה?

אם אתה אוכל מספיק חלב לא הייתי לוקח. מה שכן הייתי מקפיד מאוד על ויטמין D. הרבה יותר חשוב- במיוחד אם אתה לא נחשף לשמש.

את האמת כרגע בתפריט דל פחמימה אין לי חלב בכלל
אבל כן יש קוטג',יוגורט,גבינה לבנה,גבינה צהובה ושומן באזור ה 80-90 גרם.
בתפריט "מסה" יש לי די הרבה חלב חצי ליטר ובנוסף עוד מוצרי חלב בגלל זה ההתלבטות.
אני יגיד לך תאמת התחלתי לקנות סידן מלפני חצי שנה בערך וזה רק בגלל כי חשבתי שזה יעזור לי לגבוה אבל אני לא רואה שיפור או משהו (ונראלי שזה שטויות מה שאני אומר ואני כמעט בטוח בזה) אבל בכל זאת המשכתי לקחת את הכדורים של הסידן.
מאוד חשוב לי הגובה ואני יודע שזה הרוב גנטי ולא אני לא אומר שמשקולות מנמיכות אבל אני די מתוסכל מהקטע הזה, כנראהשצריך לדחוף עוד אוכל לא?
(הבטחתי לעצמי שאחרי שאני מסיים את החיטוב הזה אני פשוט יאכל הרבה יותר מהטעות שעשיתי במסה הקודמת שלי)

גובה נגזר מגורמים גנטיים לרוב. זה שתאכל סידן לא יעזור.
אם אתה אוכל מוצרי חלב באופן קבוע זה מספיק. ויטמין D גורם לספיגה מוגברת של סידן בין היתר ולכן הייתי מקפיד לגביו יותר.

גובה נגזר מגורמים גנטיים לרוב. זה שתאכל סידן לא יעזור.
אם אתה אוכל מוצרי חלב באופן קבוע זה מספיק. ויטמין D גורם לספיגה מוגברת של סידן בין היתר ולכן הייתי מקפיד לגביו יותר.
אני נחשף לשמש כאשר אני הולך לבית ספר אתה בכל זאת חושב שכדאי לצרוך ויטמין D בנוסף?
אשמח אם תיתן לי שם של חברה שאתה משתמש בה(אני סומך עלייך)

עשיתי לא מזמן בדיקות דם ואני מסתכל עכשיו בתוצאות זה אמור להופיע בתור ויטמין D?
אם כן אז אני לא רואה את זה (למרות שזאת הייתה בדיקת דם מקיפה אני זוכר שלקחו ממני מלא מבחנות)
לעומת זאת אני רואה פה סידן והתוצאה: 9.8 mg\dl זה בסדר?
הבדיקה הייתה ב2.9.2010 (כנראה שעבר די הרבה זמן ממה שחשבתי)

נערך לאחרונה:
הבנתי..
טוב נראלי אני ישנה את התוספים שלי כמו שאמרת:
ויטמין D -קרלסון
אבץ - NSI
מגזניום - NOW
במקום הכדור המשולב ואני אוותר על הסידן נשמע בסדר?

ויטמין D וסידן בצורת סוכריות גומי RULZ
בילדותי הייתי אוכל סוכריות גומי אני חושב של ויטמין C או משהו חחח
טוב אני הולך לבצע הזמנה

---------- התגובה התווספה ב 19:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:39 ----------

לדעתי עדיף.
רק כדי לראות אנחנו מדברים על אותו דבר
האם זה זה: Carlson Vitamin D3 -- 2000 IU - 120 Softgels

כן קניתי את הקרלסון ויטמין D בקפסולות, הן קטנות ולא מורגשות.
אבל עברתי לסוכריות, יש יותר מוטיבציה לקחת ואף פעם לא שוכחים ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית