הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות בקשר לחיטוב

shahafa1

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
137
146
0
היי אני כבר חודשיים ושבועיים בדיאטה דלת פחמימות ואכן ירדתי הרבה מהשיא שהיה 90 קילו כרגע (מדדתי ביום רביעי בבוקר) אני 75 קילו.... עכשיו אני לא יודע את האחוז שומן שלי אבל אני משאר שהוא נע בין 13-16.. המטרה שלי היא 10-11 אחוז שומן... אני לא יודע מה לעשות כדאי לי לצאת להפסקה של שבועיים למאוזן ? למרות שאני עדיין ממשיך לרדת ? או כדאי לי לעבור לUD2 .. אין לי בעיה עם דיאטות כאלו מבחינה מנטלית אבל אני רוצה להגיע לתוצאות שלי ... אני גם עובד לפי פרוטוקול 1 3 פעמים בשבוע ומשתדל להתאמן 3 פעמים בשבוע FBW עם רק תרגילים מורכבים ... אז רציתי לדעת מה אתם אומרים ..

עוד משו לכל מי שעבד בדיאטה דלת פחמימה ולאחר שהגיע למטרה שלו וחזר לתקופת מסה איך כדאי לחזור ? האם לעבוד באנבוליק דיאט? או שכדאי תפריט רגיל עם מיעוט בפחמימה ? כי אני כנראה יש לי בעיה עם פחמימות אני מייד סופח נוזלים אז יהיה כדאי לי לעבוד לפי אנבוליק דיאט ?

תודה לכולם ושבת שלום

בחיטוב הסוד זה סבלנות. אל תחפש קיצורי דרך, רק לדמיין את ההעמסה ב AD עושה לי בחילה - רד מזה.

לא נראה לי שתתנזר מפחמימות כל החיים, כשתעמוד על א.ש יותר נמוך, הספיחה תהיה פחות משמעותית כשתחזור לאכול כמו בן אדם(תקנו אותי אם אני טועה).

קודם כל,חבל שעשית דל פחמימה על ההתחלה.
אם כבר אתה ממשיך לרדת אז תשאר.
UD2 אל תעשה בשביל 10-11 אחוז.לאחוז כזה אפשר להגיע בכל דיאטה פשוטה.

שאתה חוזר למסה ורוצה לא לאגור נוזלים אץה יכול לעשות AD/קוטוגינט של לייל/ud2 למסה או הכי פשוט להגביל פחמימה ל150 גרם ולעשות אירובי

אחי אם אתה ממשיך לרדת ורואה תוצאות תמשיך..
תן קצת יותר פרטים על התפריט כמה פחמימה תדירות העמסות וכאלה

• פותח/ת השרשור
אני אוכל -180 170 גר' חלבון ועד 20-25 גר' פחמימה שבא מירקות ומהפחמימה של מקורות החלבון ... שומן באיזור ה10(שבא מהחלבון בעיקר) ובקיצור מנסה לא לעבור את ה1000 קל' תדירות העמסות היא פעם בשבועיים כי אני דיי סופח נוזלים נגיד ביום שבת עשיתי העמסה ורק היום ירדתי חזרה (חמישה ימים) ל73 😃

אתה לא עובר את ה1000 קל'?

יש לי הרגשה שלא רק שומן אתה מאבד. בדל פחמימה בתפריט צריך להיות שומן כ50 אחוז מהתפריט. היתר חלבון ופחמימה.

אני אוכל -180 170 גר' חלבון ועד 20-25 גר' פחמימה שבא מירקות ומהפחמימה של מקורות החלבון ... שומן באיזור ה10(שבא מהחלבון בעיקר) ובקיצור מנסה לא לעבור את ה1000 קל' אוי ואבוי:O

תשמע אתה בגרעון יותר מדי אני לא יודע איך אתה שורד תיום יום
אבל כדאי שתבדוק שוב את מה שאתה מכניס ולדעתי תגיע לתפריט של 1800+- העמסה פעם ב8-10 ימים..

שלום לך.
בתור חבר בפורום LBS אתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב.
ההנחה ניתנת למימוש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי החברה.
יש מגוון רחב וגדול של מוצרי אינטראקטיב בארץ המתאימים לחיטוב ולמסה.
לפרטים נוספים ולשובר לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית