הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט 50 ק"ג

אתה מעביר את המשקל קדימה , תנסה " לשבת אחורה " ולא סתם לרדת למטה . אתה צריך להעביר את המשקל לעקבים

• פותח/ת השרשור
אתה מעביר את המשקל קדימה , תנסה " לשבת אחורה " ולא סתם לרדת למטה . אתה צריך להעביר את המשקל לעקבים
כל חזרה וחזרה אני מתאמץ לשבת אחורה, ואפילו יש חזרות שאני מרים את האצבעות למעלה גם באמצע התנועה, אך כשאני מגיע לבור המשקל עובד בלי שאני מרגיש קדימה. איך לתקן את זה?
את הספר קראתי, ובדיוק היום התחלתי לקרוא אותו מחדש כדי לרענן את החומר בראש 😃

מצטער אבל בכל ה5 חזרות אני רואה שאתה מרים את העקב כלפי מעלה תסתכל שוב ותבין על מה אני מדבר
תתחיל להרים אצבעות באמת בהרמות , תוריד משקל גם אם צריך העיקר שתתרגל לעניין

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל בכל ה5 חזרות אני רואה שאתה מרים את העקב כלפי מעלה תסתכל שוב ותבין על מה אני מדבר
תתחיל להרים אצבעות באמת בהרמות , תוריד משקל גם אם צריך העיקר שתתרגל לעניין
אני אעלה עוד כמה דקות את הסירטון שאני מעלה את האצבעות למעלה עד לפני שאני שובר מקביל, אולי אם המשקל יעלה אני לא אפול קדימה?

---------- התגובה התווספה ב 21:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:19 ----------

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הערה לא קשורה
אבל המשקל שאתה משתמש הוא פחות מ15, יש לנו במכון 2 כאלה של 15 וכל השאר של אליקו
היה חשד שהמשקל לא מדיוק, בדקנו והם היו 14.2 קילו.. יכול להיות שזה רק אצלנו ככה אבל תבדוק את זה

חחח ואוו .. אתה מרים אצבעות ואז ישר מוריד אותן ומעלה את העקב , שים לך פוסטר מול העיניים לא יודע מה רק שלא תשכח- לשבת אחורה על העקבים

• פותח/ת השרשור
חחח ואוו .. אתה מרים אצבעות ואז ישר מוריד אותן ומעלה את העקב , שים לך פוסטר מול העיניים לא יודע מה רק שלא תשכח- לשבת אחורה על העקבים
חח רואה שניסיתי.. טוב אני הפעם אתאמץ עוד יותר. אני צריך מישהו שיצעק עליי XD

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית