הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת על אבקת חלבון TWINLAB

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
קנינו אבקת חלבון של TWINLAB בטעם וניל (Vanilla Slam).
ערכים: (מנה - 33 גר')
130 קלוריות
חלבון: 25 גר'
שומן: 2 גר'
פחמימה: 4 גר'

מתערבב טוב מאד במים
בערבוב עם מים טעם יחסית חלש ולא מי יודע מה טעים, אבל גם לא מגעיל. סביר.
מחיר טוב. קנינו ב 55 דולר (כולל משלוח) מיכל של 2.2 ק''ג ולא שילמנו שום מיסים.

אין לי נסיון טוב עם אבקות חלבון בטעם וניל, יותר מדי טעם לוואי
בכל מקרה טעם זה עניין אישי, ואני תמיד מערבב חלבון עם חלב

לפי הנתונים אני הייתי מעדיף לבחור בDYMATIZE ISO-100, זה 25 גרם חלבון ו106 קלוריות, בלי שומן ובלי פחממות...

לפי הנתונים אני הייתי מעדיף לבחור בDYMATIZE ISO-100, זה 25 גרם חלבון ו106 קלוריות, בלי שומן ובלי פחממות...
אבקה טובה מאוד ואיכותית אבל יקרה. היא גם טובה לרגישים ללקטוז, אין בה לקטוז וגם אין בה גלוטן.

מעניין.. ההודעה הראשונה שלך, ישר ממליץ על מוצר אחר שלא קשור בכלל למה שפותחת האשכול העבירה עליו ביקורת.
ד"א "בלי שומן בלי פחמימות" לא אומר שהאבקה טובה, אם יש לך 106 קלוריות במנה או 130 קלוריות במנה זה לא מה שיעשה את האבקה לפחות או יותר טובה.
ISO-100 זו אבקת אייזולט ולא על זה דובר באשכול, מדובר על אבקת חלבון מי גבינה WHEY.
פעם הבאה, גם אם יש לך אינטרס, לפחות תדע מה אתה מוכר/קונה/ממליץ.

הוא היה סוכן חשאי לא רצה להתגלות.. חחחחחח
חלבון סביר הטווינלב אבל יש מצב שהדימטייז יותר טוב
בכל מקרה , פעם הבאה סיכוי טוב שתשלם מיסים , וחבל על הטירחה , עדיף לך להוסיף 40 שקלים ולקנות בארץ דלי בסביבות 270

יש לו טעם וניל סביר והערבוב טוב מאוד.

התחלתי להשתמש בטעם אינטרקטיב שוקולד - והא ממש מעולה - גם מתערבב בקלות ומזכיר בטעם דני שוקולד 😃

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה , פעם הבאה סיכוי טוב שתשלם מיסים , וחבל על הטירחה , עדיף לך להוסיף 40 שקלים ולקנות בארץ דלי בסביבות 270
WTF סוכן חשאי???
הבאתי חוות דעת על החלבון הנ''ל כי אנשים מהפורום (טוקסלייט) ביקשו שאתן אחרי שאקבל בדואר.

אתה חושב שהטרחה בלהזמין באינטרנט יותר גדולה מהטירחה להסחב לחנות שנמצאת אלהים יודע איפה ולקנות שם?
מבחינת מחיר בלבד, 55 דולר זה סביבות 200 שקל ולא 230. גם עם מיסים זה היה מתקרב ל-270 אבל עדיין יוצא פחות.
ערכים, איכות וטעם שכל אחד ישווה לבד. אני מביאה את ההתרשמות שלי ממוצר ספציפי.

• פותח/ת השרשור
אה כן, אני חייבת לציין שלאבקה הזאת (בערבוב במים) יש השפעה ממריצה (בלשון דיפלומטית) מאד על מערכת העיכול 😆 ... לפחות בהשוואה לאבקה אחרת שניסינו.

טעם וניל זו בחירה נבונה בדר"כ למי שלא בררן יותר מידי בטעם כי לרוב יש בו פחות חומרי טעם, צבע, שאר דברים לא הכרחיים וכיוצ"ב בגלל שזה טעם יחסית ניטרלי.
בכל מקרה אני תמיד קונה וניל ואם כבר הזכרנו חברות אחרות, אז מהנסיון שלי גם באבקת חלבון וגם בגיינרים לchampion יש טעם וניל מעולה.
יצא לי גם לצרוך גיינר של פרובודי שהיה איפשהו באזור המבחיל, ואת הסיריוס מס של אופטימום בטעם וניל שלא הצטיין בטעם.

אם למישהו יש ניסיון עם האופטימום גולד סטנדרט בוניל אני אשמח לשמוע איך הוא.

את האמת אתמול הזמנתי מהאינטרנט חלבון של אופטימום 5LBS ויצא לי 224~ שקל משהו כזה התפלאתי מהמחיר כי בפעם קודמת שקניתי MYOFUSION (שעולה פחות באותה אתר) עלה לי 250 שקל ~
לדעתי שווה להזמין מהאינטרנט

55*3.45= 189.97
נניח ואתה מחוייב במס של 30% -> 246.6 (יש להזכיר שבד''כ לא מחייבים על סכומים כאלה).
התוחלת של המחיר היא לכיוון ה 200 ש''ח.
כלומר, בכל מצב אתה ביתרון. יכול להיות שאתה חושב שזה לא חשוב? או לא יודע לספור?

WTF סוכן חשאי???
הבאתי חוות דעת על החלבון הנ''ל כי אנשים מהפורום (טוקסלייט) ביקשו שאתן אחרי שאקבל בדואר.

אתה חושב שהטרחה בלהזמין באינטרנט יותר גדולה מהטירחה להסחב לחנות שנמצאת אלהים יודע איפה ולקנות שם?
מבחינת מחיר בלבד, 55 דולר זה סביבות 200 שקל ולא 230. גם עם מיסים זה היה מתקרב ל-270 אבל עדיין יוצא פחות.
ערכים, איכות וטעם שכל אחד ישווה לבד. אני מביאה את ההתרשמות שלי ממוצר ספציפי.
אל תתרגשי, הוא לא חשב על זה לעומק.

224 לפני מיסים כן?
המס הוא של כ 30% אבל רוב הסיכויים שלא יהיה צורך לשלם אותו (מניסיון של משלוחים ~70$ )

ממתי יש מס על תוספי תזונה? גם בהזמנות של 50$ ומעלה במקרה הרע משלמים מע"מ שזה 16% בסך הכל

---------- התגובה התווספה ב 22:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:39 ----------

קנינו אבקת חלבון של TWINLAB בטעם וניל (Vanilla Slam).
ערכים: (מנה - 33 גר')
130 קלוריות
חלבון: 25 גר'
שומן: 2 גר'
פחמימה: 4 גר'

מתערבב טוב מאד במים
בערבוב עם מים טעם יחסית חלש ולא מי יודע מה טעים, אבל גם לא מגעיל. סביר.
מחיר טוב. קנינו ב 55 דולר (כולל משלוח) מיכל של 2.2 ק''ג ולא שילמנו שום מיסים.

מוסיף לגבי Twinlab protein fuel בטעם שוקולד:
65 מנות שזה יוצא 4 מנות פחות מהוניל
חלבון: 25
שומן: 2
פחמימה: 5

סיימתי 2 דליים של שוקולד (chocolate surge) בצבא, קניתי בגלל המחיר הזול, יש מותגים שניסיתי כמו 4everfit שיוצאים זולים יותר בכמה דולרים אבל האיכות פחותה בהרבה מטווינלאב (טעם לוואי שדורש הסתגלות, לא מתערבב עם חלב בכלל גם לא בשייקר, בכוס לא מתערבב אפילו עם מים ומשאיר קצף וגושים).
הטווינלאב מתערבב מצויין במים, יחסית למחיר איכותי מאוד מהבחינה הזאת - מתערבב כמו שצריך, פיזור אחיד גם עם חלב בכוס עם כפית, אישית אהבתי את הטעם אין לו טעם "תרופתי" והוא מתאים למי שלא אוהב שוקו מתוק מידי, עם חלב יותר טעים לטעמי.
לא חוויתי את תופעות השירותים שהיא דיברה עליהן.

מחיר-8.5
טעם-7
עירבוב-8
תופעות לוואי- אין

סה"כ- 8/10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית