היי אני כבר חודשיים ושבועיים בדיאטה דלת פחמימות ואכן ירדתי הרבה מהשיא שהיה 90 קילו כרגע (מדדתי ביום רביעי בבוקר) אני 75 קילו.... עכשיו אני לא יודע את האחוז שומן שלי אבל אני משאר שהוא נע בין 13-16.. המטרה שלי היא 10-11 אחוז שומן... אני לא יודע מה לעשות כדאי לי לצאת להפסקה של שבועיים למאוזן ? למרות שאני עדיין ממשיך לרדת ? או כדאי לי לעבור לUD2 .. אין לי בעיה עם דיאטות כאלו מבחינה מנטלית אבל אני רוצה להגיע לתוצאות שלי ... אני גם עובד לפי פרוטוקול 1 3 פעמים בשבוע ומשתדל להתאמן 3 פעמים בשבוע FBW עם רק תרגילים מורכבים ... אז רציתי לדעת מה אתם אומרים ..
עוד משו לכל מי שעבד בדיאטה דלת פחמימה ולאחר שהגיע למטרה שלו וחזר לתקופת מסה איך כדאי לחזור ? האם לעבוד באנבוליק דיאט? או שכדאי תפריט רגיל עם מיעוט בפחמימה ? כי אני כנראה יש לי בעיה עם פחמימות אני מייד סופח נוזלים אז יהיה כדאי לי לעבוד לפי אנבוליק דיאט ?
תודה לכולם ושבת שלום
עוד משו לכל מי שעבד בדיאטה דלת פחמימה ולאחר שהגיע למטרה שלו וחזר לתקופת מסה איך כדאי לחזור ? האם לעבוד באנבוליק דיאט? או שכדאי תפריט רגיל עם מיעוט בפחמימה ? כי אני כנראה יש לי בעיה עם פחמימות אני מייד סופח נוזלים אז יהיה כדאי לי לעבוד לפי אנבוליק דיאט ?
תודה לכולם ושבת שלום